Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17211 Прегледи
*

Feia

Предлагам ви, понеже повечето пишещи тук са жени, да споделите аспектите на Слънцето ви и на Марс и във връзка с взаимоотношенията с бащата, да определим дали те имат влияние върху взаимоотношенията ни с мъжете, които харесваме.

Обаче, понеже четох, че когато малкото момиченце рано и силно се разочарова от баща си, то приема ролята на майката и се държи като майка си, защото си мисли (неосъзнато), че трябва да бъде като майка си, за да я хареса баща и.

В тази връзка, може да погледнем и вашите Луни, знакът им и аспектите към тях и да обсъдим и това, за да видим дали има връзка с мъжете, които харесваме.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #1 -: Януари 06, 2011, 12:26:52 am »
аз имма проблемна връзка с баща ми, по-точно нямам никаква връзка даже

нямам мажорен аспект между слънцето и марс, марс е в секстил и с луната и с венера. в квадрат е с марс. ти за кое по-точно питаш?

не мисля че някой от мъжете които съм харесвала са  имали нещо общо с баща ми. а родителите ми се разведоха когато бях на 6 та нямам кой знае какви наблюдения върху отношенията им с майка ми

*

Feia

« Отговор #2 -: Януари 06, 2011, 12:29:22 am »

нямам мажорен аспект между слънцето и марс, марс е в секстил и с луната и с венера. в квадрат е с марс. ти за кое по-точно питаш?

Кое е в квадрат с Марс?

Ти какво си спомняш от отношението на баща ти към теб? Какво чувстваше, когато си имала досег с него?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Януари 06, 2011, 12:30:43 am »
юпитер е в квадрат с марс, изпуснала съм го.

постоянно ме критикуваше, никога не беше доволен от мен. не ме е хвалил никога, не ми се е радвал никога.

*

Feia

« Отговор #4 -: Януари 06, 2011, 12:33:39 am »

постоянно ме критикуваше, никога не беше доволен от мен. не ме е хвалил никога, не ми се е радвал никога.

Би ли казала, че мъжете в живота ти също постоянно те критикуват и не са доволни от теб? Усещаш ли, че не ти се радват достатъчно?

*

Divna

• 2478
« Отговор #5 -: Януари 06, 2011, 12:35:10 am »

Склонна ли си да критикуваш в момента партньорите си? Чувстваш ли се често недоволна от техните решения и действия?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6 -: Януари 06, 2011, 12:38:57 am »
не не ги критикувам.

иначе да- чувствам се че не ми се радват и възхищават както аз имам нужда.

*

Feia

« Отговор #7 -: Януари 06, 2011, 12:40:07 am »

иначе да- чувствам се че не ми се радват и възхищават както аз имам нужда.

Би ли казала в кой знак и дом ти е Слънцето и какви аспекти има то?

« Последна редакция: Януари 06, 2011, 12:45:50 am от Feia »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #8 -: Януари 06, 2011, 12:40:33 am »
sladurkata, липсата на отношение също е отношение

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #9 -: Януари 06, 2011, 12:47:03 am »
слънцето е в риби, в осми дом. точен кварат с луната в стрелец, съвпад с меркурий.

няма мажорни аспекти с другите планети

*

Feia

« Отговор #10 -: Януари 06, 2011, 12:49:42 am »
слънцето е в риби, в осми дом. точен кварат с луната в стрелец, съвпад с меркурий.

няма мажорни аспекти с другите планети

Не спомена дали мъжете, които харесваш също както баща ти, постоянно те критикуват и не те хвалят много.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #11 -: Януари 06, 2011, 12:51:25 am »
не ме критикуват, но не ме и хвалят, писах го по-нагоре.

*

Feia

« Отговор #12 -: Януари 06, 2011, 12:53:16 am »

Ахм Само емоционално недовлеторение, без да има никаква агресия.

А би ли казала кои от типичните особености на характера на майка си не харесваш? Кое в нея най-много те дразни?

*

tadj-all

« Отговор #13 -: Януари 06, 2011, 01:00:35 am »
Предлагам ви, понеже повечето пишещи тук са жени, да споделите аспектите на Слънцето ви и на Марс и във връзка с взаимоотношенията с бащата, да определим дали те имат влияние върху взаимоотношенията ни с мъжете, които харесваме.

Обаче, понеже четох, че когато малкото момиченце рано и силно се разочарова от баща си, то приема ролята на майката и се държи като майка си, защото си мисли (неосъзнато), че трябва да бъде като майка си, за да я хареса баща и.

В тази връзка, може да погледнем и вашите Луни, знакът им и аспектите към тях и да обсъдим и това, за да видим дали има връзка с мъжете, които харесваме.

Психологията понякога идеализира и говори в "идеалния" случай.

Не винаги малкото момиченце или момченце, бивайки разочаровано от някой от родителите си се стреми да влезе в някаква роля, за да се хареса.

Да не забравяме, че повечето от психолозите, които не са били астролози, са имали подсъзнателни проблеми, къде изчистени, къде не и има голяма вероятност да са "проектирали" своите си проблеми или близки до своите в творбите и теориите относно психологията.

Легенда:

Отношения между родители = отношението между Луна и Сатурн.
Отношения между родения и майката = отношенията между управителя на Асц и Луна + планети в 1-ви и Луна.
Отношения между родения и бащата = отношенията между управителя на Асц и Сатурн + планети в 1-ви и Сатурн.

Горе-долу та се виждат нещата...

*

Feia

« Отговор #14 -: Януари 06, 2011, 01:02:33 am »

Легенда:

Отношения между родения и майката = отношенията между управителя на Асц и Луна + планети в 1-ви и Луна.
Отношения между родения и бащата = отношенията между управителя на Асц и Сатурн + планети в 1-ви и Сатурн.

И когато тези неща нямат аспект помежду си, тогава по какво ще определим взаимоотношенията?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #15 -: Януари 06, 2011, 01:06:49 am »
 има и друга концепция-двата основни архетипа са слънце= татко и луна= мама, отношенията между тях могат дапокажат начина на общуване  в семейството; затова често  в картите на деца родени по пълнолуни е се счита, че има липсващ родител или партньорите са доста различни или пък имат тенденцията да не се разбират помежду си добре; така или иначе 'енергийте " са доста силни и ярко изразени в такива случи и липсва идилията от канал "романитка"; често противоположнистите се "търсят" повече, ако не се виждат;

от там разположението между луна и слънце често определят разбирането на натива за ролите и емоциите;
много има да се пише по темата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #16 -: Януари 06, 2011, 01:07:36 am »

Ахм Само емоционално недовлеторение, без да има никаква агресия.

А би ли казала кои от типичните особености на характера на майка си не харесваш? Кое в нея най-много те дразни?

винаги е била изискваща без да дава емоционалната подкрепа от която имам нужда.
за нея всичко се оправя като ми купи разни работи :-\

*

Feia

« Отговор #17 -: Януари 06, 2011, 01:17:01 am »

винаги е била изискваща без да дава емоционалната подкрепа от която имам нужда.
за нея всичко се оправя като ми купи разни работи :-\

С баща ти пак ли се е държала така - много изискващо?

Ти някога имала ли си модел на поведение като нейния, който сега не харесваш?

*

tadj-all

« Отговор #18 -: Януари 06, 2011, 01:18:03 am »

Легенда:

И когато тези неща нямат аспект помежду си, тогава по какво ще определим взаимоотношенията?

Винаги имат!

Луната ти има отношение към Сатурн и той към нея тип 2-12. За Сатурн(баща ти) Луната е във втория дом. За Луната, той пък е в 12-ти.

*

tadj-all

« Отговор #19 -: Януари 06, 2011, 01:26:12 am »
има и друга концепция-двата основни архетипа са слънце= татко и луна= мама, отношенията между тях могат дапокажат начина на общуване  в семейството; затова често  в картите на деца родени по пълнолуни е се счита, че има липсващ родител или партньорите са доста различни или пък имат тенденцията да не се разбират помежду си добре; така или иначе 'енергийте " са доста силни и ярко изразени в такива случи и липсва идилията от канал "романитка"; често противоположнистите се "търсят" повече, ако не се виждат;

от там разположението между луна и слънце често определят разбирането на натива за ролите и емоциите;
много има да се пише по темата

Имам малък конфликт с това Слънцето да приемам за бащата в Хороскопа. За мен това е енергията на индивида.
Но, естествено, виждал съм хора, които доста добре се справят с анализа на Слънце и Луна и от там вадят отношенията между родителите.
Но така и не усвоих и не разбрах цялата врътка при гледането само на тях...