Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17237 Прегледи
*

tadj-all

Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #100 -: Януари 07, 2011, 11:02:40 pm »
Повече от ясно е, че жените, които се възхищават на бащите си, търсят партньори, които да приличат на тях, докато тези, които са дълбоко огорчени и разочаровани от бащите си търсят техен пълен антипод.

А тези, които никога не са виждали баща си и не го познават, какво търсят?

Нали това писах по-горе - само тия, дето, евентуално нямат пряк достъп до родителите - сираци, отгледани от баба и дядо, имат "по-широк" избор на търсене на модели.

* По принцип им е по-трудно в намирането на точно конкретен, според мен. Но то и да намериш точно конкретен, пак има проблеми...

*

Divna

• 2478
« Отговор #101 -: Януари 07, 2011, 11:03:15 pm »

Айде не плюй по моето семейство, както и по мен. Не съм ти дала никаква информация по въпроса, която да "провериш", за да ми излизаш с такива твърдения.

Между другото - с начина ти на мислене и общуване - още доста има да си чупиш главата. Но докато не си зададеш сама на себе си някои въпроси от рода на "Аз къде бъркам" няма да живееш мирно и спойно, камо ли пък щастливо.

Ха ха ха

Май засегнах болно място, а? Да не мислиш, че ме интересува твоето "перфектно" семейство, на което толкова държиш, че не смееш да си признаеш някои неща?

Не ме интересува!

По-добре мисли за своята глава, щото ти и така си я чупиш, ама малко тайно от себе си.

Абе, вие двечките да не би да имате Сатурн в ъглов дом?  ;D :P

*

tadj-all

« Отговор #102 -: Януари 07, 2011, 11:07:54 pm »
Като гледам, как ги мятате проекциите и се питам - има ли сред вас някой, който да ги е осъзнал и да ги е променил?

Един от уважаваните от мен астролози го беше написал преди време относно осъзнаването: Преди да се осъзнаеш цепиш дърва, носиш вода. След осъзнаването - пак цепиш дърва и носиш вода, но просто разбираш, че това е същината на нещата. И си го носиш.

Разликата при осъзнаването е, че...не се вкарваш, може би, повечко във филми. И "имаш" повече ясна база за нещата.
Но да ги промениш проекциите след като ги осъзнаеш, според мен вече трябва да ти е заложено.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #103 -: Януари 07, 2011, 11:08:26 pm »
От една страна това момиче е било принцесата на татко. От друга страна татко и вземал решенията в избора и вкуса и, както и в партньорството, какво е хубаво и какво е лошо, какво е правилно и какво не. Затова това момиче има задръжки в способността да контактиране, както и нейното суперего в партнорството. Тя е приела по принцип детската роля от баща си и се опитва да е играе в партньорството, и докато е в тази роля, винаги ще привлича Сатурн партньори, които въплъщават родителската роля. Тези Сатурнови партньори ще решават по същия начин, както баща и, с кого ще има право да се среща и с кого не, докато тя стане зряла жена и си вземе правото на избор, на свой собствен вкус и своя еротична особеност. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

tadj-all

« Отговор #104 -: Януари 07, 2011, 11:09:26 pm »
Не мисля, че клишето баща/съпруг майка/съпруга е валидно дори за 50% от случаите.
Аз съм противоположност на свекърва ми. Съпръгът ми на свой ред- на баща ми.
Освен квадрарурата Марс/Луна, която и в двата случая е част от тао и куинконса Марс/Сатурн друго повтарящо се не намирам в моята и тази на баща ми карти. Неговият баща- дядо ми беше много фин и деликатен човек.
Всъщност, като се замисля, пренебрейвайки изключително експанзивния темперамент на тати :blink:, не съм има никакви проблеми със свободата на изборите, както и той междувпрочем.

Има го и другия момент. Двама души се срещат в подходящ момент, за да си научат уроците.
И въпреки всичко, трябва да има сходимост, освен различие.

Ако няма - темата на скандалите между вас е точно основата на вашите първо-семейни нужди. Или - антипода им.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Януари 07, 2011, 11:15:11 pm »
От една страна това момиче е било принцесата на татко.
Тя е приела по принцип детската роля от баща си и се опитва да е играе в партньорството, и докато е в тази роля, винаги ще привлича Сатурн партньори, които въплъщават родителската роля.

Точно така!
В момента живее с партньор, който решава всичко вместо нея. При най-малкото несъгласие от нейна страна следва наказание - Сатурн. Преди около година тя бе на кръстопът и тогава бе единственият шанс да поеме нещата в свои ръце, но пак се пусна по линията на най-ниското съпротивление. Сегашният й начин на живот е просто следствие на нейния избор, нищо повече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #106 -: Януари 07, 2011, 11:16:28 pm »
Тя е приела по принцип детската роля от баща си и се опитва да е играе в партньорството, и докато е в тази роля, винаги ще привлича Сатурн партньори, които въплъщават родителската роля.

Точно така!
В момента живее с партньор, който решава всичко вместо нея. При най-малкото несъгласие от нейна страна следва наказание - Сатурн. Преди около година тя бе на кръстопът и тогава бе единственият шанс да поеме нещата в свои ръце, но пак се пусна по линията на най-ниското съпротивление. Сегашният й начин на живот е просто следствие на нейния избор, нищо повече.

Като е била малка, а и по-голяма, баща и контролирал ли я е толкова строго, колкото тя сега е контролирана?

Щото, всеки може да каже "момичето на тати", но какви са взаимоотношенията в десйтвителност, това е по-трудно да се разбере.

Или пък баща и се е грижил прекалено много за нея и тя е била напълно зависима от него и после е търсила такъв партньор и е намерила някого, от когото пак да бъде напълно зависима?

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #107 -: Януари 07, 2011, 11:18:59 pm »

Айде не плюй по моето семейство, както и по мен. Не съм ти дала никаква информация по въпроса, която да "провериш", за да ми излизаш с такива твърдения.

Между другото - с начина ти на мислене и общуване - още доста има да си чупиш главата. Но докато не си зададеш сама на себе си някои въпроси от рода на "Аз къде бъркам" няма да живееш мирно и спойно, камо ли пък щастливо.

Ха ха ха

Май засегнах болно място, а? Да не мислиш, че ме интересува твоето "перфектно" семейство, на което толкова държиш, че не смееш да си признаеш някои неща?

Не ме интересува!

По-добре мисли за своята глава, щото ти и така си я чупиш, ама малко тайно от себе си.

Какви неща да си признавам, ма, Хело? Аз да не съм на трибунал некакъв? Ти какво работиш? Да не си пул`цайка некаква? Ако не си - ще ти пасне на психиката да станеш.

За разлика от теб съм достаъчно зряла и на възраст, и на акъл, за да си давам сметка за всичко в живота си, за да съм си чупела главата тайно от себе си :57: Айде стига злобя! Не е здравословно.

Е немаше как разговора ми с това Теле да не падне на възможно най-ниското ниво...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Януари 07, 2011, 11:19:49 pm »
Разликата при осъзнаването е, че...не се вкарваш, може би, повечко във филми. И "имаш" повече ясна база за нещата.
Но да ги промениш проекциите след като ги осъзнаеш, според мен вече трябва да ти е заложено.

Това е, ти го каза.
След като ги осъзнаеш, успяваш (къде повече, къде по-малко) да не се вкарваш в големи филми и по-трудно ще позволиш теб да те вкарат във филм. Но това второто също трябва да ти е заложено по хороскоп.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Януари 07, 2011, 11:21:42 pm »
Или пък баща и се е грижил прекалено много за нея и тя е била напълно зависима от него и после е търсила такъв партньор и е намерила някого, от когото пак да бъде напълно зависима?

Мисля, че тук е разковничето.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #110 -: Януари 07, 2011, 11:24:31 pm »

Какви неща да си признавам, ма, Хело? Аз да не съм на трибунал некакъв?

Ако ти се чувстваш така, проблемът е в теб!

Ти какво работиш? Да не си пул`цайка некаква? Ако не си - ще ти пасне на психиката да станеш.

Не, но според някои съфорумки, непременно трябва да стана, защото според тях полицията ще спечели много от мен.

Но аз не съм толкова глупава, че да се занимавам с престъпници. По-интересно е да се занимавам с неосъзнати престъпни съзнания.

За разлика от теб съм достаъчно зряла и на възраст, и на акъл, за да си давам сметка за всичко в живота си, за да съм си чупела главата тайно от себе си :57:

Ха ха ха Каква самозаблуда!

Айде стига злобя! Не е здравословно.

Ха ха ха!

Е немаше как разговора ми с това Теле да не падне на възможно най-ниското ниво...

Малко ме съмняваш. Ти откъде знаеш, че съм зодия Телец, като имаш само 80 поста?

Подозрително ми напомняш за Вещичка!

Мъри Ано!

*

tadj-all

« Отговор #111 -: Януари 07, 2011, 11:29:31 pm »
От една страна това момиче е било принцесата на татко. От друга страна татко и вземал решенията в избора и вкуса и, както и в партньорството, какво е хубаво и какво е лошо, какво е правилно и какво не. Затова това момиче има задръжки в способността да контактиране, както и нейното суперего в партнорството. Тя е приела по принцип детската роля от баща си и се опитва да е играе в партньорството, и докато е в тази роля, винаги ще привлича Сатурн партньори, които въплъщават родителската роля. Тези Сатурнови партньори ще решават по същия начин, както баща и, с кого ще има право да се среща и с кого не, докато тя стане зряла жена и си вземе правото на избор, на свой собствен вкус и своя еротична особеност. :wink2:

doby,

само един въпрос имам - на кое точно в хороскопа се осланяш, за да кажеш, че "това момиче е било принцесата на татко"?

Моя сценарий, който си мислех да напиша беше сходен на твоя - бащата (Сатурн) определя партньорите (слънце управител на 7-ми дом) квадрат Сатурн + Сатурн самия там + Сатурн квадрат ретроградна Венера.

Заради това, че е в 5-ти дом ли Слънце и Венера + Нептун?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Януари 07, 2011, 11:30:01 pm »

Малко ме съмняваш. Ти откъде знаеш, че съм зодия Телец, като имаш само 80 поста?

Просто някои потребители макар и да имат регистрация отдавна, предпочитат да стоят в сянка и да четат, рядко се включват в дискусиите. Това ги прави запознати с атмосерата и ситуациите във форума. Не е нужно това да е някой стар познайник, макар че има и такива случаи. Модификации на един и същи потребител да се включват по горещи теми или да реагират спрямо някой потребител.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #113 -: Януари 07, 2011, 11:34:09 pm »

Какви неща да си признавам, ма, Хело? Аз да не съм на трибунал некакъв?

Ако ти се чувстваш така, проблемът е в теб!

Ти какво работиш? Да не си пул`цайка некаква? Ако не си - ще ти пасне на психиката да станеш.

Не, но според някои съфорумки, непременно трябва да стана, защото според тях полицията ще спечели много от мен.

Но аз не съм толкова глупава, че да се занимавам с престъпници. По-интересно е да се занимавам с неосъзнати престъпни съзнания.

За разлика от теб съм достаъчно зряла и на възраст, и на акъл, за да си давам сметка за всичко в живота си, за да съм си чупела главата тайно от себе си :57:

Ха ха ха Каква самозаблуда!

Айде стига злобя! Не е здравословно.

Ха ха ха!

Подозрително ми напомняш за Вещичка!

Мъри Ано!

Хело, аз може да имам 80 поста, обаче съм регистрирана преди близо 2 години и оттогава чета, но рядко пиша. Със самата Вещица съм имала сериозни пререкания.

Ти обаче имаш по - сериозни психо проблеми, отколкото предполагах (видно от първия ми постинг към теб). Във всичко има сянка на съмнение, всичко е не такова, каквото изглежда... Хело, имаш сериозна нужда от психиатър. И малко по - положително мислене. Айде аз бях дотук. Не ми се слиза повече на това ниво.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #114 -: Януари 07, 2011, 11:34:44 pm »

Точно така!

Като е била малка, а и по-голяма, баща и контролирал ли я е толкова строго, колкото тя сега е контролирана?

Щото, всеки може да каже "момичето на тати", но какви са взаимоотношенията в десйтвителност, това е по-трудно да се разбере.

Момиче със Слънце съвпад Венера и тригон с Плутон е била наистина принцеса за баща си.
Както се е грижил за нея и сърдечно обичал, така и контролирал нейния избор, начин на общуване, както и до напреднала възраст е вземал нейните решение.  

*

Feia

« Отговор #115 -: Януари 07, 2011, 11:35:47 pm »

Просто някои потребители макар и да имат регистрация отдавна, предпочитат да стоят в сянка и да четат, рядко се включват в дискусиите. Това ги прави запознати с атмосерата и ситуациите във форума. Не е нужно това да е някой стар познайник, макар че има и такива случаи. Модификации на един и същи потребител да се включват по горещи теми или да реагират спрямо някой потребител.

Ооооооооо не! Това не е Вещичка, а е бившата Небесна!  ;D

Сега проучих въпроса и установих това. Значи сега пише с два профила - единият, който и е официален и всички знаем, че е тя и се държи прилично. Другият - този, за който по-малко хора си спомнят, че е на Небесна, е за да може да каже това, което мисли и да бъде по-неприлична.

:P ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Януари 07, 2011, 11:38:02 pm »
само един въпрос имам - на кое точно в хороскопа се осланяш, за да кажеш, че "това момиче е било принцесата на татко"?

Ако приемем и Слънцето за сигнификатор на бащата, съвпадът му с Венера говори за това. Но опозицията с Нептун, който се намира в 10 дом (родителската ос), води до символично "разцепване" на психологическия образ-представа за бащата. Според мен тази млада жена е възприела само красивата и светла страна на бащиния образ, а всички негови по-нелицеприятни и потиснати страни се пренасят върху нейния партньор, т.е. в новото й семейство, след като се отделя от родителите. Затова "лошият" партньор изразява всичко, което нейният баща поради някакви причини не е успял да изрази (съвпад Марс/Сатурн в 7 дом в квадрат към Слънце/Венера). По този начин образът на бащата остава бял, чист и неопетнен и не се нарушава неговата "цялост". Идеалът продължава да живее в съзнанието на дъщерята, защото за да бъде идеалът идеал, трябва да се изправим и срещу неговия антипод.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #117 -: Януари 07, 2011, 11:38:26 pm »
На грешен път си Фея. :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #118 -: Януари 07, 2011, 11:40:40 pm »

doby,

Моя сценарий, който си мислех да напиша беше сходен на твоя - бащата (Сатурн) определя партньорите (слънце управител на 7-ми дом) квадрат Сатурн + Сатурн самия там + Сатурн квадрат ретроградна Венера.

Заради това, че е в 5-ти дом ли Слънце и Венера + Нептун?
[/quote]

Това го казвам въз основа Слънце съвпад Венера в 5 дом. Бях писал че за отношението с баща вземам в практиката си Слънце и Сатурн. Затова бях писал по горе така, че както е обичал силно баща и, така и е контролирал строго, както нейния съпруг. :leos:

*

Feia

« Отговор #119 -: Януари 07, 2011, 11:44:08 pm »
На грешен път си Фея. :blink:

Значи ти знаеш коя е ana125?

Изглежда, че е някоя стара познайница от зодия Водолей.

Обаче май наистина не е Небесна.