Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17184 Прегледи
*

tadj-all

Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #120 -: Януари 07, 2011, 11:44:19 pm »
само един въпрос имам - на кое точно в хороскопа се осланяш, за да кажеш, че "това момиче е било принцесата на татко"?

Ако приемем и Слънцето за сигнификатор на бащата, съвпадът му с Венера говори за това. Но опозицията с Нептун, който се намира в 10 дом (родителската ос), води до символично "разцепване" на психологическия образ-представа за бащата. Според мен тази млада жена е възприела само красивата и светла страна на бащиния образ, а всички негови по-нелицеприятни и потиснати страни се пренасят върху нейния партньор, т.е. в новото й семейство, след като се отделя от родителите. Затова "лошият" партньор изразява всичко, което нейният баща поради някакви причини не е успял да изрази (съвпад Марс/Саурн в 7 дом в квадрат към Слънце/Венера). По този начин образът на бащата остава бял, чист и неопетнен и не се нарушава неговата "цялост". Идеалът продължава да живее в съзнанието на дъщерята, защото за да бъде идеалът идеал, трябва да се изправим и срещу неговия антипод.

Аз взунмам само Сатурн за бащата. Което ме кара да се замисля, дали да не разширя, макар да не знам точно как, сигнификаторите за бащата.

п.п: В индийската знам, че Венера и Слънце са врагове. И за мен точно този съвпад бил той в мъжка или женска карта - говори точно за обратното. Хеле пък ретроградна...

* Слънцето "стои" на квадрат спрямо Телец, а във Везни е в падение(или заточение беше термина? Така и не го научих...)

*

tadj-all

« Отговор #121 -: Януари 07, 2011, 11:45:28 pm »
Цитат на: doby

Това го казвам въз основа Слънце съвпад Венера в 5 дом. Бях писал че за отношението с баща вземам в практиката си Слънце и Сатурн. Затова бях писал по горе така, че както е обичал силно баща и, така и е контролирал строго, както нейния съпруг. :leos:

Хмм...благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Януари 07, 2011, 11:54:54 pm »
п.п: В индийската знам, че Венера и Слънце са врагове. И за мен точно този съвпад бил той в мъжка или женска карта - говори точно за обратното. Хеле пък ретроградна...

Да, но тук не пренасяме правилата от индийската.  :blink:
В Джйотиш Слънцето и Венера са врагове, а също Луната и Венера.
От всички видове изгаряния, най-трудно е изгарянето на Венера от Слънцето.

Ако правилно се сещам за хелиакалните фази, в тази карта Венера е невидима, т.е. тъкмо е изгоряла.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #123 -: Януари 07, 2011, 11:58:18 pm »
На грешен път си Фея. :blink:

Абе, това да не е Vision? Гледам, че тая ana125 има асцендент Лъв. Помня, че и Vision имаше нещо в Лъв, май беше асценеднта. Обаче не и помня зодията.

Та, тая ana125 е някаква комплексарка, която има проблеми с нас, прекрасните Телци. А много добре си споням, че и Vision има проблеми с Телците.

Както става ясно от този и пост в темата "Кой е най-недолюбвания от вас слънчев знак?"

Телец - на първо място. Преди да са ми казали коя зодия са, почвам да се въртя нервно в тяхно присъствие, или някъде там дълбоко да ми се обажда някакъв поне лек сигнал за дразнение. Като изключим чисто инстинктивната неприязън, ги преценявам като откровено прости хора (да ме извиняват, ама не мога да се сдържа), дори и да са учили 2-3 висши образования, си остава нещо инфантилно, недоразвито в тези хора (те не са и учили за друго, а за престиж или пари, така че за какво духовно издигане да говорим). Общо взето теорията им в живота е: "А пък на мен в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки". Абе да дрънка там нещо. Мъжете са със склонност към насилие (за мен просто еманацията на един Телец е тоя Трактор, който сега е навсякъде по вестниците, както и мутрите или изобщо мъже от силовите групи може и полицаи), жените са от типа най - противен в последните години - на демонстрация на пари, дрехи екскурзии в чужбина и всеки, който не може да си позволи тези неща, е на ниво развитие на водорасло (типажа манекенка, мутреса и т.н.). Значи, говоря за общия тип. Има изключения, мога да понеса по-леко един Телец с много Близнаци в хороскопа примерно. Но пак едва ли ще ми стане пръв приятел.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4701.msg166840.html#msg166840

Само един ограничен умствено човек може да напише такова нещо!

*

holanda

« Отговор #124 -: Януари 08, 2011, 12:10:28 am »
Хело,има си хора ,който обичат да се занимават с конспирации ,има и хора,които си имат работа.
Пишене с фалшив ник е присъщо за човек,който приема твърде насериозно несериозни неща и си има свободно време.
Мислиш ли,че съфорумките са толкова обвързани към случващото се тук,че чак да си играят игрички...Въпреки,че всяко правило си има изключения,но все пак.. ;)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #125 -: Януари 08, 2011, 12:11:17 am »
Хело, ти си много болен човек. На всичкото отгоре скапа собствената си тема.

*

Feia

« Отговор #126 -: Януари 08, 2011, 12:18:08 am »
Хело, ти си много болен човек. На всичкото отгоре скапа собствената си тема.

Болната си ти скъпа, щото заради комплексите ти, свързани с омразата към Телците (разбрах от писанията ти, че е заради лош мъж-побойник, от когото си недоволна и богати красавици, на които завиждаш), мразиш хората още щом чуеш зодията им. Това е характерно за умствено незрелите хора, които са самозаблудени.

Какво да говоря с такъв човек, който твърди, че не повтаря моделите на поведение на родителите си, пък се събира с мъж Телец, който я бие? И човек, който намразва хората, само щом чуе зодията им.

Абсолютна комплексарка!!!

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #127 -: Януари 08, 2011, 12:24:46 am »
Хело, ти съвсем загуби контрол над себе си. Успокой се.

Никога мъж не ме е бил, защото ще си има сериозни проблеми с правосъдието. Говорила съм за Телците от наблюдения. Които ти потвърждаваш, за съжаление.

*

Feia

« Отговор #128 -: Януари 08, 2011, 12:26:09 am »
Хело, ти съвсем загуби контрол над себе си. Успокой се.

Никога мъж не ме е бил, защото ще си има сериозни проблеми с правосъдитео. Говорила съм за Телците от наблюдения. Които ти потвърждаваш, за съжаление.

Я кажи коя наша стара познайница си.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #129 -: Януари 08, 2011, 12:32:38 am »
Хело, това че твойта личност се раздвоява и разтроява, не означава, че и другите хора са така.
И защо с гръмкия си просташки фалцет (характерен за зодията - щом ще се хващаме за това), изгони всички от темата си?

*

Feia

« Отговор #130 -: Януари 08, 2011, 12:39:08 am »
Хело, това че твойта личност се раздвоява и разтроява, не означава, че и другите хора са така.
И защо с гръмкия си просташки фалцет (характерен за зодията - щом ще се хващаме за това), изгони всички от темата си?

Ама ти си абсолютна комплексарка! И със сигурност си стара познайница на форума. Остава само да разберем коя. Знам, че Лили знае коя си, обаче си трае. Затова и не се намесва в разговора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Януари 08, 2011, 12:45:41 am »
Знам, че Лили знае коя си, обаче си трае. Затова и не се намесва в разговора.

Не ме намесвай, не знам коя е. Дори нямам предположения коя може да е, нямам време за детективски разследвания.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #132 -: Януари 08, 2011, 12:49:11 am »
Лили, и теб те заподозряха.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Януари 08, 2011, 12:50:28 am »
Лили, и теб те заподозряха.  ;D

Сега ще вляза с другите си няколко ника и ще ви покажа къде изгряват звездите.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #134 -: Януари 08, 2011, 12:56:20 am »
Знам, че Лили знае коя си, обаче си трае. Затова и не се намесва в разговора.

Не ме намесвай, не знам коя е. Дори нямам предположения коя може да е, нямам време за детективски разследвания.  :P

Върти се, суче се и все Лили е в кюпа.  ;D  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Януари 08, 2011, 01:03:45 am »

Остава да ме изкарат и Жином мене. Ще яхна Орела, ще полетя високо-високо и ще ви поразя с гръмотевици, ако не слушкате.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #136 -: Януари 08, 2011, 01:11:09 am »

Остава да ме изкарат и Жином мене. Ще яхна Орела, ще полетя високо-високо и ще ви поразя с гръмотевици, ако не слушкате.  ;D

;D ;D ;D Ти май забрави, че вече и това се случи.  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Януари 08, 2011, 01:23:18 am »
Айди на филмитиии ;D... И пуканки ще има за 'секи!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
Re: Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #138 -: Януари 16, 2012, 01:51:29 pm »
Случайно се присетих за темата, защото имаше интересни коментари в нея. За съжаление, последните 2 стр. са изцяло оспамени  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
Re: Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #139 -: Януари 16, 2012, 02:46:52 pm »
Цитат
Абе, това да не е Vision? Гледам, че тая ana125 има асцендент Лъв. Помня, че и Vision имаше нещо в Лъв, май беше асценеднта. Обаче не и помня зодията.

Та, тая ana125 е някаква комплексарка, която има проблеми с нас, прекрасните Телци. А много добре си споням, че и Vision има проблеми с Телците.

Както става ясно от този и пост в темата "Кой е най-недолюбвания от вас слънчев знак?"

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4701.msg166840.html#msg166840

;D  ;D  ;D

коя е тази ana125 ? страшно се забавлявах на това, което е написала ; жалко, че вече май не е във форума. на места звучи грубичко, но толкова много истини прочетох също !  ;D