Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17173 Прегледи
Re: Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #140 -: Януари 16, 2012, 02:55:10 pm »
Случайно се присетих за темата, защото имаше интересни коментари в нея. За съжаление, последните 2 стр. са изцяло оспамени  ;D

Да прескочим спама, ако може. ;)
По темата се разтърсих и - баща ми беше със Слънце в Скорпион, съпругът ми - АС в Скорпион, друга връзка - Плутон съвпад Слънце, в 1-ви дом, прогресивно Слънце - в Скорпион.
Винаги съм се разбирала добре със Скорпиони /с малки изключения/. Но явно ме привлича повече Плутон /имам Слънце квадрат Плутон в натала/.
Някои черти на мъжете в живота ми съвпадат с тези на баща ми. Като цяло не повтарям модела в семейството.
Нямам аспект Луна-Сатурн. А винаги съм се чудила как мойта Луна в 5-ти, Овен, описва майка ми. Няма нищо общо!!! Чак се дразня :angry:

« Отговор #141 -: Януари 16, 2012, 08:00:07 pm »
Винаги съм имала трудни отношения с баща ми, а сега нямам никакви. Забелязах обаче че мъжете, които са ме привличали силно, с които съм имала химия от момента, в който сме се видели са с нещо характерно лъвско - единият имаше стелиум със Слънце в Лъв, а при другия DC е в Лъв. Баща ми е с девешко Слънце и стелиум в Лъв, а на мен 8 дом ми е в Лъв - управителя е във втори. За съжаление не знам часа на раждане на баща ми.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #142 -: Януари 16, 2012, 08:05:35 pm »
Луната е управител на Десцендента ти. Може би тя има нещо общо с лъвското - в Лъв е, или в аспект със Слънцето, или в 5-ти дом?

« Отговор #143 -: Януари 16, 2012, 08:14:59 pm »
ДЦ ми е точно на 0 градуса между Рак и Близнаци, така че да - Луната е в 3 дом, в Овен, управлява 7. Няма аспект със Слънцето, но при мъже с рачешка Луна много бързо ми омеква Сатурна. И досега съм проявявала интерес да общувам - без значение дали в по-интимни или приятелски отношения, точно с тези два типажа - силно рачешки или лъвски
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.