Здравей Гост

За сексуалните проблеми при мъжете - натал , прогресии , транзити , дирекции

• 113 Отговора
  • 15306 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Асексуалност , слабо либидо , психологически проблеми или още нещо?

Къде е ? Какво е ? Защо е ?

Кога се отключва , преодолява ли се ?

Вашите наблюдения /ако ги имате ;D ;)/ или предположения....

И малко по-сериозно по темата....

Един мъж , ми изправи косата днес докато се прибирахме...Толкова интимни неща ми разказа , че се изплаших.....

Мога само да кажа , че има слънце в един от любимите ми знаци..., че е успял мъж и доста енергичен за годините...

Ще кача и карта по-късно....

Разказвайте , слушам Ви с интерес....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

Един мъж , ми изправи косата днес докато се прибирахме...Толкова интимни неща ми разказа , че се изплаших.....

Мога само да кажа , че има слънце в един от любимите ми знаци...

Риби?

*

Марая

• 28287

Мога само да кажа , че има слънце в един от любимите ми знаци...

Риби?

Естествено... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

Да не кажеш, че е на между 40 и 50 или повече и никога не е правил секс нито с мъж, нито с жена?

*

Марая

• 28287
Да не кажеш, че е на между 40 и 50 или повече и никога не е правил секс нито с мъж, нито с жена?

После ще кажа всичко... ;D
Дайте мнения..., ще Ви бъде интересно... ;)

*

Feia

Дай му данните.

*

Марая

• 28287

Дай му данните.

По-късно..., искам да споделите , да направите предположения и ще Ви дам данните.... ;D

*

Марая

• 28287
Няколко важни аспекта има според мен , по които можем да намерим проблемите ....
Кои планети свързвате с мъжката потентност и сексуалност?

Марс и Слънцето, доколкото Слънцето показва общата енергичност на индивида. Пише, че при нехармоничен аспект на Сатурн към Марс има намалена потентност. Но аз не съм се убедила в това... засега.

*

Feia

Сигурно има нещо важно в 8-ми дом, което има лоши аспекти с тежки планети.

Може би Плутон и Сатурн му правят лоши аспекти с управителите на асцендета, на Слънцето, може би към Венера, Марс, Луна, Слънце.

Може пък и У4 да има лоши аспекти и оттам да има негативно влияние на семейния модел?

*

Марая

• 28287
Марс и Слънцето, доколкото Слънцето показва общата енергичност на индивида. Пише, че при нехармоничен аспект на Сатурн към Марс има намалена потентност. Но аз не съм се убедила в това... засега.

*

holanda

Няколко важни аспекта има според мен , по които можем да намерим проблемите ....
Кои планети свързвате с мъжката потентност и сексуалност?

по мои впечатления Сатyрн в аспект с Марс носи добра сексуалност,афинитет към нея,потентност , контрол над еякулацията.
Но тук говорим за проблеми и смущения ,нали така?
потентността я свързвам със Слънцето като принцип и указател за жизнена сила.
Но и Сатyрн за мен има голямо значениe.

за проблеми и смущения в мъjката сексуалност би могло да бъде някакъв аспект,индикираш себеотрицание (може би Луна в негативен аспект с Марс и Нептун),

самодостатъчност или по-точно страх от околните,срам.. (за привържениците на честата мастурбация)..знам за един Рак,които по цял ден си стои вкъ6ти и ма'а.. :-\

Девешките акценти също не са от най-сексуалните.Нямам опит с такива,познавам само един чи4ка,които само гледа ,но не смее да заговаря жените  ;D

« Последна редакция: Януари 06, 2011, 11:46:38 pm от жълтолилава »

*

Feia

Бих предположила, че този мъж може да живее още с майка си и да се опитва по всякакъв начин да и помага.

*

Марая

• 28287
Бих предположила, че този мъж може да живее още с майка си и да се опитва по всякакъв начин да и помага.

Не! След многото жени , пълен отказ....Има 2 брака и четири деца....
Пикантериите ще ги оставя за по-късно.... ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
уран квадрат слънце? марс квадрат нептун? хмм
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Feia

Не! След многото жени , пълен отказ....Има 2 брака и четири деца....
Пикантериите ще ги оставя за по-късно.... ;D

Големи пикантерии, няма що!

Да не е станал гей след много години брак?

*

Lillie

• 30532

Не бе, отказал е секса.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112

Не бе, отказал е секса.  ;D

Едва ли е " завинаги "   ;)
може да е малко на диета човека    ;D

Проблемите при мъжката сексуалност може да са както физиологически
така и психологически, но обикновено двете са взаимно свързани.
Естествени минерали и амулети

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
  Квадратура между Плутон/Лилид, Марс/Лилид, Плутон/Венера, Слънце/Лилид, Слънце, Марс в 8,6 дом в лоши аспекти. 6 дом, би могъл да има отношение, то си е здравословен проблем. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Divna

• 2478
За свръх сексуалност при мъжете според моите наблюдения е акцентиран осми дом с Марс в него, както и планети в 5 дом и в 11, като Юпитер е най-показателен /5дом/и не напоследно място Слънце.
Мисля, че 1, 5 и 8 дом са най-акцентирани в картите на мъжете с хипер сексуалност.
Планетите, свързани пряко със секса и любовта - Венера, Марс и Плутон имат някаква взаимовръзка помежду си, най-често квадратури, таоквадратура. Изнасилвачите или изнасилваните имат често тези показатели в радикса си. Проявата може да стане един единствен път в живота, тогава, когато дадена дирекция застане на определения МП, състоящ се от планетите образуващи квадратурата.