Здравей Гост

Майките в хороскопа и влиянието им при избора на жена

• 165 Отговора
  • 20873 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Сега се замислих и се сетих за общото между тримата мъже. И при тримата майките бяха много докачливи и обсебващи, а синът се е страхувал да декларира връзката си пред майката. Перфектна проекция на моята рачешка Луна в 8 дом в квадрат с Плутон.  ;D

Е, можеш сама на себе си да отговориш на въпроса дали са подценявали ума ти.  ;)

Не съм блестяла с изявени математиески способности, имайки предвид, че съм расла сред математици. По-скоро искаха да се развивам в математиката и да потисна творческите си заложби, което не стана, разбира се.

Щом не си била отгледана от родителите си, като малка имала ли си чувството, че родителите ти се крият от теб?

Не, усещане за криеници нямаше, а просто за откъснатост, отделеност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

И емоции тип "захарен памук" - важи и за двата пола  ;D, освен ако такава Луна не е в съвпад с Плутон (визирам моето поколение).

;D щастливки са избраните,трябва само да владеят пърхането с очи.
А майките на такива мъже са ексцентрички.Вживяват се в техните си неща,не обръщат особено внимание на случващото се около тях,освен ако не ги засяга лично.
 Не знам как го правят,но не учат синовете да търсят качества в приятелките си.Важно е само да бъдат  непретенциозни мили и весели момичета,,за да е идеален света.

*впечатленията ми са само на база 1 човек,не се шашкайте  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
а аз, като привличам все мъже с Луни в скорпион и рак, какво да кажа.
аз с моята Луна в телец съм винаги по-силната и здраво стъпила на земята.

*

Feia

Щом не си била отгледана от родителите си, като малка имала ли си чувството, че родителите ти се крият от теб?

Не, усещане за криеници нямаше, а просто за откъснатост, отделеност.

Тогава, ако искаш да задълбаем проблема, за да стигнем докрай? Как те караше да се чувстваш това, че мъжете в живота ти са те криели от родителите си?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Е хубаво че има такива жени, да спасяват мъжете! :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Не знам как го правят,но не учат синовете да търсят качества в приятелките си.Важно е само да бъдат  непретенциозни мили и весели момичета,,за да е идеален света.

Точно такъв беше случаят с №1. Изумяваше ме, че не е научен да оценява качествата на партньорката, а само нейната външна опаковка. И, разбира се, да е мила и непретенциозна в общуването. В началото ми правеше дори забележки за начина как съм поздравила някой от колегите му от университета (не от ревност). Или ако някой от тях случайно е казал, че съм се държала дръпнато, особено или ексцентрично (според техните представи). Някои лунни Везни идват много блудкави и повърхностни на моята плутонщина, направо ми се гади.

щастливки са избраните,трябва само да владеят пърхането с очи.

По-голям виртуоз в това отношение от Венера и Луна във Везни няма. Влажният невинен поглед с пърхащи мигли е тяхна запазена марка.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532

Тогава, ако искаш да задълбаем проблема, за да стигнем докрай? Как те караше да се чувстваш това, че мъжете в живота ти са те криели от родителите си?

За мен това отдавна не е проблем. Между другото, и на мен ми харесваха такива конспирации.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
хаха, бъзикаш се ти, но на мен ми писна!!
искам мъж, на чието рамо мога да се облегна, а не да слушам излиянията на емоционално нестабилни предствители на другия пол.

*

Feia

искам мъж, на чието рамо мога да се облегна, а не да слушам излиянията на емоционално нестабилни предствители на другия пол.

Твоят баща също ли е бил слаб мъж, командван от майка ти?

« Последна редакция: Януари 08, 2011, 03:20:07 am от Feia »

*

Divna

• 2478

Е хубаво че има такива жени, да спасяват мъжете! :49:

Ехе, Доби, Луна в Скорпион спасители ли търсела?  ;D
Явно трябва повече да ходя на басейн и да се правя на удавник, че виж някой с телешка Луна припне да ме спасява.  ;D ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
Дивна, говорим за мъжете. :blink:

*

Feia

Някои лунни Везни идват много блудкави и повърхностни на моята плутонщина, направо ми се гади.

Значи този мъж не е зачитал личността ти, така, както баба ти и дядо ти не са зачитали твоите творчески заложби и твоята личност. Очаквали са да отговаряш на техните искания, така както този мъж е очаквал от теб да се държиш по точно определн начин.

Искала си той да оцени ума ти, обаче и баба ти дядо ти също не са оценявали твоя ум и са очаквали нещо друго.

*

Рая

• **
  • 1094

Твоат баща също ли е бил слаб мъж, командван от майка ти?

да, той и сега си е такъв.
но аз не търся слаби мъже, те сами идват при мен. :blink:
всъщност може би ми харесва, аз да съм водещата във връзките, мъжете да са под мой контрол :-\

*

Divna

• 2478

Рая, да не би Луна да ти е в 12 дом?

ПП: Знам, че се говори за мъжете.  :blink:  Дали мъже или жени всички си имат Луни в картите.  ;)

*

Lillie

• 30532
Искал е да се държа лигаво, което приляга на везнишката му Луна.  ;D Но не беше взел под внимание, че съм с няколко планети в Овен, а Плутон и лигавене трудно се връзват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478

Твоат баща също ли е бил слаб мъж, командван от майка ти?

да, той и сега си е такъв.
но аз не търся слаби мъже, те сами идват при мен. :blink:
всъщност може би ми харесва, аз да съм водещата във връзките, мъжете да са под мой контрол :-\

Майка Тереза!  :P

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Ами някой жени се правят на слаби крехки същества и така привличат силни мъже.
Ти от кои жени си? :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Рая

• **
  • 1094

Рая, да не би Луна да ти е в 12 дом?

ПП: Знам, че се говори за мъжете.  :blink:  Дали мъже или жени всички си имат Луни в картите.  ;)

не, в съвпад с ДЦ е.

*

Divna

• 2478
Искал е да се държа лигаво, което приляга на везнишката му Луна.  ;D Но не беше взел под внимание, че съм с няколко планети в Овен, а Плутон и лигавене трудно се връзват.

Лили, познавам няколко мъже с Луна във Везни - не са лигави, или поне за мен не са лигави. Зависи в кой дом е Луна.

*

Lillie

• 30532
Ами някой жени се правят на слаби крехки същества и така привличат силни мъже.

Мъже с Луна във Везни или в Риби.  :P :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.