Здравей Гост

Майките в хороскопа и влиянието им при избора на жена

• 165 Отговора
  • 20883 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Доби, аз съм жена със Слънце в Лъв,Луна в Телец  и АЦ Скорпион. :blink:
Дали съм от тези с пърхащите очи, според теб :blink:
За съжаление не ми се отдава този номер.

*

Lillie

• 30532
Искал е да се държа лигаво, което приляга на везнишката му Луна.  ;D Но не беше взел под внимание, че съм с няколко планети в Овен, а Плутон и лигавене трудно се връзват.

Лили, познавам няколко мъже с Луна във Везни - не са лигави, или поне за мен не са лигави. Зависи в кой дом е Луна.

Не съм казала, че лигав е мъжът. Лигава е проекцията върху жената.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Дивна, говорим за мъжете. :blink:

Рая, да не би Луна да ти е в 12 дом?

ПП: Знам, че се говори за мъжете.  :blink:  Дали мъже или жени всички си имат Луни в картите.  ;)

не, в съвпад с ДЦ е.

ОК! Седмодомка си.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
Дивна, не като Майка Тереза, а като пълна глупачка се чувствам.

*

Feia

Ами някой жени се правят на слаби крехки същества и така привличат силни мъже.
Ти от кои жени си? :wink2:

Вярваш ли, че мъжете, които търсят слаби жени, за да си доказват силата, наистина са силни или само комплексари?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Лъвиците по принцип си избират винаги плячките в живота. В листа си на плячките, може би само такива си записала, които не могат да бягат бързо. Много си хитра! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Вярваш ли, че мъжете, които търсят слаби жени, за да си доказват силата, наистина са силни или само комплексари?

Въпросът ти ме подсети за един мъж със Слънце в Лъв и Луна в Риби. Приятелката му се правеше на слаба, крехка и беззащитна и по тоя начин дълго го държеше в мрежите си. И тя беше Лъвица, при това стелиумна и осмодомна. :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478

Рая, аз до тук разбирам, че си спасителка. Контролът трябва да е твой. Докато държиш контрола ще привличаш мъже, които искат да са спасявани.

Ех, що не си намеря някой да ми "спаси" моята първодомна скорпионска Луница с квадратчета и с шит мидпойнчета!!!!!  :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
Тези номера със сигурност са от луната в риби, само тя умее така да оплита в мрежите си.
Лъвиците не бихме допуснали да ни видят в ролята на слабите. Слаби сме, само когато сме сами.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Лъвиците по принцип си избират винаги плячките в живота. В листа си на плячките, може би само такива си записала, които не могат да бягат бързо. Много си хитра! :85:

Имам наблюдение в/у много жени лъвици и няколко мъже познавам.... :blink:
Срещат се много с миши опашки.... :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

Мъже с Луна във Везни или в Риби.  :P :rolf:

A? Това към мен ли беше?
не,не,не!  ;D
съвсем не съм от този тип сладникави момиченца,най-малкото се налагам и не понасям да ми противоречат.А такива мамици ги пращам..да хапнат,не ми е трудно.

Един изгорен Марс прави чудеса,ти недей така ме подценява  :P

този беше грешка,не се брои  ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Имам наблюдение в/у много жени лъвици и няколко мъже познавам.... :blink:
Срещат се много с миши опашки.... :wink2:

И аз понякога си слакам мишата упашка, понеже е по лесно като се ходи на лов! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
Ех, що не си намеря някой да ми "спаси" моята първодомна скорпионска Луница

А моя удавен Марс кой ще го спасява? И кой ще бърше сълзичките на рачешката ми Луница?  ;D
Поне АС Везни да имах, да му се не види! Как можах да се прекарам с изгряващо скорпионско? Нас плутончовците никой не ни съжалява, не умеем невинно да пърхаме с мигли, а вместо това вдигаме камшика.  :85:

Хело, бе, я кажи на кака, АС Везни или Скорпион си в крайна сметка?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Ооооо, имам си вкъщи една девойка лъвица. Какво не си е пожелала, това не е имала. Актьорското майсторство им е присъщо. Най-голямата ми приятелка в БГ е също лъвица. Мъжете въобще не можеха да й откажат за нищо.

*

Рая

• **
  • 1094

Рая, аз до тук разбирам, че си спасителка. Контролът трябва да е твой. Докато държиш контрола ще привличаш мъже, които искат да са спасявани.

Ех, що не си намеря някой да ми "спаси" моята първодомна скорпионска Луница с квадратчета и с шит мидпойнчета!!!!!  :rolleyes:

Да, има проблем с контрола, който се базира на страха, че нещата няма да са такива, каквито искам, ако са извън контрола ми.
От друга страна, искам да съм слаба и беззащитна.
Тази песен ме описва много точно
http://www.vbox7.com/play:54a0acd0
Това е от противоречието между Слънце и Луна.

И аз да не пропусна да се оплача. Не си падам много по мъже с Луна във Везни. А главно такива ми се лепят. Под "лепят" имам предвид точно това... Харесвам мъже с огнени Луни. Моята е в Стрелец.

*

Lillie

• 30532

този беше грешка,не се брои  ;D

Да де, а мен как ме виждаш в ролята на телешка Луна в квадрат със Сатурн при №2? Туй посмъртно не може да стане!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Да, има проблем с контрола, който се базира на страха, че нещата няма да са такива, каквито искам, ако са извън контрола ми.
От друга страна, искам да съм слаба и беззащитна.
Тази песен ме описва много точно
http://www.vbox7.com/play:54a0acd0

Текста съм го писала аз... :wink2: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Тези номера със сигурност са от луната в риби, само тя умее така да оплита в мрежите си.

И венерааааа! И Венера в Риби..
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765

Сигурно е доста трудно. Ние новолунните не можем да го разберем...можем само да ви наблюдаваме отстрани.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥