Здравей Гост

Майките в хороскопа и влиянието им при избора на жена

• 165 Отговора
  • 20902 Прегледи
*

holanda

....да си казва кой какво има...да казва де  :P

на тема  ''Мълчанието е злато'' съм.Временно  ;D
Ти затова ли се присъедини?  Хитруша!  ;D Знаеш ти кога да дойдеш. :rolf:

дойдох да въдворя ред и да се боря за честта на темата  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Салатката на мама....Тая луна дето я е приготвила каква ли е ? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

....да си казва кой какво има...да казва де  :P

на тема  ''Мълчанието е злато'' съм.Временно  ;D

Е,ти пък?!Що?Гърлото ли те боли? ;D Бъзикам се

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Ами като няма жив Марс, някой си оставят на салата! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
Марсовете са във военно положение... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Ти затова ли се присъедини?  Хитруша!  ;D Знаеш ти кога да дойдеш. :rolf:

дойдох да въдворя ред и да се боря за честта на темата  :P

След малко ще има screaming & creaming, изпусна ти каиша вече да въдворяваш ред.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

Гърлото ли те боли? ;D Бъзикам се

сигурна съм,че не си задала въпроса в този смисъл,с които аз бих го задала  :mellow:.
отговор: изпитвам си духа  ;D

*

Divna

• 2478

Ами като няма жив Марс, някой си оставят на салата! :85:

Бързо всички да напускат форума и да ходят да си намират жив Марс!  :96:

Аз верно ви напускам. Нещо не ми се яде салата.  ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
мине-замине и пак стигате до секса  :mellow: :P

Че в какво друго можеш в този форум да стигнеш? :49:

Доби, теб те нямаше, ама Хелото /Фея/ ни беше кръстила "незадоволени лелки".  :93:

Феа е най забавната мазохистка-терапевка в форума. Без нея в форума ще липсва нещо! :25:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
мине-замине и пак стигате до секса  :mellow: :P

Че в какво друго можеш в този форум да стигнеш? :49:

Доби, теб те нямаше, ама Хелото /Фея/ ни беше кръстила "незадоволени лелки".  :93:

Феа е най забавната мазохистка-терапевка в форума. Без нея в форума ще липсва нещо
! :25:

Определено! Всички ще изтрещеем.  :rolf:

*

Lillie

• 30532
Няма да има кой да ни поставя диагнози и да ни лекува, ако тя пак си отиде.  :73: ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Съпругът ми има Луна в овен 12 дом слабо аспектирана- секстил с Юпитер в близнаци, и полусекстил с Меркурий в риби. Свекърва ми е със Слънце, Венера, Нептун в дева (Слънце и Венера в точен съвпад и мажорно неаспектирани) и Луна в съвпад с Уран в телец. Има и 2 големи земни тригона и липса на въздух.
Жените, които го привличат са интелектуален тип, действащи с размах и независими- както финансово така и емоционално. Обича изисканата среда- нещо уж нехарактерно за Луна в овен и Венера във водолей. Типажи като майка му са му безинтересни и досадни.
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 08:05:45 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
Съпругът ми има Луна в овен 12 дом слабо аспектирана- секстил с Юпитер в близнаци, и полусекстил с Меркурий в риби. Свекърва ми е със Слънце, Венера, Нептун в дева (Слънце и Венера в точен съвпад и мажорно неаспектирани) и Луна в съвпад с Уран в телец. Има и 2 големи земни тригона и липса на въздух.
Жените, които го привличат са интелектуален тип, действащи с размах и независими- както финансово така и емоционално. Обича изисканата среда- нещо уж нехарактерно за Луна в овен и Венера във водолей. Типажи като майка му са му безинтересни и досадни.

Какво би споделила за този аспект Уран.... :blink:

*

Uran

• 6041
Не издържа в стресови ситуации- паникьосва се (явно не го е отработила). Плаче като дете.
Другото, което ми идва на ум, че докато е била малка ( говорим за времето 1939г-1944г)-баща и е бил в Австрия и е расла така да се каже малко по-бохемски за онези времена. Имало е в семейството и западен културен полъх, но не се е  повлияла кой знае колко да не кажа никак.

*

Марая

• 28287
Не издържа в стресови ситуации- паникьосва се (явно не го е отработила). Плаче като дете.
Другото, което ми идва на ум, че докато е била малка ( говорим за времето 1939г-1944г)-баща и е бил в Австрия и е расла така да се каже малко по-бохемски за онези времена. Имало е в семейството и западен културен полъх, но не се е  повлияла кой знае колко да не кажа никак.

А не е ли *студена , безпристрастна*  луна ?  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
Всъщност-Да. Тя си е най-важната и след нея-малкият и син. :blink:
Децата ми са и единствените внуци, но отношението и към тях е протоколно. Не казвам, че не ги обича, но не проявява тази топлина и загриженост, които аз съм получила от моята баба. Не гради и някакви спомени у тях както прави майка ми.

*

Марая

• 28287
Всъщност-Да. Тя си е най-важната и след нея-малкият и син. :blink:
Децата ми са и единствените внуци, но отношението и към тях е протоколно. Не казвам, че не ги обича, но не проявява тази топлина и загриженост, които аз съм получила от моята баба. Не гради и някакви спомени у тях както прави майка ми.

Имам наблюдения в/у луни в досег с Уран при твърд аспект..... :blink:
Студени и безразлични, доста непредсказуеми в поведението си , липсата на топлината присъща за луна , както и емпатията са табу в картите на тези хора. Визирам и мъжки карти.
Бих казала , че в мъжката карта това е изключително трудна позиция за луната....Напоследък дори се замислям , дали асексуалноста не е свързана и с този аспект.. :rolleyes:

Може би мъже със съвпад Луна-Уран харесват недостъпни или прекалено драматични партьорки.

*

Марая

• 28287
Може би мъже със съвпад Луна-Уран харесват недостъпни или прекалено драматични партьорки.

Интересна интерпретация.... :blink:

*

tadj-all

Намери 2-те прилики ;)

Какво е нещото за което се караш с мъжа си? Или си се карала с него някога?