Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 56909 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #60 -: Януари 18, 2011, 03:29:40 am »
мазането с бебешко масло, масажите и другите хубавинки покрай него по кое са според теб?? :-[

ми..кажи си аспектите да ги сверим и ще ти кажа.. ;)

за растителността по тялото може и така да е ,въпреки че Девата си е по природата,но изглежда е в крак с модните тенденции и не държи непременно човека да е ''мъжествен''.По-скоро обратното,защото така ще и е по-лесно да го включва в ''съвър6ените'' си фантазии..

нещо ми се върти в главата, че мазното е по юпитер, а самият масаж би трябвало да е по венера и телец..между тези двамата обаче нямам аспект натално..но пък и мазното не е нещо за ядене, а му е друга функцията, та може пак да се отнесе към телеца, защото е фактор, който влияе на чувствената наслада..
а за девата защо мисля, че мрази космите- защото по тях се задържат бактерии, нечистоплътни са,а не че толкова са неестетични..но не мисля, че имат съвършени фантазии девите- в смисъл чисти и неопетнени..мисля даже, че имат много мръсни фантазии, но не си ги изживяват, не си позволяват..говорим за слънце в дева..но сега съм много изморена и даже не намирам точните думи, за да изразя мислата си.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #61 -: Януари 18, 2011, 03:36:01 am »
Според мен, трябва да намесим и 8 дом- секса ;D в натала, обаче, щото нали сме намесили марс....Добре, де,аз не обичам масажи, обаче обожавам мазането,ама не с масла-))))

но маслата попиват, чисти са и миришат хубаво, и след тях кожата е мека и нежна..а ако се намаже човек със сметана, примерно, тя съхне, лепне от сладост и въобще е съвсем друго..но ти може и да нямаш нещо съществено в дева и да не усещаш тази паника при мисълта, че нещо сладко и лепкаво ще ти засъхва по кожата, смесено с чуждата слюнка..брр.. :rolleyes: :P

а за осми дом- моят започва в овен и мисля, че това е много важно за начина, по който човек си иска и доставя секс, или как се държи по време на секс, независимо къде и как е марс..поне при мен е така, нямам много водолейски проявления, въпреки че ми е там марс..в 6-ти дом обаче..влагам много енергия в работата..а в осми имам само ретро хирон, нямам представа как ме възприемат другите.. ;D

*

holanda

« Отговор #62 -: Януари 18, 2011, 04:03:45 am »
..но не мисля, че имат съвършени фантазии девите- в смисъл чисти и неопетнени..мисля даже, че имат много мръсни фантазии, но не си ги изживяват, не си позволяват..говорим за слънце в дева..но сега съм много изморена и даже не намирам точните думи, за да изразя мислата си.. :-[

мазнотийките аз ги свързвам с Риби и 12 дом,асоциирам с утробата .

А за Девите и космарлaците си права , въпреки че аз се ужасявам само от косми под мищниците.На други места позволявам да има един-два..свободни радикала.. ;D
колкото до фантазиите,възможно е аз да не съм се изразила добре в предишните постове.Под съвър6ени* и идеални* визирам..силни,абсолютни..което не ознава,че са прuyмка,типична за някоя целомъдрена шашма.Друга по-подходяща дума би била ексцентрични*.

*

Vision

• 3523
« Отговор #63 -: Януари 18, 2011, 04:17:32 am »

мазнотийките аз ги свързвам с Риби и 12 дом,асоциирам с утробата .

ама защо мазното с рибата, рибата е хлъзгава, понякога все едно има слуз, но не е мазна..а и утробата не е мазна..на турски език знам, че делфина се казва- мазна риба, но не помня как беше точно, някакъв балък.. :blink:
а слънцето в риби е много чистоплътно и няма нищо общо нито с хлъзгавост, нито с миризма на риба.. ;D има само с това, че ако се опиташ да го стиснеш, се изплъзва, изскача ти от ръката..

а за девите пък аз имах предвид под мръснишки фантазии, че си представят забранени неща..ако разберат, че нещо е табу, веднага започват да си го представят, така успяват да постигнат баланс с външната си сухота и резервираност..понякога дори си изживяват фантазиите, ако ги събере живота със скорпион или телец..и понеже са перфекционисти, постигат неподозирани дълбочини в извращенията..или поне са способни.. ;)

*

tadj-all

« Отговор #64 -: Януари 18, 2011, 04:19:46 am »
Сексуални фантазии дал Господ много. Може би, щото Луната ми става Близначешка по сидерал :P

1)Любимо ми е, като фантазия, но така и не сколасах никоя до сега да правим секс без допир и проникване - само погледи!
Два стола един срещу друг, може и нещо по меко, една свещ между нас, която да "играе" разпалващо и да се отразява в очите на партньорката и никаква друга светлина! Може и някаква музика, но лично предпочитам тишината, за да чувам възбудата...която ще се появи след време ;D
Естествено - малко Нептун в кръвта преди това може само да спомогне човек да се отдаде на мечти и вихрови фантазии до откат и докато може ;)

2)Друго любимо ми е, което пробвах само веднъж(и то бих казал малко неуспешно) и се чувствах много странно, но което със сигурност ще пробвам(и ще го развия като кунг-фу мастер), макар че се изисква невероятен дебилизъм и самоконтрол е следното: плющене, както си му е реда, хамалската дори и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите! Ей, богу - нема такава смесица от...треперене, дишане на пресекулки, чуване на лява и на дясна сърдечна клапа и супер-мега-ултра неестествено състояние ;D
Обаче екстаза е велик! Само това мога да ви кажа! ;D
Та, мечтата ми е да го доразвия... ;)

Е...после момата известно време не ми говореше, но тя си беше малко женена, та не се вкарвах много във въпросите "тая, що са не иска да си говорим?" ;)

3) Камшици, бичове, връзвания, въжета, нестествени пози...Koй не е опитал - не е живял ;D

4) Някой написа нещо за масла. Ей това ми е новия фетиш - охлювски секс - лигав, мазен и хлъзгав. Та, омазваме се и се търкаме, без проникване...какво ли е чувството... :-\ :rolleyes:

...и още "поля брамата ке поля брамата" ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #65 -: Януари 18, 2011, 04:25:30 am »
 някъде има ли ти картата?
 кое важно нещо е във  водолей и  кое  тактилно звено  ти е прецаканао я от мерк,  я от  уран?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

tadj-all

« Отговор #66 -: Януари 18, 2011, 04:30:57 am »
 кое важно нещо е във  водолей и  кое  тактилно звено  ти е прецаканао я от мерк,  я от  уран?

На мен?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Януари 18, 2011, 04:40:15 am »
Само аз ли нямам сексуални фантазии, егасиии.  :41:
В интерес на истината, моите фантазии, ако има такива, обикновено са свързани с конкретен обект (желан и актуален към даден момент), а не с въображаеми действия. И рядко си представям нетактилни сцени.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Януари 18, 2011, 04:43:07 am »
2)Друго любимо ми е,  .......плющене, както си му е реда, хамалската ..... и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите!

това е гадно и егоистично....другото, ако се харесва и на двамата - защо не.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #69 -: Януари 18, 2011, 04:44:35 am »
ама защо мазното с рибата, рибата е хлъзгава, понякога все едно има слуз, но не е мазна..а и утробата не е мазна..,

нали ? Мазни са само баниците в основните училища  ;D,
Сега..за утробата го писах ,защото:

за мен афинитета и желанието да лепнеш или партньора да те омаже в масълца е по изявената подсъзнателна връзка с утробата,тайнството,дълбочината.Самата течна консистенция я свързвам с Рибите.
И не визирам Слънца в Риби,а идеята,..първопричината един вид да си падаме по блажното.

Когато помисля за масажи с олио по вкус  ;D,си представям дълга увертюра,наситена с тръпчиви (или приятни ,разтапящи..в зависимост от пошляпванията и начина на разтриване) вълни,преминаващи из тялото.Има много чувственост,да..но и изострена сензитивност.

« Последна редакция: Януари 18, 2011, 05:10:28 am от жълтолилава »

*

tadj-all

« Отговор #70 -: Януари 18, 2011, 04:53:50 am »
2)Друго любимо ми е,  .......плющене, както си му е реда, хамалската ..... и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите!

това е гадно и егоистично....другото, ако се харесва и на двамата - защо не.

Не е егоистично, а е различно.

*Знаеш ли, колко воля и сила се иска да го направиш? Напук на...собствената си природа. Това е надскачане на нагона...да направиш нещо не естествено.
Ама, който не си го носи с кръста, ще го клевети и ще го сочи с пръста... ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #71 -: Януари 18, 2011, 04:54:53 am »

На мен?

мда :blink:

*

tadj-all

« Отговор #72 -: Януари 18, 2011, 04:57:53 am »

На мен?

мда :blink:

Мне :)

Няма нищо от изброеното.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #73 -: Януари 18, 2011, 05:04:01 am »
тез мазнотии са ми много гадни....пък и става хлъзгаво може някой да пострада....

Цитат
1)Любимо ми е, като фантазия, но така и не сколасах никоя до сега да правим секс без допир и проникване - само погледи!
Два стола един срещу друг, може и нещо по меко, една свещ между нас, която да "играе" разпалващо и да се отразява в очите на партньорката и никаква друга светлина! Може и някаква музика, но лично предпочитам тишината, за да чувам възбудата...която ще се появи след време Grin
Естествено - малко Нептун в кръвта преди това може само да спомогне човек да се отдаде на мечти и вихрови фантазии до откат и докато може Wink
идеята е добра като се има предвид какво ще последва..... ;D ;D
и аз имам някаква такава подобна .....
за мен е много интригуващ и стимулиращ виртуалния секс..... ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #74 -: Януари 18, 2011, 05:48:44 am »
тез мазнотии са ми много гадни....пък и става хлъзгаво може някой да пострада....

Цитат
Два стола един срещу друг, може и нещо по меко, една свещ между нас, която да "играе" разпалващо и да се отразява в очите на партньорката и никаква друга светлина! Може и някаква музика, но лично предпочитам тишината, за да чувам възбудата...която ще се появи след време Grin
Естествено - малко Нептун в кръвта преди това може само да спомогне човек да се отдаде на мечти и вихрови фантазии до откат и докато може Wink

А би ли го заменила с реалния? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #75 -: Януари 18, 2011, 01:47:47 pm »
ама защо мазното с рибата, рибата е хлъзгава, понякога все едно има слуз, но не е мазна..а и утробата не е мазна..,

нали ? Мазни са само баниците в основните училища  ;D,
Сега..за утробата го писах ,защото:

за мен афинитета и желанието да лепнеш или партньора да те омаже в масълца е по изявената подсъзнателна връзка с утробата,тайнството,дълбочината.Самата течна консистенция я свързвам с Рибите.
И не визирам Слънца в Риби,а идеята,..първопричината един вид да си падаме по блажното.

Когато помисля за масажи с олио по вкус  ;D,си представям дълга увертюра,наситена с тръпчиви (или приятни ,разтапящи..в зависимост от пошляпванията и начина на разтриване) вълни,преминаващи из тялото.Има много чувственост,да..но и изострена сензитивност.

сегаа..мисля, че имаме разминаване в схващанията за мазно..за мен не е мазно това, което е на водна основа и съхне или попива в кожата..мазни са тежките мазнини, наситени ли, как се казват, които на стайна температура са твърди- масло, мас, лой и т.н...тях ги избягваме всячески, нали така..но другите какво..мазала съм се лятото за по- хубав тен с чист зехтин след 3-4 слънчеви бани преди това със слънцезащитен крем,със зехтина се получват перфектно нещата и почти не е мазно, говорим за малки количества, а не да се полее човек..винаги след баня се мажа с бебешко масло, то попива идеално, не остава нищо мазно по кожата, не е тежко, върху влажна кожа задържа водата вътре..ест., когато аз се мажа, го правя делово, кожата ми е сравнително суха и ми харесва ефекта на маслата..въпроса за другото мазане е в това, че кожата има нужда от допир..даже да не гледаме душата, която също има, но кожата е жадна за допир така, както за маслата след баня, за да се чувства жива..защо да не се съчетаят трите..и то говоря наистина за масаж, а не само за маркиране..затова като бях в Турция не исках да ходя на турска баня, знам там какви млади юначета мажат с масла след банята, и не исках да си свързвам идеите с някакви непознати..малко ми е рано сутрин за такива обяснения май..още спя... ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #76 -: Януари 18, 2011, 02:04:18 pm »

Цитат

А би ли го заменила с реалния? :rolleyes:
ами честно казано не  ;D...всеки си има някакви предпочитания и допълващи "игрички" извън стандартното.... :blink: У5 и У8 ми е Меркурий  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #77 -: Януари 18, 2011, 03:16:42 pm »
Няма нищо от изброеното.
хм, хм  транзит?
а дядо сатурн къде е - той създава рестрикция ... теорията е такава, очевидно в настоящият момент те радва дистанцията по начин, по който самата абстиненция  и контрол = удоволствие

« Отговор #78 -: Януари 18, 2011, 03:30:14 pm »
... теорията е такава, очевидно в настоящият момент те радва дистанцията по начин, по който самата абстиненция  и контрол = удоволствие
Теории различни.Може да е просто проблем с 'ДДС-то'. ;D :unsure:При него дистанцията е наложителна.

*

tadj-all

« Отговор #79 -: Януари 18, 2011, 04:19:23 pm »
Няма нищо от изброеното.
хм, хм  транзит?
а дядо са;турн къде е - той създава рестрикция ... теорията е такава, очевидно в настоящият момент те радва дистанцията по начин, по който самата абстиненция  и контрол = удоволствие

Твърде рано ми е за дядо, съжалявам, че те разочаровам  :P

Идията на "дистанцията" е дразненето. Що да е лесно, като може да е много по-трудно ;)
Пък и дразниш, дразниш, дразниш и като се насъбере..........

(Сатурн + Марс в Скорпс в квадратура с Венера в Лъв)