Сексуални фантазии дал Господ много. Може би, щото Луната ми става Близначешка по сидерал

1)Любимо ми е, като фантазия, но така и не сколасах никоя до сега да правим секс без допир и проникване - само погледи!
Два стола един срещу друг, може и нещо по меко, една свещ между нас, която да "играе" разпалващо и да се отразява в очите на партньорката и никаква друга светлина! Може и някаква музика, но лично предпочитам тишината, за да чувам възбудата...която ще се появи след време

Естествено - малко Нептун в кръвта преди това може само да спомогне човек да се отдаде на мечти и вихрови фантазии до откат и докато може

2)Друго любимо ми е, което пробвах само веднъж(и то бих казал малко неуспешно) и се чувствах много странно, но което със сигурност ще пробвам(и ще го развия като кунг-фу мастер), макар че се изисква невероятен дебилизъм и самоконтрол е следното: плющене, както си му е реда, хамалската дори и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите! Ей, богу - нема такава смесица от...треперене, дишане на пресекулки, чуване на лява и на дясна сърдечна клапа и супер-мега-ултра неестествено състояние

Обаче екстаза е велик! Само това мога да ви кажа!

Та, мечтата ми е да го доразвия...

Е...после момата известно време не ми говореше, но тя си беше малко женена, та не се вкарвах много във въпросите "тая, що са не иска да си говорим?"

3) Камшици, бичове, връзвания, въжета, нестествени пози...Koй не е опитал - не е живял

4) Някой написа нещо за масла. Ей това ми е новия фетиш - охлювски секс - лигав, мазен и хлъзгав. Та, омазваме се и се търкаме, без проникване...какво ли е чувството...

:rolleyes:
...и още "поля брамата ке поля брамата"