Vision,
Не се хаби да обясняваш за мазнотиите на Лилавка, ми тури една камера в банята, снимай целата процедура, па го сподели видеото с целия форум и ний сами ще видим стои ли добре, мазно ли е много, лъщи ли, хлъзга ли се, тече ли...
:mellow:
Тя, Лилавка е с Луна и Мерк в Дева и Сатурн в Козирог - на нея трябва научно да й се обяснява с доказателствени материали, чертежи, диаграми, видеота, формули ...

представяш ли си верно да го направя!!

има достатъчно филми XXL, оформени около идеята за масаж с яко.....мазане, няма защо да се хабя и аз.. 
Еми давай!
Току виж си станала известна

п.п: абве онуй не е същото, като това, дето, евентуално ще го направиш

Ония са "обработени" психически преди това, дали са им пари, изиграли са си ролята...абве просто все едно да сравняваш естествено красива жена и напудрена с пудри, мазила и секви цапотии

п.п.2: Един приятел много щура глава, просто не го слуша репата от бебе, преди 4 години беше инсталирал камера в банята да дебне голямата си сестра, как се къпе, бръсне, търка...за да я изнудва за пари

Беше му минала и идеята да ни иска по четири кинта, за да ни пуска по 15 минутно клипче, как се къпе сестра му!

Ей, Богу - колко съм го навивал за безплатно

Тогава открих и няма и да го забравя, колко по-различно е да наблюдаваш една жена скришом, как се чисти и как се обгрижва в банята без тя да го знае...Просто всичко е по-различно - действия, излъчване...