Здравей Гост

Разтълкуване на сън - снаряд от танк ?!

• 4 Отговора
  • 2091 Прегледи
Разтълкуване на сън - снаряд от танк ?!
« -: Януари 08, 2011, 07:51:28 pm »
Сънувах, че стоя в къщи в "измислено мъзе" в къщата и има нещо като война. И в съседа гледам един танк върви, и изтрелва снаряд към нас, а аз съм с баща ми в това мъзе ( странното е само че, уж танка е зад нас, а после снаряда влиза от пред нас ама то сиг. защото е сън) и снаряда влиза при нас и аз чакам да гръмне, ама той не гърми. И ние стоим известно време и баща ми тръгва да го изнася навън, а аз да се качвам в къщата. И нещо става и тръгвам да бягам в къщата, и бомбата гърми, аз скачам и се удрям в огледалото с глава, като уж си наранявам глава и усещам даже някаква вдлъбнатина ама нямам кръв. После виждам баба ми и тя ме пита добре ли съм аз казвам да... След това си мисля, че баща ми е умрял и казвам на някой или му пиша нз, ама го виждам след известно време жив и здрав и той ми разказва как го е  чул да се включва снаряда и побягнал на вън. После гледам някакъв огромен кратер в градината от бомбата. После говоря с някакви комшии и обсъждаме случилото се и обстановката и такива общи му работи, и това си спомням. Какво може да означава това ?!

*

Uran

• 6041
Re:Разтълкуване на сън - снаряд от танк ?!
« Отговор #1 -: Януари 08, 2011, 07:58:33 pm »
Ще има някакви неразбории в семейството ви, но ще бъдат без сериозни последствия. Патакламата (градусът на емоциите) ще бъде малко по-голям от необходимото.
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 08:29:14 pm от Uran »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Януари 08, 2011, 08:25:50 pm »
Насочи агресията навън.... :blink:
Доста е насъбрана в теб и би могла да се отрази както на психическото , така и на физическото тяло...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Януари 08, 2011, 11:17:28 pm »
мерси за отговорите

« Отговор #4 -: Януари 08, 2011, 11:27:09 pm »
оп,обърках темата сори  :-[