Здравей Гост

Какво ни прави красиви и привлекателни за другите

• 128 Отговора
  • 16968 Прегледи
*

Feia

Re:Какво ни прави красиви и привлекателни за другите
« Отговор #20 -: Януари 08, 2011, 10:51:16 pm »
Анаретна венера в козирог 2-ри дом в тригон към дсц -чиито управител е .....
Венера е в широк тригон с уран и полуквадрат към слънце....
Е Доби , какво би казал? :rolleyes:

Може да харесват в теб положението и парите ти.

*

tadj-all

« Отговор #21 -: Януари 08, 2011, 10:51:43 pm »

"Лек" женски сексапил е, "когато" (пиша го в кавички, защото е моя дефиниция) жената с излъчването си буди в мъжа желание да я доминира по естествен начин - без да пречи на никого от двамата.

"Тежкия" е, когато или има крайност от страна на мъжа, или не е сигурен, че ще успее да "подчини" жената. Един вид - фаталната жена, която бройка... ;)

Аз не мисля, че повечето мъже имат есетствено желание да доминират жените по естествен начин.  :unsure:

Да, недостъпна съм и мисля, че мъжете го усещат.

За някои може и да съм фатална жена  ;D обаче не се издокарвам на външен вид като такава. Поведението ми е скромно.  :25:

А с моят Меркурий в 7-ми дом дали харесват и ума ми или пък хич не го забелязват?

Зависи от жената.

При Марс в Скорпс в 1-ви в опозиция с  Венера в Телец в 7-ми - все някой трябва да доминира. Като ти знам 1-вия дом вариантите са ми два: Или ти на младини доминираш, или ти на старини ще доминираш.

Фаталната жена не е нужно да е с кожа и камшик в ръка и да си е начернила очите с молив и ноктите да са черни.
То е до излъчване.

* Принципа на компенсацията е: Черен ли си отвътре - обичаш "белите цветове". Бял ли си от вътре - обличаш се в черно...

Меркурий в 7-ми винаги дава или млад партньор или човек обичащ игрите. Не е задължително да е интелигентен, а да е игрив.

А, както каза doby - мъжете, като тръгнат да хвалят бройките никога не споменават, колко е приказлива, умна и че знае Питагоровата теорема :P ;D И женския комплекс, че мъжа може да си помисли, че една жена е тъпа е много излишен. Повечето се ласкаят, като видят, че от другата страна им мигат на парацали ;)

*

tadj-all

« Отговор #22 -: Януари 08, 2011, 10:52:56 pm »

Предполагам:

Че си трудна и недостъпна и вероятно излъчваш "тежък" сексапил.

Тежък?  :86:

В смисъл?

"Лек" женски сексапил е, "когато" (пиша го в кавички, защото е моя дефиниция) жената с излъчването си буди в мъжа желание да я доминира по естествен начин - без да пречи на никого от двамата.

"Тежкия" е, когато или има крайност от страна на мъжа, или не е сигурен, че ще успее да "подчини" жената. Един вид - фаталната жена, която бройка... ;)

Тадж, а коя е фатална.... ;D

Тази, която може да дигне куфара, когато си поиска...

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #23 -: Януари 08, 2011, 10:54:17 pm »
Този въпрос може да се отговори според мен по местоположението на Венера в хороскопа и планети в 7 дом, както и техните аспекти и МП. Давам думата съфорумците! :49:

В 7-ми дом имам Венера и Меркурий в Телец.

Венера е в съвпад със Слънцето в Телец в 8-ми дом.

В опозиция е на ретроградните Марс и Сатурн в 1-ви дом в Скорпион.
В тригон е с ретроградния Юпитер в Козирог в 3-ти дом.

Какво ме прави привлекателна за другите?

По принцип знаеш как да съблазниш другите и какво да облечеш за да изглеждаш красива, но не съм сигурен дали често го правиш. Имам чувството че не ти е лесно да приемаш комплименти, въпреки че ти харесват. Привлекателна си когато водиш приятни и забавни разговори с другите, и особено като се радваш.Толкова на кратко! :wink2:
Подчертаното не важи ли за Венера в 1-ви дом? Афродита,която си окачва скалпелите на жертвите на пояса  :97:
Луна, когато правиш това, което се харесва на другите, понеже знаеш как да го правиш, си най привлекателна. Но също и знаеш как да им затвориш внезапно вратата, ако те не правят това, каквото искаш! :49:  
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Януари 08, 2011, 10:57:08 pm »
Тадж, съгласна съм с теб, че за мъжете е от същественно значение какво виждат. Но когато се замислят за по-дълбока връзка за тях е важно и какво чуват.  ;) Е, поне умните мъже имат това изискване.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Януари 08, 2011, 11:02:07 pm »
Тадж, съгласна съм с теб, че за мъжете е от същественно значение какво виждат. Но когато се замислят за по-дълбока връзка за тях е важно и какво чуват.  ;) Е, поне умните мъже имат това изискване.

Абсолютно вярно! :72: :clap:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #26 -: Януари 08, 2011, 11:03:07 pm »

Марая, вземам само секстила с Венера Азцендент, което означава за мен, че знаеш как да се предложиш като много сладък сладкиш и завъртиш задника си - Асцендент Скорпион. Тогава си най привлекателна за мъжете. :49:
« Последна редакция: Януари 08, 2011, 11:07:19 pm от doby »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Януари 08, 2011, 11:03:21 pm »
Този въпрос може да се отговори според мен по местоположението на Венера в хороскопа и планети в 7 дом, както и техните аспекти и МП.

Нямам планети в седми дом. Мажорно неаспектирана Венера в пети, в скорпион.
Минорни аспекти - полуквадрат с Плутон, квадрат и половина със Сатурн, рецепция с Плутон/Марс.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 08, 2011, 11:03:37 pm »

Какво ли ще каже Доби ...съм любопитна? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #29 -: Януари 08, 2011, 11:08:12 pm »

Какво ли ще каже Доби ...съм любопитна? :rolleyes:

Аз го казах вече с две изречения! :25:

« Отговор #30 -: Януари 08, 2011, 11:08:33 pm »
Браво, Хони! Ето това е отговорът на въпроса - вътрешната увереност ни прави красиви, ако човек се харесва, го харесват и другите. :blink:

*

tadj-all

« Отговор #31 -: Януари 08, 2011, 11:08:43 pm »

"Мъжо" по определение влиза във връзка с една жена първом с хуеца напред. Чак след това започва да се замисля ;)

Дори и при вариантите в който вижда жената на улицата и му притреперва, пак ства дума за очи и виждане, усет и излъчване.

п.п: Най се кефя на куриозите на приказливите жени ;D Когато една жена е приказлива и по-свободомислеща мъжете много често я подпират, защото мислят, че са приети и вече свети зеления светофар.

Затова жени - мълчете! :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Януари 08, 2011, 11:12:16 pm »

Марая, вземам само секстила с Венера Азцендент, което означава за мен, че знаеш как да се предложиш като много сладък сладкиш и завъртиш задника си - Асцендент Скорпион. Тогава си най привлекателна за мъжете. :49:

:-[ :-[ :rolf:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #33 -: Януари 08, 2011, 11:19:00 pm »
Сатурн в 7ми, квадрат Плутон, секстил Марс, тригон Уран ;D, Венера във 2ри във Водолей, съвпад Юпитер, секстил Нептун, квадрат Марс, тригон Плутон

doby, какво казваш ;D?

abroad ти си нещо подобно като при Марая, но знаеш как да ги омагьосаш с твойте спасителни и еротични служби, както и да се покажеш от твойта шоколадена страна. Тогава си най красива и привлекателна! :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Януари 08, 2011, 11:21:26 pm »
Доби, като е тръгнало, ще кажеш ли и нещо за мен, с какво аз привличам мъжете?
Знаеш ми картата.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #35 -: Януари 08, 2011, 11:22:14 pm »
хаха, tadj-all, много е вярно това за приказливите жени, мъжете са толкова заБавни  ;D ;D

Аз имам венера в анаретен градус скорпион /12ти Д/ съвпад Асц. стрелец, съвпад луна и мерк стрелец опозе марс 7ми дом, марса се секстилизира от господаря на асц :) северния възел ми секстилизира асц., а хирон го тригонира :Д
За външния ми вид Марая, Мирабела и Айя бяха писали все хубави неща :)

Познавам едно доста красиво момиче, но е отвратителна лига, жалко за красотата й..
Също познавам много не привлекателни момичета, които нз какво правят на мъжете.. сигурно ги омагьосват  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #36 -: Януари 08, 2011, 11:27:37 pm »
Доби, като е тръгнало, ще кажеш ли и нещо за мен, с какво аз привличам мъжете?
Знаеш ми картата.

Привлекателна си, когата танцуваш по свирката на другия, и когата се облечеш целонасочено с леко изпъкване на гърдите си и талията си. :88:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #37 -: Януари 08, 2011, 11:28:41 pm »
Доби, аз първа си казах, кажи за моята привлекателност :)

Пропуснал съм те, ще видя сега! :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 08, 2011, 11:30:02 pm »

"Мъжо" по определение влиза във връзка с една жена първом с хуеца напред. Чак след това започва да се замисля ;)

Дори и при вариантите в който вижда жената на улицата и му притреперва, пак ства дума за очи и виждане, усет и излъчване.

п.п: Най се кефя на куриозите на приказливите жени ;D Когато една жена е приказлива и по-свободомислеща мъжете много често я подпират, защото мислят, че са приети и вече свети зеления светофар.

Затова жени - мълчете! :P

И послееее....ядец! Да ама НЕ! Тъкмо да иии.... го........и тя не дойде!
Незаключените врати се отварят най-трудно!

« Отговор #39 -: Януари 08, 2011, 11:31:20 pm »
То, когато играеш по свирката на другия, много ясно, че ще си привлекателна за него.

Жълтолилава, не съм засегната, разбира се. :blink: Но си държа на мнението.