Здравей Гост

Нептун в съвпад Луна в стрелец

• 38 Отговора
  • 7927 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re:Нептун в съвпад Луна в стрелец
« Отговор #20 -: Януари 11, 2011, 01:34:42 am »
слънце 21 риби
луна 22 стрелец
меркурий 18 риби
нептун 16 стрелец

слънцето е в секстил с юпитер на 26 телец

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Януари 11, 2011, 01:35:45 am »
и аз имам този съвпад. като луната и нептун квадратират слънцето и меркурий в риби. намират се в пети дом, юпитер е в 10-ти в телец.

аз наистина имам много често почти ясновидски способности, чета мисли и то на хора които минават покрая мен на улицата и т.н. то по принцип рибите са така ама аз улавям даже някакви нюанси в тона на другите и разбирам всичко скрито зад думите.
На каква възраст сте?
Добре ли се изразявате в писмена форма?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #22 -: Януари 11, 2011, 01:38:49 am »
скоро ще навърша 34. аз лично смятам че се изразявам по-добре устно, отколкото писмено. лаконична съм като пиша и по-трудно намирам подходящите описания.

забравих че нептун е в точен тригон с асцедента на 16 лъв

« Отговор #23 -: Януари 11, 2011, 01:41:11 am »
И при са в съвпад в стрелец.Сънувам много ,цели серияли :blink:

Къде е Юпитер и какъв е аспекта с тази конюкция?

юпитер е между тях ,част от стелиума.

При този стелиум е характерна силна вяра , религиозност , връзка с дълбоките подсъзнателни пластове , получаване на ценна информация на сън , уроци в съня , прорицателски сънища....Възможно е и ясновидски прозрения да се проявяват в периоди на транзитни влияния....Трудности по отношение на реалността....

Точно така е.Понякога смесвам реалност със сънища.В същност най- приятното ми състояние е съня.Там си имам мой свят. Лошото е ,че всичко това се случва в 6 дом - интерсептиран и ми създава някой проблеми,както вече писах.Имам доста дарби в изкуството,но никоя от тях не успявам да доразвия ,за да ми е полезна в реалността.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Януари 11, 2011, 02:27:39 am »
слънце 21 риби
луна 22 стрелец
меркурий 18 риби
нептун 16 стрелец

А венера? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Януари 11, 2011, 02:30:42 am »
А на мен ми е интересно дали другите с този съвпад пишат стихове? Прописвам ги, само като се влюбя - може би защото господарят на седмия ми дом е Нептунчо и е в трети дом.

Андреа, при мен съвпадът е в 3 дом, но в Козирог, не в Стрелец, едно време в езиковата много  обичах да превеждам стихове от немски, че и рими докарвах, много приятно ми беше.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Януари 11, 2011, 02:32:40 am »
И при са в съвпад в стрелец.Сънувам много ,цели серияли :blink:

Къде е Юпитер и какъв е аспекта с тази конюкция?

юпитер е между тях ,част от стелиума.

При този стелиум е характерна силна вяра , религиозност , връзка с дълбоките подсъзнателни пластове , получаване на ценна информация на сън , уроци в съня , прорицателски сънища....Възможно е и ясновидски прозрения да се проявяват в периоди на транзитни влияния....Трудности по отношение на реалността....

Точно така е.Понякога смесвам реалност със сънища.В същност най- приятното ми състояние е съня.Там си имам мой свят. Лошото е ,че всичко това се случва в 6 дом - интерсептиран и ми създава някой проблеми,както вече писах.Имам доста дарби в изкуството,но никоя от тях не успявам да доразвия ,за да ми е полезна в реалността.

Като се има в предвид , че съня може да бъде паралелна реалност е съвсем нормално подобно настроение... ;D
НЕ МИ Е ЧУЖДО.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #27 -: Януари 11, 2011, 03:08:46 am »
А на мен ми е интересно дали другите с този съвпад пишат стихове? Прописвам ги, само като се влюбя - може би защото господарят на седмия ми дом е Нептунчо и е в трети дом.

Андреа, при мен съвпадът е в 3 дом, но в Козирог, не в Стрелец, едно време в езиковата много  обичах да превеждам стихове от немски, че и рими докарвах, много приятно ми беше.

Хм, и аз предпочитам да превеждам стихове, вместо да ги пиша - имам повече преведени, от собствени... сигурно защото ми платиха за тях ;D, но това е друга тема :-[ Продължаваш ли да се занимаваш с преводи в работата или не?

« Отговор #28 -: Януари 11, 2011, 03:14:47 am »
Понастоящем и двете ми работи са свързани с използването на чужди езици, но основната дейност не е свързана точно с превеждане, а по-скоро с използването им в комуникацията с чужденци, като студентка много често ми се е налагало да превеждам при писането на курсови работи, а дипломната ми работа е почти 100% от чуждестарнни източници, защото на български нямаше почти никаква информация.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #29 -: Януари 11, 2011, 04:11:48 am »
съвпада Нептун/Луна, може да означава и дядо,прадядо - духовно лице, свещеник, отказ от собственно семейство, материалните неща

при мен съвпадът Луна/Нептун 3 дом в опозе на Юпитер Телец ретро , е точно това, моят прадядо, по бащина линия се е отказал от светският живот,от всичко материално,което е притежавал, станал е  свещеник и е прекарал живота си в усамотение в манастир, Нептун е дорфирий на Слънцето и помежду им се намира Селена съвпад Толиман

дядо ми по майчина линия е емигрирал,оставайки всичките недвижими имоти и земя, за да спаси живота си, във войната, никога не се е върнал по родните места

ЮЛВ Стрелец в 4 дом показва,че родът ни  е разпилян по света
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 04:18:13 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #30 -: Януари 11, 2011, 04:34:55 am »
съвпада Нептун/Луна, може да означава и дядо,прадядо - духовно лице, свещеник, отказ от собственно семейство, материалните неща

при мен съвпадът Луна/Нептун 3 дом в опозе на Юпитер Телец ретро , е точно това, моят прадядо, по бащина линия се е отказал от светският живот,от всичко материално,което е притежавал, станал е  свещеник и е прекарал живота си в усамотение в манастир, Нептун е дорфирий на Слънцето и помежду им се намира Селена съвпад Толиман

дядо ми по майчина линия е емигрирал,оставайки всичките недвижими имоти и земя, за да спаси живота си, във войната, никога не се е върнал по родните места

ЮЛВ Стрелец в 4 дом показва,че родът ни  е разпилян по света

Какви неща излизат само :blink: Прапрадядо ми по бащина линия е бил поп на Струмица в Македония, а прадядо ми (синът му) е бил учител, владеещ няколко езика. Прогонени са от сърбите и се налага да изоставят къщата си там, в която днес се подвизава банка. Родът се пръсва из България - знам, че на всяка жп спирка от Пловдив до София имам братовчеди, но не ги познавам. Баба ми и дядо ми по майчина линия и те са преселници. Северният ми възел е на куспидата на 4 дом  :blink:

« Отговор #31 -: Януари 11, 2011, 04:38:58 am »

Какви неща излизат само :blink: Прапрадядо ми по бащина линия е бил поп на Струмица в Македония, а прадядо ми (синът му) е бил учител, владеещ няколко езика. Прогонени са от сърбите и се налага да изоставят къщата си там, в която днес се подвизава банка. Родът се пръсва из България - знам, че на всяка жп спирка от Пловдив до София имам братовчеди, но не ги познавам. Баба ми и дядо ми по майчина линия и те са преселници. Северният ми възел е на куспидата на 4 дом  :blink:

и моя е избягал от там , баща му е бил кмет на село , близо до Дойранското езеро, на македоно - гръцката граница, много е красиво,ходила съм там,
 и също имаме много роднини в Струмица :blink:

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #32 -: Януари 11, 2011, 04:59:42 am »

javascript:moreSmileys(); ;D
и моя е избягал от там , баща му е бил кмет на село , близо до Дойранското езеро, на македоно - гръцката граница, много е красиво,ходила съм там,
 и също имаме много роднини в Струмица :blink:

Ха-ха, аз по братовчедите по майчина линия не си падам особено и те ме избягват, нещо нямаме общи интереси, но с тези по бащина се разбираме без думи... Та: Здравей, братовчедке, в този форум ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #33 -: Януари 12, 2011, 01:18:02 am »
слънце 21 риби
луна 22 стрелец
меркурий 18 риби
нептун 16 стрелец

А венера? ;D

венера е на 24 овен в 9-ти дом, управлява 3-ти и 10-ти

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 12, 2011, 01:21:57 am »
слънце 21 риби
луна 22 стрелец
меркурий 18 риби
нептун 16 стрелец

А венера? ;D

Това е доста интересен съвпад , защото има динамика със слънце и меркурий... Не палиш от четвърт , емоцията е много силна , но е скрита , не ти липсва дар слово и добър изказ....

венера е на 24 овен в 9-ти дом, управлява 3-ти и 10-ти

« Отговор #35 -: Януари 12, 2011, 02:09:21 am »

Та: Здравей, братовчедке, в този форум ;D

Здравей,здравей

знае ли човек,то тук сме си все рода, от предишни животи :mellow: :blink:

Re: Нептун в съвпад Луна в стрелец
« Отговор #36 -: Септември 26, 2013, 01:00:28 am »
Някой има ли идея -какво означава следният аспект-Прогресивна Луна съвпад Натален Нептун/Стрелец/  в 3дом, в  опозиция на Натален Юпитер/Близнаци/??? :-\
Луна-Нептун=интуиция,самозаблуда,активно въображение,усещане на хората-техните скрити емоции и чувства,свръх-чувствителност-това поне аз усещам...,а ролята на Юпи каква е в цялата схема?

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Септември 26, 2013, 10:26:42 am »
Да ни кара да вярваме, когато вместо това трябва да действаме, но пък може да се прояви съвсем конкретно като пътуване в чужбина, или промени в образование/философски нагласи

« Отговор #38 -: Септември 27, 2013, 02:20:21 pm »
Благодаря.