Здравей Гост

Изгубен човек... моля Ви за помощ

• 100 Отговора
  • 9449 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Изгубен човек... моля Ви за помощ
« Отговор #60 -: Януари 14, 2011, 12:06:43 am »
дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав....

Честито!  :blink:
И го дръжте под око, защото на тая възраст и със склероза хората не знаят къде отиват и какво вършат.

Цитат
Самият той не е притеснен от случилото се

И как да е притеснен, той сигурно въобще не е наясно, че нещо се е случило.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #61 -: Януари 14, 2011, 12:16:02 am »
Радостно е всичко това, че е намерен  жив и здрав. Дано, никога не се случва повече.  :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Януари 14, 2011, 12:33:12 am »
Здравейте,

дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав.... намерили са го  близо до някакви релси или нещо такова (по -късно ще Ви кажа със сигурност) и ни се обадиха от 3-то районно. Бях споменала , че е възрастен и със склероза ... Незаем точно какво се е случило (и той незнае или не може да обясни), но не е нищо фатално :))) Намирането е станало по обяд / следобяд мисля. Самият той не е притеснен от случилото се  :-\

Благодаря на всички за помоща.

Радвам се.... ;D :wub:
Винаги съм вярвала във силата на мисълта....
И все пак се случи до часове...ИНТИ! :wub:

Знам ли може да съм пророк Марая! ;D ;)
48 часа...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #63 -: Януари 14, 2011, 12:37:28 am »
Е, браво, чудесна новина. Много се радваме за теб и семейството ти, Изпепеляваща.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #64 -: Януари 14, 2011, 12:42:27 am »
Чудесно!Хубаво е ,когато всичко свърши добре.
да си призная този квадрат на светилата ме беше притеснил,не смеех да споделя,но наистина си мислех,че човека може да е болен или не в идеално здраве ,когато бъде намерен.Радвам се,че не е така наистина

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Януари 14, 2011, 12:42:44 am »
Чудесно! Полицията ли го е открила?

« Отговор #66 -: Януари 14, 2011, 12:46:48 am »
Здравейте,

дядо ми се намери...  :blink: :blink: :blink: Жив и здрав.... намерили са го  близо до някакви релси или нещо такова (по -късно ще Ви кажа със сигурност) и ни се обадиха от 3-то районно. Бях споменала , че е възрастен и със склероза ... Незаем точно какво се е случило (и той незнае или не може да обясни), но не е нищо фатално :))) Намирането е станало по обяд / следобяд мисля. Самият той не е притеснен от случилото се  :-\

Благодаря на всички за помоща.
Много се радвам,миличка.Представям си какво сте преживели.Важното е,че дядо ти е добре и  е жив.

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Януари 14, 2011, 12:49:01 am »
Възможно ли е силното вълнение/притеснение да се отпечата в/у картата и да даде "лъжливи" сигнали. (Визирам Луна и Слънце в хорара)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Януари 14, 2011, 12:52:19 am »
Апликиращата опозиция на Луната със Сатурн се оказа препъни камък в хорара.
Интересното беше, че сигнификаторът на дядото (Сатурн) бе в силна позиция - в знак на екзалтация, което предполагаше, че трябва да е жив и здрав. Нептун в 7 дом описваше ситуацията.
Но Луната освен опозиция със Сатурн имаше и квадрат със Слънце/Марс, доколкото си спомням. Странна карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #69 -: Януари 14, 2011, 12:54:47 am »
Възможно ли е силното вълнение/притеснение да се отпечата в/у картата и да даде "лъжливи" сигнали. (Визирам Луна и Слънце в хорара)

Да, но, когато са предстоящи - по-вероятно не, а показват перипетиите, трудностите, не винаги непременно негативен отговор /в зависимост от въпроса/, затова тази карта определено е интересна. Аз като видях няколко лоши аспекта и също като мис Каприз се притесних и отказах да дам категоричен, не ми стигаха знаците за положителна развръзка и си струва да бъде анализирана в детайли.  

« Отговор #70 -: Януари 14, 2011, 12:57:36 am »
Според мен,отговора в картата си беше да,заради упр.на 7 дом Уран(дядото) в секстил със слънцето (питащата),въпросът беше ,че това слънце правеше квадрат със Сатурн,който както спомена Лили екзалтира във везни и е сигнификатор на дядото,което можеше да означава забавяне на нещата,а квадратурата на луната със слънцето според мен описва състоянието на питащата.Този нептун в 7 дом доста добре описваше какво се е случило.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 14, 2011, 01:06:07 am »
Изпепеляваща , искам да знам точния час /ако е възможно/ в който е открит дядо ти...
И повече подробности...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Януари 14, 2011, 01:09:39 am »
И аз тъкмо щях да помоля, ако е известен часа на намирането, да каже.

*

missKapriz

« Отговор #73 -: Януари 14, 2011, 01:18:57 am »

Да, но, когато са предстоящи - по-вероятно не, а показват перипетиите, трудностите, не винаги непременно негативен отговор /в зависимост от въпроса/, затова тази карта определено е интересна. Аз като видях няколко лоши аспекта и също като мис Каприз се притесних и отказах да дам категоричен, не ми стигаха знаците за положителна развръзка и си струва да бъде анализирана в детайли.  

Подкрепям напълно Сънрейн и за това,че състоянието на питащия се описва от разходящите аспекти и за това,че картата е интересна и има нужда от много подробен анализ.
Нека да се опитаме да изведем всички ЗА и Против и да преценим силата им.Защото аз освен квадрата на светилата видях и други трудни аспекти,а всъщност ,слава на Бога,всичко е с добър край

п.п.Имам запазени карти в които всичко говори за лош край,единствено една рецепция на светилата или главните сигнификатори извежда нещата до добър изход.Затова се подхлъзнах по квадрата на светилата

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #74 -: Януари 14, 2011, 01:27:45 am »
И на мен картата ми се вижда странна.

За благоприятния изход може би 1во: упр на 7ми дом Уран е в съвпад с Юпитер.Юпитер е силен в Риби,което означава че дядото е закрилян.Така и Упр на 1ви на дядото е в негов 2ри дом,което говори че е с пари в момента.Дядото също е представен от Нептун в 7ми дом,а той няма нито един лош аспект.Дори Луната преди да излезе от знака прави секстил с Нептун, който заради това че е в 7ми дом представлява дядото.Последният аспект на Луната е тригон с Меркурий-управител на 5ти дом,което говори че ще се види с детето си.

Ако вземем за изходна точка 4ти дом за дядото гледаме Марс-също в силен за него знак.Но пък квадратурата предстояща на Луна с Марс е отрицателен фактор,така че едва ли в случая намирането е по Марс.

Също можем да видим и Плутон-в производен 2ри дом говори пак за пари.Но същевременно Плутон е неаспектиран,което говори че не и той е довел до разрешаване на ситуацията.

И накрая ако вземем Сатурн като 2ри управител на 7ми дом-той се намира в производен 9тидом.Макар и в силен знак,само с негативни аспекти излиза,че не и той е сигнификатора на дядото.А и с такъв Сатурн и Луна в 9ти дом,дядото трябваше да пътува някъде много надалеч,а това не е така.

Позицията на Луната в производен 3ти дом говори за това че дядото е някъде на близо и че със сигурност е на разходка.И тъй като Луната прави секстил с Нептун-а това е положителен аспект с един от сигнификаторите и води до положителен резултат,означава че Нептун е планетата,която представя най-добре дядото.В същност дори здравословното му състояние мисля,че се свързва с Нептун (негов 1 дом).

Аз също не се включих по картата,защото от началото ми се видя странна.Сега обаче я разглеждам с цел какво може да се научи от нея и мисля,че астрологията си работи с този хорар  :blink:

Едит: Забавно е това с релсите-сигнификатор на тях са 9ти дом и Юпитер.В хорара Луната е в 9ти дом,а упр на АСЦ Уран е съвпад с Юпитер  ;D Луната е в Овен-а Марс управлява желязото  :rolf:
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 01:32:29 am от Синухе »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #75 -: Януари 14, 2011, 01:40:31 am »
Нека да се опитаме да изведем всички ЗА и Против и да преценим силата им.Защото аз освен квадрата на светилата видях и други трудни аспекти,а всъщност ,слава на Бога,всичко е с добър край

Понякога в хорарите ми прави впечатление как работят и са от съществено значение етестествените сигнификации на планетите, тоест независимо, че може да управляват домове, които нямат отношение към въпроса.

В случая последният аспект на Луната с Меркурий е един от тях и това е добрата новина да го наречем, но не е достатъчно като фактор, ако се разчита само на него в тази и друга ситуация. По "моята" система /защото не взимам предвид планетите след Сатурн/ положителният изход сега видях и съм склонна да отдам на диспозитора на Луната - Марс и неговия секстил с Юпитер. Разлика от 2 градуса - кардинален знак, падащ дом, 2 дни беше май. Марс управлява окончателния резултат по питането и 9 дом - органите на властта, а и с диспозитор Сатурн, вече някаква връзка с дядото. Но дори да изключим това като значение, Марс в Козирог пак се свързва с властта, а Юпитер с възрастните хора, макар че според мен повече със зрелостта, отколкото с дедовците. Не съм окончателна в изводите си, още ще я разглеждам, но само това до тук виждам като по-силно, за да окаже такова влияние.  

П.П. И пак ми излиза като въпрос това за аспектите на Луната, повечето казват, че дори последния да е хубав, ако има негативни преди това, не се очаква нещо добро, но аз най-често забелязвам, че когато е положителен последният аспект на Луната все пак нещата се нареждат според желанието на питащия. В този случай също се потвърждава.    
« Последна редакция: Януари 14, 2011, 01:49:14 am от sunrain »

*

missKapriz

« Отговор #76 -: Януари 14, 2011, 01:41:51 am »
Аз пък щях да кажа,че сатурн пасва като сигнификатор на дядото,защото е в 3 дом,който е сигнификатор на пътищата и всякакъв вид транспорт,и във везни-на открито.
Синухе пък казва,че те са по 9 дом :rolleyes:
Иначе,така като си обяснил,Синухе, нещата много ясна ми се вижда картата вече;D

Съни,отново сме на едно мнение за последния аспект на Луната-и аз съм забелязала,че е много силен,особено,ако и самите плланети са силно поставени

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 14, 2011, 01:44:23 am »
Сега виждам тази тема. Та, въпросът е дали ще се намери този човек и за съжаление, моят отговор е не. След като е дядо на бащата, трябва да е по седми дом. Имаме си нептун, който си говори за загуба и объркване. Луната прави опозиция към сатурн, квадрати към марс и слънце. Три пъти дава този отрицателен отговор. Не знам, освен, ако Изпепеляваща не имала друго предвид като задава въпроса.

П.С. Щасливка, ако Интито е песимист, аз ще съм трамвай!

Щастливка вярва в щастието видно от ника... :P :P

А от аватара си личи , че лимона е лимонада... ;D :P :wub:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #78 -: Януари 14, 2011, 01:47:12 am »
Аз пък бях сигурна, че ще се намери жив и здрав, и то без да гледам никакви карти. Тя Изпепеляваща знае.

*

Stella

• 7765
« Отговор #79 -: Януари 14, 2011, 01:50:45 am »
Аз пък бях сигурна, че ще се намери жив и здрав, и то без да гледам никакви карти. Тя Изпепеляваща знае.

Вие двете сигурно си имате някаква тайна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥