И на мен картата ми се вижда странна.
За благоприятния изход може би 1во: упр на 7ми дом Уран е в съвпад с Юпитер.Юпитер е силен в Риби,което означава че дядото е закрилян.Така и Упр на 1ви на дядото е в негов 2ри дом,което говори че е с пари в момента.Дядото също е представен от Нептун в 7ми дом,а той няма нито един лош аспект.Дори Луната преди да излезе от знака прави секстил с Нептун, който заради това че е в 7ми дом представлява дядото.Последният аспект на Луната е тригон с Меркурий-управител на 5ти дом,което говори че ще се види с детето си.
Ако вземем за изходна точка 4ти дом за дядото гледаме Марс-също в силен за него знак.Но пък квадратурата предстояща на Луна с Марс е отрицателен фактор,така че едва ли в случая намирането е по Марс.
Също можем да видим и Плутон-в производен 2ри дом говори пак за пари.Но същевременно Плутон е неаспектиран,което говори че не и той е довел до разрешаване на ситуацията.
И накрая ако вземем Сатурн като 2ри управител на 7ми дом-той се намира в производен 9тидом.Макар и в силен знак,само с негативни аспекти излиза,че не и той е сигнификатора на дядото.А и с такъв Сатурн и Луна в 9ти дом,дядото трябваше да пътува някъде много надалеч,а това не е така.
Позицията на Луната в производен 3ти дом говори за това че дядото е някъде на близо и че със сигурност е на разходка.И тъй като Луната прави секстил с Нептун-а това е положителен аспект с един от сигнификаторите и води до положителен резултат,означава че Нептун е планетата,която представя най-добре дядото.В същност дори здравословното му състояние мисля,че се свързва с Нептун (негов 1 дом).
Аз също не се включих по картата,защото от началото ми се видя странна.Сега обаче я разглеждам с цел какво може да се научи от нея и мисля,че астрологията си работи с този хорар :blink:
Едит: Забавно е това с релсите-сигнификатор на тях са 9ти дом и Юпитер.В хорара Луната е в 9ти дом,а упр на АСЦ Уран е съвпад с Юпитер

Луната е в Овен-а Марс управлява желязото :rolf: