Здравей Гост

Боже Господи с коя ръка да се прекръстя

• 37 Отговора
  • 4030 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Какъв следва да е човек , какви качества да притежава , за да емигрира на 70години.... :o :o :o :o :o :rolleyes: :rolleyes: :o :o :o...
Направо съм вдървена , току-що ми сервираха новината....децата..., изумена съм!

Ще кача утре карти...,бабата и дядото на гаджето на щерка ми.... :o :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 07:21:25 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:Боже Господи с коя ръка да се прекръстя
« Отговор #1 -: Януари 12, 2011, 07:16:44 am »
Какъв следва да е човек , какви качества да притежава , за да емигрира на 70години....

Не знам какъв трябва да е този човек... За мен въпросът е каква трябва да е държавата, за да принуди 70-годишен да емигрира?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Януари 12, 2011, 07:19:59 am »
Какъв следва да е човек , какви качества да притежава , за да емигрира на 70години....

Не знам какъв трябва да е този човек... За мен въпросът е каква трябва да е държавата, за да принуди 70-годишен да емигрира?  ;D

Богати са Лили , интелектуалци са...,не са простаци , не са отрепки.... :-\ :rolleyes:
Направо съм вдървена , ако щеш ми вярвай!
Утре ще кача картите на тези *емигранти разбойници* :rolf: , щото децата са неадекватни....с дати в момента...
Всички сме шокирани... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Януари 12, 2011, 07:21:44 am »
Значи просто искат да си изживеят остатъка от старините в цивилизована държава. И могат да си го позволят.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

« Отговор #4 -: Януари 12, 2011, 07:24:30 am »

Трябва да иска да живее, независимо от това, че е на възраст. Трябва да е свободолюбив и да иска да живее така, както му се иска, независимо от това какво ще си помислят другите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Януари 12, 2011, 07:24:34 am »
Значи просто искат да си изживеят остатъка от старините в цивилизована държава. И могат да си го позволят.  :blink:

:72: Всичкото това е ясно..., но тук въпроса е какъв е тоя дух :rolleyes: , каква е тая сила , какво е това усещане да напуснеш корените си след 70г....,какво е това чудо? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #6 -: Януари 12, 2011, 07:25:01 am »

Ами държавата му го е мотивирила, да си намемери по хубаво място в света, нали така.  :rolf:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

« Отговор #7 -: Януари 12, 2011, 07:25:24 am »

:72: Всичкото това е ясно..., но тук въпроса е какъв е тоя дух :rolleyes: , каква е тая сила , какво е това усещане да напуснеш корените си след 70г....,какво е това чудо? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Транзит на Уран?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 12, 2011, 07:28:30 am »

Ами държавата му го е мотивирила, да си намемери по хубаво място в света, нали така.  :rolf:

Хора , той е университетски преподавател..... :rolleyes:.....,има всичко което му е нужно....Коли , къщи , пари....Нищо не им липсваше...Бабето се е посветило в жена на мъжа си....Леле ,леле, леле направо ме разбиха...
Тъкмо бях решила да си сядам на дупето.... ;D А неее...., много ми е рано.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 12, 2011, 07:30:02 am »

Транзит на Уран?

Същото си го мисля и аз.... :rolleyes:, не знам направо съм неадекватна да гледам карти..., а и те току-що се прибраха от Сф...И са като ударени с мокър парцал.... :unsure:

*

Divna

• 2478
« Отговор #10 -: Януари 12, 2011, 07:30:45 am »
Аз не виждам нищо странно да отидеш да живееш където и да е било в каквато и възраст да си.  :-\ Всеки има право да живее живота си както си иска без да се интересува какво ще си мислят другите. Живота си е негов, а не на другите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 12, 2011, 07:33:45 am »
Аз не виждам нищо странно да отидеш да живееш където и да е било в каквато и възраст да си.  :-\ Всеки има право да живее живота си както си иска без да се интересува какво ще си мислят другите. Живота си е негов, а не на другите.

Възрастта Дивна , нея визирам...Нещо повече , това не е често срещано явление ...Колко са хората дръзнали да го направят? :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Януари 12, 2011, 07:41:40 am »
Ами може да си е мечтал да го направи като е бил млад ама през комунизма кой можеше да излезе? Не беше така лесно. После е започнал кариера, решил е да я направи в България, защото нали знаеш поговорката: "По-добре пръв на село, отколкото последен в града.". Има доста професии, които в чужбина не може да се реализираш. Сега човека се е пенсионирал и е напът явно да реализира мечтата си. Аз му се радвам. И мога само да му кажа: На добър път и всичко най-хубаво! Дано да е жив и здрав още дълги години, за да се радва и изживее пълноценно остатъка от живота си там, къде си е избрал. Това е негово право, защото животът е негов.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 12, 2011, 08:06:10 am »
Идея нямам утре ще знам повече.... :rolleyes:
Радвам им се ;D , като младоженци са...Авантюристи и мечтатели....

ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ!

Искам да го изследвам тоя феномен.. :rolleyes:

*

tadj-all

« Отговор #14 -: Януари 12, 2011, 01:38:10 pm »
Залагам на:
1) Юпитер и Уран върху нат.Сатурн
2) Козирог с Асц Стрелец, Юп и Ур на Иц, Сатурн опозиция на н.Сатурн, тр.Плутон върху Слънце

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Януари 12, 2011, 02:27:20 pm »
ще се включа към Тадж със силно застъпен 9 дом на солар или прогресия
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #16 -: Януари 12, 2011, 02:37:35 pm »

Транзит на Уран?

...или на Нептун  :( :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 12, 2011, 02:59:02 pm »

Не знам какъв трябва да е този човек... За мен въпросът е каква трябва да е държавата, за да принуди 70-годишен да емигрира?  ;D

Хора , той е университетски преподавател..... :rolleyes:.....,има всичко което му е нужно....Коли , къщи , пари....Нищо не им липсваше...Бабето се е посветило в жена на мъжа си....Леле ,леле, леле направо ме разбиха...
Тъкмо бях решила да си сядам на дупето.... ;D А неее...., много ми е рано.....

Това, че има всичко го прави СВОБОДЕН, Марая, не разбираш ли. за него няма граници.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Януари 12, 2011, 03:00:48 pm »
ще се включа към Тадж със силно застъпен 9 дом на солар или прогресия

Деветият дом се подразбира от професията - университетски преподавател, но той може да дава и работа с чужденци или често пътуване зад граница. Тука трябва да търсим данни за емиграция - например връзка между У4, У9 или У12, но и асцендента и господарят на асцендента да са въвлечени. С интерес ще проследя каратат, надявам се да разбереш часа на раждане, защото иначе е безпредметно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Yaya

• 2265
« Отговор #19 -: Януари 12, 2011, 03:14:29 pm »
Стела, съгласна съм с теб  :blink: затова написах по солар или прогресия. По натал е ясно, че трябва да е активен  ;) аз също се интересувам и ще следя темата. Давай, Марайче!
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер