Здравей Гост

Меркурий съвпад ЮЛВ /Кету

• 68 Отговора
  • 7275 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Меркурий съвпад ЮЛВ /Кету
« Отговор #20 -: Януари 15, 2011, 08:07:57 pm »
Интересно нещо наблюдавах....в картите на богатите българи в 90% от случайте тая твар е ретро и се среща в съвпад с ЮЛВ.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Януари 15, 2011, 09:17:06 pm »
Знаете, че и моята Венера е в точен съвпад с Раху и Хирон в критичен градус на овен. Заради овнешката окраска ама изобщо не обичам да се "усуква". Искам ясни становища, а не.."ами..то сега....поради..незнам си какво.." . Претпочитам кратйки и ясни отговори недаващи никаква възможност за интерпретация- ако може само с Да или Не ;D. Всичко това е когато говорим за комуникация най-общо казано. С казармен дух ми е милата, но не и е чужда красотата. ;D ;D

*

missKapriz

« Отговор #22 -: Януари 15, 2011, 11:22:07 pm »
Интересно нещо наблюдавах....в картите на богатите българи в 90% от случайте тая твар е ретро и се среща в съвпад с ЮЛВ.... :rolleyes:
Пупупу ,а дано не взема да разваля статистиката  ;D
Мъжа ми пък е Мона Лиза-събрахме се

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Януари 15, 2011, 11:24:39 pm »
Пупупу ,а дано не взема да разваля статистиката  ;D
Мъжа ми пък е Мона Лиза-събрахме се

Няма майтап , направо припаднах!
А липсата на тригони в повечето карти ме изуми.... :unsure: Много напрегнати аспекти...и много анаретни планети...
Повечето карти имат критични градуси...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Януари 16, 2011, 01:27:42 am »
Не знам каква е ролята на ЮЛВ, но изключително много квадрати и напрегнати конфигурации има в такива карти.
И много често светилата са в конфигурации с Марс, Сатурн, Уран и Плутон. Картите на такива хора често излъчват безкомпромисност и това е основният акцент, който забелязвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #25 -: Януари 16, 2011, 01:34:29 am »
Лили,какви карти имаш предвид

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Януари 16, 2011, 01:36:35 am »
В съседната тема, милионери и милиардери. Хора, които успяват да направят огромно състояние "от нищото".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Януари 16, 2011, 03:25:39 am »
Дъщеря ми го има този съвпад в Дева (3 гр. орбис). Има известна доза пренебрежение към подробностите, макар Девите да са известните перфекционисти на зодиака. Големи проблеми имахме с правописа (пълен член, "о", вместо "у") и относително късно проговори. Забелязвам, че и други с този съвпад имат проблем с правилата за правопис  Според мен в този живот ще трябва да повторят този урок и съвпадът на Меркурий с ЮЛВ ще ги застави да го направят. По-специално дъщеря ми след 7-ми клас при кандидатстването в елитни гимназии беше приета в специалност "Българси език и литература" с усилено изучаване на италиански език, та там и поошлайфаха българския.

Има известно забавяне...не можеш да се придвижиш свободно в посоката, указана от СЛВ, докато не решиш въпросите, свързани с планетата, която е в съвпад с Южния. По Меркурий може да е свързано с писмеността, начина на комуникация, някаква писателска дейност или оформянето на документация....
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Януари 16, 2011, 03:30:51 am »
По мои наблюдения изгорен Меркурий в Стрелец най-често дава проблеми с правописа, защото все избързват, не им остава време за размисъл, нито ги интересуват подробностите, дребните детайли. За Меркурий в съвпад с ЮЛВ ми липсват наблюдения, почти не познаам такива.

Сетих се за един колега-преводач - беше със Слънце в съвпад с Нептун в Стрелец и Меркурий в Стрелец, но доста преди Слънцето (извън орбисата на съвпада), директен. Беше такъв заплес и като превеждаше, пропускаше цели изречения, оставяше ги непреведени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #29 -: Януари 16, 2011, 03:33:27 am »

Знаеш ли защо на 90 % от богатите българи имат Южен възел съвпад с Меркурий, че и ретрограден , щото са изпечени мошеници не от един живот , ами от хиляда, аз честен милионер не познавам и ти не правиш изключение от тях Марая.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Януари 16, 2011, 03:35:20 am »
Еми то си е наработка, както му викате, по ЮЛВ. Искам и аз да си наработя Венерата, ама не става. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 16, 2011, 03:38:07 am »

Знаеш ли защо на 90 % от богатите българи имат Южен възел съвпад с Меркурий, че и ретрограден , щото са изпечени мошеници не от един живот , ами от хиляда, аз честен милионер не познавам и ти не правиш изключение от тях Марая.  ;)

Инти...,а дали не си прекалено превъзбудена и крайна.... :rolleyes:

С теб сделки нямаме- нали? А и на договорки м/у мен и 3-ти лица не си присъствала!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 16, 2011, 03:39:40 am »
Нали снощи бяхме в джаза, петък вечер мина...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #33 -: Януари 16, 2011, 03:40:02 am »

Това не са празни приказки, имам доказателства , но не вярвам да искаш да ги цитирам в публичното пространство  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Януари 16, 2011, 03:49:09 am »

Това не са празни приказки, имам доказателства , но не вярвам да искаш да ги цитирам в публичното пространство  ;)

Ако си присъствала само на преговори уговорки договори имаш право...,всяко инфо , което касае разнасяне на друга информация е наказуемо...С теб нямам спомени да съм била заедно в бизнес срещи и преговори! Нищо не е по-лесно от това да си мислиш , че можеш да ме манипулираш! СПРИ! ПРОСТО СПРИ! ОЗЪПТИ Я ТАЯ СКОРПИОНСКА ЛУНА! ЩЕ ТЕ ПОГУБИ ЗЛОБАТА , А СИ МЛАДА!
Бъди така любезна да спреш да се занимаваш с мен ! Ако съм ти толкова интересна , заповядай у нас.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Януари 16, 2011, 04:00:26 am »
Знаете, че и моята Венера е в точен съвпад с Раху и Хирон в критичен градус на овен. Заради овнешката окраска ама изобщо не обичам да се "усуква". Искам ясни становища, а не.."ами..то сега....поради..незнам си какво.." . Претпочитам кратйки и ясни отговори недаващи никаква възможност за интерпретация- ако може само с Да или Не ;D. Всичко това е когато говорим за комуникация най-общо казано. С казармен дух ми е милата, но не и е чужда красотата. ;D ;D

Колко прозаично. А как ти е Меркурия?
Между другото за пръв път се чувствам сигурна във връзка с човек, който притежава Меркурий в Овен- ясен и конкретен, без усукване и винаги ми дава обратна връзка. Но има Венера в Риби като моята - разбираме се само с очи понякога. Еднаквите Венери дават тази способност - да се разбирате само с очи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #36 -: Януари 16, 2011, 04:10:35 am »
Аз не съм присъставала на твоите бизнес срещи, но лично се познавам с хора, които са присъствали на такива и са седяли редом до теб и съпруга ти във Варна, и знаеш ли кое те издаде, не името ти, а това че имаш пет деца, точно това беше попадението  ;) Това не е манипулация, просто когато изтъкваш себе си в астрологичен аспект защо не изтъкнеш и тези малки детайли. Омръзна ми да се правиш на света вода ненапита, при условие, че всички които те познаваме по-отблизо сме наясно с далаверите, които въртиш.

Както знаеш от митологията Зевс и Хадес са били вечни врагове. Откакто Плутон ми транзитира пред седми дом и ми направи съвпад с Меркурий ми показа много мръсотии, много долни и подли хора, просто ги съблече и ми ги показа в цялата им красота, не говоря само за теб, това продължава и до днес, различни събития, различни лица. Ти се появи малко следа като Плутон ми навлезе в седми дом, така че не вини пак моята Скорпионска Луна, защото пак ходиш в грешна посока. ;)

Инти, форума не е място за разчистване на лични вражди. Изнасянето на лична информация също не се толерира, независимо под какъв предтекст.  :mellow:

*

Инти

• 2068
« Отговор #37 -: Януари 16, 2011, 04:12:55 am »
Аз не съм присъставала на твоите бизнес срещи, но лично се познавам с хора, които са присъствали на такива и са седяли редом до теб и съпруга ти във Варна, и знаеш ли кое те издаде, не името ти, а това че имаш пет деца, точно това беше попадението  ;) Това не е манипулация, просто когато изтъкваш себе си в астрологичен аспект защо не изтъкнеш и тези малки детайли. Омръзна ми да се правиш на света вода ненапита, при условие, че всички които те познаваме по-отблизо сме наясно с далаверите, които въртиш.

Както знаеш от митологията Зевс и Хадес са били вечни врагове. Откакто Плутон ми транзитира пред седми дом и ми направи съвпад с Меркурий ми показа много мръсотии, много долни и подли хора, просто ги съблече и ми ги показа в цялата им красота, не говоря само за теб, това продължава и до днес, различни събития, различни лица. Ти се появи малко следа като Плутон ми навлезе в седми дом, така че не вини пак моята Скорпионска Луна, защото пак ходиш в грешна посока. ;)

Инти, форума не е място за разчистване на лични вражди. Изнасянето на лична информация също не се толерира, независимо под какъв предтекст.  :mellow:

Значи когато Марая изнасяше лична информация може, сега вече не може да се изнася лична информация, браво, това ако не е субективизъм? И не разбрах кое му толкова лично?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Януари 16, 2011, 04:15:00 am »

Инти, форума не е място за разчистване на лични вражди. Изнасянето на лична информация също не се толерира, независимо под какъв предтекст.  :mellow:

Значи когато Марая изнасяше лична информация може, сега вече не може да се изнася лична информация, браво, това ако не е субективизъм? И не разбрах кое му толкова лично?

КОЯ Е ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО ИЗНЕСОХ ЗА ТЕБ!?

*

Инти

• 2068
« Отговор #39 -: Януари 16, 2011, 04:19:54 am »

Инти, форума не е място за разчистване на лични вражди.

Значи форума е място да се изтъква колко високо са поставени Уран и Плутон в нечия карта, как те работят, как някои са милионери, но форума не е място да се дискутира как са се изкачили тези планети там, на гърба на кои хора, по какви канали и с какви методи, с чии пари.

Марая е нищо в сравнение с други личности, които ограбиха държавата и съм наясно с това, просто е изключително неморално да се парадира чрез астрология по този начин, все едно сме стадо овце. Никога не съм отричала таланта й на бизнесдама, всеки притежава някакви качества, но постоянно да се изтъква нещо под формата на натрупана опитност, материална и духовна, които не са подплътени за мен е аморално и няма да го позволя. Няма как да ми казвате какво да пиша.

Когато Марая използваше вулгарни думи, ти къде беше бе Админе?