Цитат на: jinom в Януари 16, 2011, 04:10:35 amИнти, форума не е място за разчистване на лични вражди. Значи форума е място да се изтъква колко високо са поставени Уран и Плутон в нечия карта, как те работят, как някои са милионери, но форума не е място да се дискутира как са се изкачили тези планети там, на гърба на кои хора, по какви канали и с какви методи, с чии пари. Марая е нищо в сравнение с други личности, които ограбиха държавата и съм наясно с това, просто е изключително неморално да се парадира чрез астрология по този начин, все едно сме стадо овце. Никога не съм отричала таланта й на бизнесдама, всеки притежава някакви качества, но постоянно да се изтъква нещо под формата на натрупана опитност, материална и духовна, които не са подплътени за мен е аморално и няма да го позволя. Няма как да ми казвате какво да пиша.Когато Марая използваше вулгарни думи, ти къде беше бе Админе?
Инти, форума не е място за разчистване на лични вражди.
Няма как да ми казвате какво да пиша..................
Стига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича.
Цитат на: Инти в Януари 16, 2011, 04:19:54 amНяма как да ми казвате какво да пиша..................Не можеш да изнасяш лични данни и информация за потребителите във форума.Можеш естествено да дискутираш по принцип колко нечестно милионерите са станали милионери, но без да отправяш нападки конкретно към потребители
Цитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:
ЦИТИРАЙ! КЪДЕ ИЗПОЛЛЗВАХ ЦЕНИЗМИТЕ!
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:
Да Ви светна , неАм време за чесане и интриги за недочесани...имам транзит на Марс в/у Венера и сега ще се обясня в ЛюбоФФФФ във всичките и измерения....на онзи на когото трябва....
Цитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.
Цитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:40:03 amЦитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.Темата не е за спор , а за меркурии и ЮЛВ....А СЕКСА Е ОСНОВЕН В ТОЗИ ФОРУМ!
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:42:05 amЦитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:40:03 amЦитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.Темата не е за спор , а за меркурии и ЮЛВ....А СЕКСА Е ОСНОВЕН В ТОЗИ ФОРУМ! Не, не е основен! Основен е за някои хора, на които им се иска да е така. Приятно ли ти е да те наричат незадоволена лелка, всеки път, когато на някого не му изнася някой спор, било то за Меркурий върху ЮЛВ или за нещо друго?...Спорете по същество и не намесвайте секса...Това че някой няма партньор съвсем не значи, че е незадоволен....някой притежават способността да се самозадоволяват съвсем успешно, други сублимират.
Цитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:40:03 amЦитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.Темата не е за спор , а за меркурии и ЮЛВ....А СЕКСА Е ОСНОВЕН В ТОЗИ ФОРУМ!
Цитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:
Цитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:
Цитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:46:13 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:42:05 amЦитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:40:03 amЦитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.Темата не е за спор , а за меркурии и ЮЛВ....А СЕКСА Е ОСНОВЕН В ТОЗИ ФОРУМ! Не, не е основен! Основен е за някои хора, на които им се иска да е така. Приятно ли ти е да те наричат незадоволена лелка, всеки път, когато на някого не му изнася някой спор, било то за Меркурий върху ЮЛВ или за нещо друго?...Спорете по същество и не намесвайте секса...Това че някой няма партньор съвсем не значи, че е незадоволен....някой притежават способността да се самозадоволяват съвсем успешно, други сублимират. А трети просто го правят! И са балансирани и спокойни ....
Цитат на: Марая в Януари 16, 2011, 05:00:02 amЦитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:46:13 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:42:05 amЦитат на: Stella в Януари 16, 2011, 04:40:03 amЦитат на: missKapriz в Януари 16, 2011, 04:36:14 amЦитат на: Марая в Януари 16, 2011, 04:28:57 amЦитат на: Lillie в Януари 16, 2011, 04:21:12 amСтига бе, хора, заровете веднъж и завинаги тая томахавка.Кой каквото е казал, изнесъл и изпрал, си е на негова отговорност. Който има яка гърбина, ще носи и повече отговорност за делата си и за думите, които изрича. А трети го правят! БОЙ И ЕБАН МУ Е МАЙКАТА! АМА КАТО НЯМА КОЙ ЗА ВТОРОТО Е СТРАШНО.... :rolf:)ЦИНИЗЪЪЪЪМ Да се изтрие :96:Еми не е честно да се намесва секса! Тука някои хора постоянно отклоняват всички теми към секса, когато спорът не им изнася.Темата не е за спор , а за меркурии и ЮЛВ....А СЕКСА Е ОСНОВЕН В ТОЗИ ФОРУМ! Не, не е основен! Основен е за някои хора, на които им се иска да е така. Приятно ли ти е да те наричат незадоволена лелка, всеки път, когато на някого не му изнася някой спор, било то за Меркурий върху ЮЛВ или за нещо друго?...Спорете по същество и не намесвайте секса...Това че някой няма партньор съвсем не значи, че е незадоволен....някой притежават способността да се самозадоволяват съвсем успешно, други сублимират. А трети просто го правят! И са балансирани и спокойни ....виж сега, и това не е вярно. Аз го правя съвсем редовно и той е съвсем пълноценен, но не винаги съм балансирана и спокойна, защото когато чувството ми за справедливост е наранено...реагирам, не си мълча. така, че не съм съгласна да се опорочават нещата, като се измества първопричината.Или казано иначе...сексуалното задоволяване не ми притъпява чувството за справедливост...А и не би трябвало да е така. Аз имам гражданска позиция в края на краищата. ПП. Говоря в първо лице, за да не правя обобщения. Който иска да се припознае.