Здравей Гост

Меркурий съвпад ЮЛВ /Кету

• 68 Отговора
  • 7238 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Меркурий съвпад ЮЛВ /Кету
« Отговор #60 -: Януари 16, 2011, 05:29:18 am »
Както и да е....тази битка не е моя, а твоя.

тенденцията непрекъснато да се върти всичко около незадоволяването на жените в този форум никак не ми харесва.

НЕ !Не и моя! Това е битка , за една несподелена любов , която няма как да бъде споделена! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Януари 16, 2011, 05:31:46 am »

тенденцията непрекъснато да се върти всичко около незадоволяването на жените в този форум никак не ми харесва.

НЕ !Не и моя! Това е битка , за една несподелена любов , която няма как да бъде споделена! :blink:

Страхотно романтично!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Януари 16, 2011, 05:33:01 am »

Страхотно романтично!

Не е романтично Небесна , а е факт!
Повредата е горе...,за нея никой няма вина! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Януари 16, 2011, 05:42:31 am »

Страхотно романтично!

Разбрах за какво говориш, щом намеси "несподелената любов" ми просветна. Искаш да кажеш, че си въображаема съперница, ама не го вярвам. Дори и да има такова чувство като "несподелена любов" в отсрещната страна - това е свято чувство и не бива да се излага, нито да се укорява, нито да се играят игрички с него, защото това трупа негативна карма.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 16, 2011, 05:43:45 am »

Страхотно романтично!

Разбрах за какво говориш, щом намеси "несподелената любов" ми просветна. Искаш да кажеш, че си въображаема съперница, ама не го вярвам. Дори и да има такова чувство като "несподелена любов" в отсрещната страна - това е свято чувство и не бива да се излага, нито да се укорява, нито да се играят игрички с него, защото това трупа негативна карма.

Това казвам и Аз... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #65 -: Януари 16, 2011, 05:50:52 am »
Момичета, ще ви прекъсна дебата за секунда.  :blink:

Стела, спомням си, че с твоя бившия имахте опозиция Луна/Сатурн в синастрията. Как се изразяваше тя?

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Януари 16, 2011, 06:01:57 am »

Стела, спомням си, че с твоя бившия имахте опозиция Луна/Сатурн в синастрията. Как се изразяваше тя?

Със съпруга ми ли? Не, нямаме опозиция, а неговият Сатурн е в съвпад с моята Луна във Водолей....много семейни ангажименти, битовизми, грижи за семейното грездо, много отговорности за дома, рутина, задължения, скъперничество, липса на щедрост от негова страна, ограничения, но от друга страна той поемаше повечето задължения, но и много ни ограничаваше и изискваше от нас. Съвпадът ми се падаше във 2-ри дом и го възприемах като стиснат....няма романтика в този аспект..дори и тригона и секстила не са романтични, но дават дълга и сериозна връзка, основана на задължения.

*

Divna

• 2478
« Отговор #67 -: Януари 16, 2011, 06:05:26 am »

Със съпруга ми ли? Не, нямаме опозиция, а неговият Сатурн е в съвпад с моята Луна във Водолей....много семейни ангажименти, битовизми, грижи за семейното грездо, много отговорности за дома, рутина, задължения, скъперничество, липса на щедрост от негова страна, ограничения, но от друга страна той поемаше повечето задължения, но и много ни ограничаваше и изискваше от нас. Съвпадът ми се падаше във 2-ри дом и го възприемах като стиснат....няма романтика в този аспект..дори и тригона и секстила не са романтични.

Благодаря! Не знам защо съм си мислела, че имате опозиция.  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Януари 16, 2011, 06:07:07 am »

Със съпруга ми ли? Не, нямаме опозиция, а неговият Сатурн е в съвпад с моята Луна във Водолей....много семейни ангажименти, битовизми, грижи за семейното грездо, много отговорности за дома, рутина, задължения, скъперничество, липса на щедрост от негова страна, ограничения, но от друга страна той поемаше повечето задължения, но и много ни ограничаваше и изискваше от нас. Съвпадът ми се падаше във 2-ри дом и го възприемах като стиснат....няма романтика в този аспект..дори и тригона и секстила не са романтични.

Благодаря! Не знам защо съм си мислела, че имате опозиция.  :-\

неговата Луна в 30 гр Близнаци/ 0 гр. Рак е в квадрат с моя Сатурн на 28 Риби.