Здравей Гост

РЕТРОГРАДНИТЕ VS ДИРЕКТНИТЕ ИНДИВИДИ

• 48 Отговора
  • 4900 Прегледи
Re:РЕТРОГРАДНИТЕ VS ДИРЕКТНИТЕ ИНДИВИДИ
« Отговор #40 -: Януари 15, 2011, 02:38:32 pm »
5 броя -  :jup: :sat:  :ura: :nep: :plu: , или неусещам влиянието им или съм свикнала, незнам ..
Може ли някой да каже нещо повече, за домовете и аспектите, в които има ретро планети, преработват ли се и как ? :rolleyes:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #41 -: Януари 15, 2011, 04:43:27 pm »
Започвам да изброявам  ;): Плутон -1дом; Уран -2дом; Юпитер 3-4гр на 3дом ; Нептун-27-28гр на 3дом...който може го може!  При мен има тенденция да се връщам обратно към стари приятели,работодатели,дай боже и съпрузи,идеи   и това го виждат всичките ми близки
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Януари 15, 2011, 05:46:51 pm »
Имам стационарен Сатурн.
Мисля, 4е стационарните планети астрологи4ните програмите ги водят като ретроградни.
Следва да е или стационарно ретрограден или стационарно директен. Ако нещо куца програмата, в ефемеридите може да бъде уточнено.

Аз така имам, както споменах Хирон и това в картите са ми още по-любопитни за разглеждане положения, отколкото ретроградните планети въобще.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tadj-all

« Отговор #43 -: Януари 15, 2011, 06:55:54 pm »
Много рядко съм наблюдавала щастливи и реализирани *ДИРЕКТНИ* индивиди..... :-\
Защо ли е така?
А картите които визирам има няма са около 200 бр.

Що?

Няма много според мен вярно в това...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Януари 15, 2011, 07:26:45 pm »
Много рядко съм наблюдавала щастливи и реализирани *ДИРЕКТНИ* индивиди..... :-\
Защо ли е така?
А картите които визирам има няма са около 200 бр.

Що?

Няма много според мен вярно в това...

Достатъчно количество карти съм наблюдавала , за да дам смело заключение за тях...
За мен е така... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #45 -: Януари 15, 2011, 07:33:46 pm »
Само 1 - Плутон в Скорпион.

« Отговор #46 -: Януари 15, 2011, 08:15:14 pm »
Уха в отбора сме трима вече, другия директен индивид дали е щастлив като нас  ;D
Веднага да си каже :96:

Ако визирате мен, само да не объркам пак, може да се каже щастлива. Но нали сами разбирате, че за едни да имаш вертолейшън е щастие, за други да имат какво да сложат на масата за обяд.
Това, което ми липсва е професионална реализация. Но по принцип и нямам големи амбиции в тази насока, и все пак се чувствам нереализирана. 
Щастлива съм защото имам семейство, имам къде да живея, имам приятели, вече съм и мама и всички сме здрави и прави.

*

missKapriz

« Отговор #47 -: Януари 15, 2011, 11:58:10 pm »
ЛастЕнжъл,визирахме третия ДИРЕКТЕН ;DЗначи си ти
Права си за щастието,различно е за всеки,важното е всеки да е щастлив по собствените си критерии.Това,което си изброила,че имаш е напълно логично и достатъчно да те прави щастлива :08:

*

Feia

« Отговор #48 -: Януари 16, 2011, 12:04:46 am »

Ако визирате мен

ЛастЕнжъл,визирахме

В този форум много обичате да използвате думата визирам. А това даже не е българска дума, а е чуждица. Много е дразнеща тази дума. Един да я спомене и останалите започват също да я използват.