Здравей Гост

Какво ви е впечетлението от българските астролози?

• 44 Отговора
  • 9174 Прегледи
*

tanina80

Re:Какво ви е впечетлението от българските астролози?
« Отговор #20 -: Февруари 22, 2011, 04:22:46 pm »
Пари, пари, пари ... всичко рано или късно опира до ПАРИТЕ  :mellow:

П.С. Чудя се дали ще получа "бан" за това свое изказване  :rolleyes: или просто ще мина от тъмната/светлата страна на нещата? Или пък ще се изгубя някъде в пространството на интернет  ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Февруари 22, 2011, 04:22:58 pm »
Липсата на правила във всяка една професия води до хаос и до това хората да бъдат лъгани и разочаровани.

Според мен - не липсата на правила, а липсата на хора, които да спазват правилата, не само във всяка професия, но дори и във всяка държава ... води до хаос и до това хората да бъдат лъгани и разочаровани. И това е от както свят светува, и може би никога няма да се промени  ;)

А като няма правила, как хората ще разберат какво трябва да стазват? нещо не те разбрах....
В мътна вода най-лесно се лови рибката..Вероятността да се попадне на шарлатанин е по-голяма..
После и да се оплакваме, полза няма. А то няма и пред кого.....знаеш ли?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Февруари 22, 2011, 04:25:40 pm »
Пари, пари, пари ... всичко рано или късно опира до ПАРИТЕ  :mellow:

П.С. Чудя се дали ще получа "бан" за това свое изказване  :rolleyes: или просто ще мина от тъмната/светлата страна на нещата? Или пък ще се изгубя някъде в пространството на интернет  ;D ;)

нищо ново под слънцето...парите са част от живота.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tanina80

« Отговор #23 -: Февруари 22, 2011, 04:26:09 pm »
А като няма правила, как хората ще разберат какво трябва да спазват? нещо не те разбрах....
В мътна вода най-лесно се лови рибката..Вероятността да се попадне на шарлатанин е по-голяма..
После и да се оплакваме, полза няма.

Ами аз съм малко трудна за разбиране ..., нищо чудно, че не си ме разбрала. Според мен си има неписани правила, които трябва да се спазват и те са "Не кради, не лъжи, не убивай, не прелюбодействай и т.н...." ... някакви си глупави етични правила ... Пак стигнах до там от където тръгнах - Сократ и философията ... Уж не бях философ, пък на къде ми изби шайбата  ;D  :rolf: :yahoo:

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Февруари 22, 2011, 04:27:29 pm »
А като няма правила, как хората ще разберат какво трябва да спазват? нещо не те разбрах....
После и да се оплакваме, полза няма.

Ами аз съм малко трудна за разбиране ..., нищо чудно, че не си ме разбрала. Според мен си има неписани правила, които трябва да се спазват и те са "Не кради, не лъжи, не убивай, не прелюбодействай и т.н...." ... някакви си глупави етични правила ...

:85: Не се прави на астролог?

*

tanina80

« Отговор #25 -: Февруари 22, 2011, 04:30:17 pm »
:85: Не се прави на астролог?
За това трябва четене нали ..., ами ако ми остане време някога въобще ... ще седна и ще почета, може пък тогава ще взема да се правя на нещо си  ;)

*

tanina80

« Отговор #26 -: Февруари 22, 2011, 04:32:00 pm »
... това е смисълът на демокрацията и гражданското общество.

Такова чудо няма, и може би никога няма да има ... Всичко е само "цензура" (тая дума не я знам точно какво означава, нали не съм с мерк Дева ... , но мисля, че я прилагам правилно  ;))

*

tanina80

« Отговор #27 -: Февруари 22, 2011, 04:34:05 pm »
нищо ново под слънцето...парите са част от живота.

Така е, и като ги няма ... и живота малко или много го няма ... Но живот е имало и без пари, все някога, на този грешен свят ... е имало живот преди да се появят парите  ;D или и за това са ни излъгали някога ....

Грешката е вярна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Февруари 22, 2011, 04:35:38 pm »
Милички......не става така!
Ако 90% от хората са етични и морални, то останалите 10% не са.
Тогава какво правим? Толерираме ли това поведение, или какво....? Чакаме Господ да ги накаже.
Така е според законите на кармата, но според законите на обществото, не е така.
Обществото рано или късно си търси правата и това е залогът за демократизацията .
Да оставим ли тези 10% да крадат, да убиват и т.н. Няма ли орган, който да брани правата на хората от тези 10%
само ще си седим и ще си се оплакваме и ще се молим да не ни се случва.

Когато има правила, можеш да се обърнеш и към Комисията за защита на потребителите.
« Последна редакция: Февруари 22, 2011, 04:40:07 pm от Stella »

*

tanina80

« Отговор #29 -: Февруари 22, 2011, 04:40:39 pm »
Милички......не става така!
Ако 90% от хората са етични и морални, то останалите 10% не са.
Тогава какво правим? Толерираме ли това поведение, или какво....? Чакаме Господ да ги накаже.
Обществото рано или късно си търси правата и това е залогът за демократизацията .
Да оставим ли тези 10% да крадат, да убиват и т.н. Няма ли орган, който да брани правата на хората от тези 10%
само ще си седим и ще си се оплакваме и ще се молим да не ни се случва.
Не, няма такъв "орган" или поне до сега не е намерен ... Обществото, когато тръгне да си търси правата ... става лошо ... като в Либия, Египет, и ... незнам си още къде - войни, убийства на невинни хора ... Според мен по-добре да ги оставим ..., за да не стане по-зле за нас, обикновенните хора. Аз смятам да си седя и да се оплаквам и да се моля да не ми се случва ... и да се надявам, че има Господ и той гледа  ;)
Общо взето по някаква си моя статистика (стъкмистика  ;)) .... правдата успява да възтържествува някъде в около 10% от случаите  ;)

*

tanina80

« Отговор #30 -: Февруари 22, 2011, 04:44:39 pm »
Законите навсякъде и за всичко трябва да са ЕДНАКВИ.

Щях да допиша една глупост  :-[, ама то с това шега не бива  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Февруари 22, 2011, 04:50:57 pm »
Законите навсякъде и за всичко трябва да са ЕДНАКВИ.

Щях да допиша една глупост  :-[, ама то с това шега не бива  :rolleyes:

Ха! Колко кратко и вярно, Танина :blink:

Ти/мъж ти/мама/тате май все някой от вас е от средите на малкото читави прависти в бг... :mellow:  

Трябва да са еднакви. Стига да ги има. Въпросът е, че в астрологичната общност въобще ги няма. Те законите не са нищо друго, освен правила.

*

tanina80

« Отговор #32 -: Февруари 22, 2011, 04:51:24 pm »
Ти/мъж ти/мама/тате май все някой от вас е от средите на малкото читави прависти в бг... :mellow: 
Малкия сутринта изяви някакво желание да става адвокат  ;D (на дявола  ;)), ама за сега му е рано за каквото и да е  ;)

*

tanina80

« Отговор #33 -: Февруари 22, 2011, 04:52:17 pm »
Трябва да са еднакви. Стига да ги има. Въпросът е, че в астрологичната общност въобще ги няма. Те законите не са нищо друго, освен правила.
Аааа незнам, там вий си се оправяйте, аз не съм в тая общност  ;), само ви спамя из форума  :-[ и по правилата на форума, публикациите ми сигурно ще бъдат изтрити  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Февруари 22, 2011, 05:11:21 pm »
Малкия сутринта изяви някакво желание да става адвокат  ;D (на дявола  ;)), ама за сега му е рано за каквото и да е  ;)

Хич не му е рано, желязото се кове, докато е топло.  :rolleyes:

В него и в такива като него ни е надеждицата, и в родители/ковачи като вас
:blink:
:72:, точно!
Но колко го разбират това ти твърдение..... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #35 -: Февруари 22, 2011, 05:44:09 pm »
В него и в такива като него ни е надеждицата, и в родители/ковачи като вас :blink:

Надеждата умира последна  :'( Айде стига сте се бъзикали вече, ми кажете кога ще е това земетресение в Турция, че още не ми се мре... на 24-ти ли? Сутринта, вечерта? Че все пак съм на работа и немога да отсъствам по всяко време ....

« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 09:07:51 pm от tanina80 »

*

tadj-all

« Отговор #36 -: Февруари 22, 2011, 10:13:43 pm »
Имам въпрос към всички онези, които познават силни любители, хора интересуващи се сериозно от астрология, практици дори, които по един или друг начин не се подвизават нито интернет-форумно, нито към "гилдията" на БАА&Сие.

Защо според вас тези хора "стоят" в сянка?

*

tanina80

« Отговор #37 -: Февруари 22, 2011, 10:43:30 pm »

Защото все някой трябва да е на сянка, не може всички да са на слънце  :-\

Ти ако се интересуваш от астрология ... можеш ли да кажеш нещо по темата за земетресението? Ще има ли ... няма ли да има ... скоро в БГ или това няма общо с астрологията?  :-[

*

tanina80

« Отговор #38 -: Февруари 23, 2011, 12:28:27 am »

Аватарчето е супер готино ... ама супер ... Лъвче в прерията ... и подписа ти е супер готин ... "И всичко е суета и гонене на вятъра ...."  :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 23, 2011, 12:37:38 am »

Риторичен ли е въпросът?  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.