мен имената не ме интересуват..ако реша някога да отида при астролог, ще отида при такъв, за когото хора, на които вярвам ми казват че е добър..има един, не го знам как се казва- няколко колежки ходиха преди две години при него, работи си в къщи, симпатичен и разбран е, за 30. лв отговаря на 5 въпроса, може и за други хора, но с техните данни..почти пълна познаваемост..говорим за въпроси от бъдещето..за две години почти се е изпълнило всичко, вкл. съкращения, връщане след колко месеца в старата фирма, успешен завършек на дело за дъщерята на едната, лош край на прекрасна тогава любовна връзка /и горе долу кога/ и т.н. ако някога реша да ходя- ще ги питам къде се намира и тел. евентуално за записване на час и това е..иначе и Авесалом Подводни да ми почука на вратата с молба да ми направи безплатен хороскоп, няма да ме заинтригува../е тук се изхвълих малко, но ме разбирате.../

това е за астролог от плът и кръв..а за тези, които съм питала тук на лични, те си знаят кои са..но още не знам как да им се отблагодаря.. :58: