Здравей Гост

Пещера

• 20 Отговора
  • 6082 Прегледи
*

yan

• *
  • 64
Пещера
« -: Януари 15, 2011, 05:06:17 pm »
Здравейте.Сънувах че се намирам в пещера и въздуха почти свършваше.Задушавах се и не знаех дали ще изляза от нея.После се появи приятелката ми вътре и по някакъв начин излязохме.Отвън ме нападаха някакви бели кучета които сритах набързо. Някакви идеи какво може да значи.

Re:Пещера
« Отговор #1 -: Януари 15, 2011, 07:05:47 pm »
Опасявам се, че форумната психоаналитичка ще определи това като асоциация за вагина или утроба...но нека не избързвам.. :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Feia

« Отговор #2 -: Януари 15, 2011, 07:14:55 pm »
Опасявам се, че форумната психоаналитичка ще определи това като асоциация за вагина или утроба...но нека не избързвам.. :mellow:

Не си ли чувала за българските пещери Вулвата:

наричана още Утробата

още една Утроба

и Духлата  ;D

« Последна редакция: Януари 15, 2011, 09:19:46 pm от Feia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Януари 15, 2011, 07:56:15 pm »

;D :rolf: :rolf: :rolf:

Пещерата се свързва с лоното , с нашето подсъзнание , с нашите желания и страхове на подсъзнателно ниво...
Обърни се към себе си и се постарай да откриеш онова зрънце , което е плява в дълбоките слоеве на подсъзнанието...Вероятно има нещо , което ти пречи да го направиш , за да се чувстваш свободна...
Потърси помощ от приятел /и/ , кучето е символ на приятелството...
« Последна редакция: Януари 15, 2011, 08:03:44 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #4 -: Януари 15, 2011, 08:08:17 pm »
Здравейте.Сънувах че се намирам в пещера и въздуха почти свършваше.Задушавах се и не знаех дали ще изляза от нея.После се появи приятелката ми вътре и по някакъв начин излязохме.Отвън ме нападаха някакви бели кучета които сритах набързо. Някакви идеи какво може да значи.

Да направим свободни асоциации.

Опусни се и мисли за пещерата и за това как си вътре в нея. Виж какво е това място, какво чувстваш и какво ти се иска да направиш.

Когато направиш това, ще продължим с останалото.

« Отговор #5 -: Януари 15, 2011, 09:01:11 pm »
Не си ли чувала за българските пещери Вулавта
Утробата, наричана още Утробата

Не, не съм  :-\

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #6 -: Януари 15, 2011, 10:35:17 pm »
Само да поясня че не съм момиче.Като цяло се чувствах зле.Исках да изляза.Беше тъмно.Все пак се задушавах...никак не ми беше добре ..това си спомням от съня

*

Feia

« Отговор #7 -: Януари 15, 2011, 10:45:59 pm »
Само да поясня че не съм момиче.Като цяло се чувствах зле.Исках да изляза.Беше тъмно.Все пак се задушавах...никак не ми беше добре ..това си спомням от съня

Има ли ситуации в живота ти, когато се чувстваш или си се чувствал по същия начин, както в тази пещера?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Януари 15, 2011, 10:55:24 pm »

Хубаво е да го знаем предварително... ;D

А съня по-скоро разкрива в този случай доста еротични желания....и е свързан с анима на подсъзнателно ниво! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #9 -: Януари 15, 2011, 11:00:26 pm »
Само да поясня че не съм момиче.

Хубаво е да го знаем предварително... ;D

Това се разбра още в началото   ;):

......После се появи приятелката ми вътре и по някакъв начин излязохме.

Не съм си и помислила, че са две приятелки  ;D

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #10 -: Януари 15, 2011, 11:44:18 pm »
Вероятно има нещо , което ти пречи да го направиш , за да се чувстваш свободна

Да, но Марая не беше разбрала и трябваше да поясня,че не съм момиче, което предполагам е важно за тълкуването на сън.
Feia,не бих казал,че съм се чувствал по същия начин, наскоро имах неприятно изживяване, което предполагам е причината и за съня..

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 15, 2011, 11:56:39 pm »
Вероятно има нещо , което ти пречи да го направиш , за да се чувстваш свободна

Да, но Марая не беше разбрала и трябваше да поясня,че не съм момиче, което предполагам е важно за тълкуването на сън.
Feia,не бих казал,че съм се чувствал по същия начин, наскоро имах неприятно изживяване, което предполагам е причината и за съня..

Отдай се на желанието за интимност! :blink: Не се страхувай! Няма да бъдеш отхвърлен... :P :blink:

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #12 -: Януари 16, 2011, 12:00:38 am »
хмм, надали има нещо общо с интимността, но тъй като сте се насочили в тази насока ще кажа че  не аз се страхувам, а приятелката ми  ;)И все пак струва ми се друга да е причината ..

*

Feia

« Отговор #13 -: Януари 16, 2011, 12:02:08 am »

Добре, да се върнем на белите кучета, които те нападат и които си сритал. Отпусни се, не мисли за нищо, мисли само за белите кучета. Кажи ми какви мисли ти минават през главата, когато мислиш за тях. Или някакви образи?

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Януари 16, 2011, 12:09:43 am »
хмм, надали има нещо общо с интимността, но тъй като сте се насочили в тази насока ще кажа че  не аз се страхувам, а приятелката ми  ;)И все пак струва ми се друга да е причината ..

Аз-а..,вероятно!
Отговора е в теб! ;D

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #15 -: Януари 16, 2011, 12:35:15 am »
Тъй , отговора е в мен.  :blink: Доколкото си спомням съня, белите кучета ме атакуваха незнайно защо , не се страхувах от тях,защото не бяха много страшни,а и чувствах че не могат да ми навредят особено след каото сритах първото и разбрах че не са толкова опасни за колкото се представят...

*

Feia

« Отговор #16 -: Януари 16, 2011, 12:50:05 am »
Тъй , отговора е в мен.  :blink: Доколкото си спомням съня, белите кучета ме атакуваха незнайно защо , не се страхувах от тях,защото не бяха много страшни,а и чувствах че не могат да ми навредят особено след каото сритах първото и разбрах че не са толкова опасни за колкото се представят...

На какво ти напомнят белите кучета?

*

yan

• *
  • 64
« Отговор #17 -: Януари 16, 2011, 02:13:06 am »
Не ми напомнят на нищо... :unsure:поне в момента не се сещам.Просто кучета.

*

Feia

« Отговор #18 -: Януари 16, 2011, 02:17:30 am »
Не ми напомнят на нищо... :unsure:поне в момента не се сещам.Просто кучета.

Значи казваш, че не са ти се сторили страшни? Отпусни се, върни се отново към сцената с белите кучета и мислено ги попитай защо те нападат. Изчакай и ги чуй в мислите си какво ще ти отговорят.

« Отговор #19 -: Януари 16, 2011, 02:19:29 am »
На мен пък ми приличат на 100 милиона причини от една реклама  :rolf: