Ми аз не вея байрака. Ако споменавам ретро Мерка или пълнолунието, то се приема с любопитство, но не ме питат "ти занимаваш ли се с астрология". Просто не се сещат да питат такъв въпрос. И така това си остава инфо за по-близкия ми кръг...А ако искат много да питат, обикновено аз им казвам, че няма какво толкова да се знае за бъдещето, в което аз вярвам. Човек трябва първо да е наясно със себе си. Пред мен не ми се е случвало да ме подиграват, щото ще им го върна на минутата /особено хора,които ме познават могат да очакват такова нещо/.
Ако ти се подиграват с това - как можеш да вярваш в суеверия, можеш спокойно да им отговориш, че си се оттърсила от скруполите си /за разлика от тях/ и си отворена за всакакви изследователски техники /които са ти по възможностите/ и си изпълнена с любопитство към живота. :blink: Така, че е по-добре те да излязат от личното си средновековие :blink:
Друг начин да ги засечеш е да ги попиташ те с какво се занимават и от какво се инетерсуавт. 95% от случаите ще получиш - фитнес, музика, обичам да чета книги....бла, бла, бла. Кажи им, че това не е хоби, а фон за ежедневието.

....трябваше да стана юрист!!!! :rolleyes: