Здравей Гост

TOP 10

• 38 Отговора
  • 6421 Прегледи
Re:TOP 10
« Отговор #20 -: Януари 16, 2011, 09:35:02 pm »
Стана ми интересно за единствената жена в класацията и реших да намеря малко инфо за нея. От Уикипедия.

Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка ѝ, Веселина Карагьозова, е акционер в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.

...

Цитат
Цветелина Бориславова Карагьозова известна още с псевдонима "Цеца-секса" е родена на 27. 09. 1958г. в София. Баща й- Борислав Карагьозов преди 1989г. е служител на Първо главно управление на ДС. Работил е като материално- отговорно лице в посолствата ни в САЩ, Индонезия и Румъния. Майка й- Веселина Карагьозова, род. на 28. 06. 1929г. е акционер в "Кемисол" АД, Ст. Загора - дружество търгуващо с химически продукти. Цецка има две щерки от първия си брак не с кого да е, ами със сина на Иван Абаджиев/ бивш член на бившето Политбюро на ЦК на БКП, бивш посланник в Румъния и бивш външен министър на НРБ/   , Стефан Абаджиев .

http://www.nesstor.hit.bg/
http://www.ideyazabulgaria.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1518:-qq&catid=30:dedojozogleda&Itemid=89
http://www.alteragate.net/index.php?news_id=2310

Е, и?!
Моята идея за копнатото инфо беше да помогна на тези, които разбират от астрология да посочат астро-съответствията в картите им. Знам че всеки може да намира с чичко гугъл инфо в нета. Аз не разбирам толкова от астрология и с това помогнах.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Януари 16, 2011, 09:35:30 pm »
Твърди се , че Цоло Вутов и Огнян Донов са започнали от нулата...

На Гриша Ганчев знам от къде са парите.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #22 -: Януари 16, 2011, 09:38:56 pm »

Цитат
Цветелина Бориславова Карагьозова известна още с псевдонима "Цеца-секса"

Защо е известна с този псевдоним?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Януари 16, 2011, 09:40:31 pm »
Цитат
Моята идея за копнатото инфо беше да помогна на тези, които разбират от астрология да посочат астро-съответствията в картите им.

Астро-съответствия без час на раждане?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #24 -: Януари 16, 2011, 09:46:28 pm »
Цитат
Моята идея за копнатото инфо беше да помогна на тези, които разбират от астрология да посочат астро-съответствията в картите им.

Права си не става. Явно съм объркала идеята на темата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Януари 16, 2011, 09:56:04 pm »
Цитат

Много често сме разглеждали карти без час и дори сме стигали до дефиниции...
Не налагам мнение , но смятам , че и без час бихме могли да разгледаме *общи* планетарни конфигурации....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Януари 16, 2011, 10:02:55 pm »
Да пробваме да изведем общото тогава, но планетите получават различен статус според това кой дом управляват.
Всяка допълнителна информация е полезна, било то и от Гугъл.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Януари 16, 2011, 10:14:34 pm »
Силно участие на Плутон, Венера и Юпитер. Положителни аспекти м/у Плутон/Венера, Юпитер/Плутон, Венера/Юпитер.
Марая, Огнян Дойнов как е придобил средствата. Бизнесът му свързан ли е с чужбина?

ПП: Не познавам и не знам нищо за нито един от тези българи. Sorry!

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Януари 16, 2011, 10:20:54 pm »
Силно участие на Плутон, Венера и Юпитер. Положителни аспекти м/у Плутон/Венера, Юпитер/Плутон, Венера/Юпитер.
Марая, Огнян Дойнов как е придобил средствата. Бизнесът му свързан ли е с чужбина?

ПП: Не познавам и не знам нищо за нито един от тези българи. Sorry!

Донев...., онзи беше друг....

"Огнян Донев е известен като най-успешният български борсов играч. Успешната му кариера започва след приватизацията през 1998 г. на Унифарм и заставането му начело на фирмата. През 2010 г. Огнян Донев навлезе и в медийният бизнес купувайки дял в "Вестникарска група България" "

http://www.manager.bg/broi-144/menidzhmant/ognyan-donev-vsichki-sme-cheli-debelite-knigi-vaprosat-e-da-gi-prevedem-na-balg

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Януари 16, 2011, 10:29:48 pm »
Да пробваме да изведем общото тогава, но планетите получават различен статус според това кой дом управляват.
Всяка допълнителна информация е полезна, било то и от Гугъл.

Намирам го като допълнителна информация...,не казвам , че е за подценяване.

*

tadj-all

« Отговор #30 -: Януари 16, 2011, 10:44:07 pm »
Огито ми изглежда, като Асц Дева. Пък и пасва, донякъде за борсов играч - Юпитер във втори дом, Венера ще е в 6-ти, А Меркурий да е в съвпад със Светилата.

*Тая Венера обаче толкова щекотлива...и с тоя двоен акцент - как е задържала кинтите?

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Януари 16, 2011, 11:05:12 pm »
Огито ми изглежда, като Асц Дева. Пък и пасва, донякъде за борсов играч - Юпитер във втори дом, Венера ще е в 6-ти, А Меркурий да е в съвпад със Светилата.

:72: Дали именно двойния акцент не е причината...Абсолютно точна опозиция с диспозитора си- Уран....
И е в съвпад с Хирон....
А според мен АСЦ-то му е риби.... :rolleyes:

*

tadj-all

« Отговор #32 -: Януари 16, 2011, 11:27:25 pm »

:72: Дали именно двойния акцент не е причината...Абсолютно точна опозиция с диспозитора си- Уран....
И е в съвпад с Хирон....

Няма да се учудя - Юпитер управител на Асц и Мц(вероятно!) в 8-ми дом, управител на 4-ти, 5-ти и 6-ти дом да са във съвпад в хипотетичен 11-ти. Връзва да ти кажа.

Само една 12-то домна Венера в опозе с уран и да управлява 3-ти и 8-ми ще ми е малко чудно...за борсов играч.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Януари 16, 2011, 11:32:14 pm »

И е в съвпад с Хирон....

Няма да се учудя - Юпитер управител на Асц и Мц(вероятно!) в 8-ми дом, управител на 4-ти, 5-ти и 6-ти дом да са във съвпад в хипотетичен 11-ти. Връзва да ти кажа.

Само една 12-то домна Венера в опозе с уран и да управлява 3-ти и 8-ми ще ми е малко чудно...за борсов играч.

Защо не ?
Аз търся Юпитер и Меркурий за борсата....Разбира се , зависи и от профила на акциите...В неговия случай присъствието на Меркурий /ВАЦ/ е показателно...
Контактите по 3-ти с подкрепата от 8-ми....
Виж колко е очен аспекта на Плутон с Куспидата на 8-ми дом...Плутон е в 6-ти... :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Януари 19, 2011, 09:51:07 pm »

Цитат

Защото на хубавите жени все ще се намери някой да им завиди и да им лепне нещо измислено...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 19, 2011, 09:57:40 pm »

Цитат

Защото на хубавите жени все ще се намери някой да им завиди и да им лепне нещо измислено...
Защото още Чудомир е казал: * Я , ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА ,ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА*
Малцина харесват успелите....,те са трън в очите...

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 19, 2011, 11:37:46 pm »
За годините си изглежда перфектно! Има излъчване и поведение което е изключително достойно..,имам в предвид и статута с който се ползва , както и връзката и с ББ....
Друг е въпроса за капиталите , както и за богатството и .., но това не означава , че не *мирише* на хубава жена...

« Отговор #37 -: Януари 20, 2011, 01:20:45 am »
За годините си изглежда перфектно! Има излъчване и поведение което е изключително достойно..,имам в предвид и статута с който се ползва , както и връзката и с ББ....
Друг е въпроса за капиталите , както и за богатството и .., но това не означава , че не *мирише* на хубава жена...

200 пъти предпочитам Цветелина и като човек и като жена пред Петя Славова, тая змия...аре моля ви се!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #38 -: Януари 20, 2011, 05:51:46 pm »
Петя Славова скоро я гледах при Лора Крумова и забелязах, че има ужасен говорен дефект. Мъка е да я слушаш как говори.