Здравей Гост

Отговор на въпросите

• 11 Отговора
  • 2657 Прегледи
*

Lina

• *
  • 118
Отговор на въпросите
« -: Юли 07, 2005, 02:06:05 pm »
Не искам да убивам ентусиазма и надеждите на всички задаващи въпроси, но може би трябва да си дадете сметка, че астрологията е наука, а не хвърляне на боб и врачуване. Никой не може да ви отговори конкретно кога ще си намерите работа, къде, как, кога ще се влюбите, как ще изглежда бъдещият ви партньор и т.н.!!!

Могат да се направят някакви анализи и да се начертаят перспективи, но не е серизоно да си мислите, че някой ще ви предскаже бъдещето. Наивно е да си мислите, че вие просто ще си кажете датата на раждане и някой ще реши всичките ви проблеми и ще ви каже отговорите, които не знаете!

Иначе е ясна необходимостта на всеки да сподели проблемите си и да получи утеха по някакъв начин /повечето сме започнали участието си в този форум, когато сме търсели решение на проблематични ситуации/. Може пишейки и споделяйки сами да намерите отговорите на въпросите си, но никой друг няма да е в състояние да ви ги каже.  :ph34r:

Dare mighty things!

*

АН

Отговор на въпросите
« Отговор #1 -: Юли 07, 2005, 02:33:28 pm »
:)  :)  :)

изказване съвсем навреме:)  

*

lin

Отговор на въпросите
« Отговор #2 -: Юли 07, 2005, 05:35:22 pm »
И аз направо не вярвам на очите си, като чета всички тия въпроси от последните дни  :D  :D  :D

Какво стана изведнъж?!?!

АН, адмирации за търпението ти - както винаги!!!  :)

Заприлича ми на множество други сайтове, през които човек минава, докато намери мястото си.
Аз си се чувствам комфортно тук... вече цели 2 години. :)
Надявам се да ме искате още!  :rolleyes:  ;)  :P  

*

АН

Отговор на въпросите
« Отговор #3 -: Юли 07, 2005, 05:47:23 pm »
Цитат
И аз направо не вярвам на очите си, като чета всички тия въпроси от последните дни  :D  :D  :D

Какво стана изведнъж?!?!

АН, адмирации за търпението ти - както винаги!!!  :)

Заприлича ми на множество други сайтове, през които човек минава, докато намери мястото си.
Аз си се чувствам комфортно тук... вече цели 2 години. :)
Надявам се да ме искате още!  :rolleyes:  ;)  :P
ами всъщност нали всички ние правим форума :D

Виж админът колко е сериозен :D

Все някак новите дами ще се ориентират :D  - изглеждат любопитни и може да почнат да четат, да проверяват хороскопите си и да споделят разни неща - нали така на практика всички ще се занимаваме с астрология :)  

*

lin

Отговор на въпросите
« Отговор #4 -: Юли 07, 2005, 05:54:40 pm »
М-даааа  :D

Точно това е пътят - любопитсвото да се превърне в осъзнато и целенасочено желание за себепознание и разбиране на всичко/всички около нас.
Любов се казваше, нали? Или мъдрост?! Или и двете?!?!?! :)  ;)

А Админа сигурно с право е сериозен.
На мен ми харесва да виждам, че някой бди над местенцето ни тук.
Някои неща не мога да си ги обясня, но и не е нужно  ;)  

*

АН

Отговор на въпросите
« Отговор #5 -: Юли 07, 2005, 06:10:37 pm »
Цитат
М-даааа  :D

Точно това е пътят - любопитсвото да се превърне в осъзнато и целенасочено желание за себепознание и разбиране на всичко/всички около нас.
Любов се казваше, нали? Или мъдрост?! Или и двете?!?!?! :)  ;)

А Админа сигурно с право е сериозен.
На мен ми харесва да виждам, че някой бди над местенцето ни тук.
Някои неща не мога да си ги обясня, но и не е нужно  ;)
нали имаше един духовен закон за линията на най-малкото съпротивление :)

Аз нещата, които не мога да си ги обясня, ги оставям на действието на тоя закон :D  

*

lin

Отговор на въпросите
« Отговор #6 -: Юли 08, 2005, 09:54:07 am »
Цитат

Аз нещата, които не мога да си ги обясня, ги оставям на действието на тоя закон :D
Хубав закон!
Както някъде беше споменала, ако във всичко подхождаме съобразно него, това би ни било достатъчно...  :)  

*

АН

Отговор на въпросите
« Отговор #7 -: Юли 08, 2005, 10:41:20 am »
Цитат
Цитат

Хубав закон!
Както някъде беше споменала, ако във всичко подхождаме съобразно него, това би ни било достатъчно...  :)
интересно що се заговорихме за духовните закони - трябва да си ги припомним - да не би да се окаже, че нарушаваме някой :D  

*

lin

Отговор на въпросите
« Отговор #8 -: Юли 08, 2005, 10:59:27 am »
Възможно е...

А може би просто защото отдавна нищо не сме обсъждали в тази насока.
Много неща от ежедневието се дискутират...
Също много неща от приложната астрология.
В това, разбира се, няма нищо лошо.
Аз като че ли установявам някаква периодика.

Сега е лято. Хората са събудени и по-живи и се вълнуват от себе си и средата около себе си.
Когато дойдат студените сезони... някак си, освен че си стоим на топло в домовете си... обръщаме поглед и навътре в душите си.

Моето лично желание/старание е да има непрекъснато баланс м-ду 2-те - вътре и вън - независимо от време и сезони и прочее....
Старая се, ама да видим  ;)
А може и по грешен начин да се старая... ама и това ще видим  :D  ;)
« Последна редакция: Юли 08, 2005, 11:00:07 am от lin »

*

АН

Отговор на въпросите
« Отговор #9 -: Юли 08, 2005, 11:17:51 am »
като каза "желание" и се сещам, че това беше друг духовен закон :D

Значи до тук:
- за кармата /той е ясен :D /
- за даването /с теб го коментирахме май миналото лято :D /
 - за намерението и желанието /че са огромна движеща сила :D /
- за най-малкото съпротивление /вчера го споменахме/
 - за непрекъсната връзка с Божественото у нас :D /т.е. всяка наша мисъл да си я представяме изписана на небето с огнени букви и видима за всички :D /

*

lin

Отговор на въпросите
« Отговор #10 -: Юли 08, 2005, 01:50:59 pm »
Ще си ги разпечатам  :)
Така събрани действат като бърза проверка на положението ;)  

*

ДД

Отговор на въпросите
« Отговор #11 -: Юли 08, 2005, 07:22:08 pm »
Цитат
Не искам да убивам ентусиазма и надеждите на всички задаващи въпроси, но може би трябва да си дадете сметка, че астрологията е наука, а не хвърляне на боб и врачуване. Никой не може да ви отговори конкретно кога ще си намерите работа, къде, как, кога ще се влюбите, как ще изглежда бъдещият ви партньор и т.н.!!!

Могат да се направят някакви анализи и да се начертаят перспективи, но не е серизоно да си мислите, че някой ще ви предскаже бъдещето. Наивно е да си мислите, че вие просто ще си кажете датата на раждане и някой ще реши всичките ви проблеми и ще ви каже отговорите, които не знаете!

Иначе е ясна необходимостта на всеки да сподели проблемите си и да получи утеха по някакъв начин /повечето сме започнали участието си в този форум, когато сме търсели решение на проблематични ситуации/. Може пишейки и споделяйки сами да намерите отговорите на въпросите си, но никой друг няма да е в състояние да ви ги каже.  :ph34r:
 :D В един друг форум поисках от една астроложка да ми хвърля боб дали ще се женя скоро ама не ме взеха на сериозни .Хи хи