Здравей Гост

Транзитни мидпойнти

• 4 Отговора
  • 931 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Транзитни мидпойнти
« -: Януари 16, 2011, 03:08:03 am »
Днес съм настроена практично :P ;D...

Тази тема предполагам , ще бъде интересна за всички събеседници от форума , вероятен интерес и за Гости и за Гастрольори....
? :rolleyes:
Та..., да проследим имат ли значение транзитните мидпойнти , следва ли събитииност по тях и кога... :blink:

Качвам Ефемериди на същите за 2011г...

Не мога да кача - не ме пуска форума... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Транзитни мидпойнти
« Отговор #1 -: Януари 16, 2011, 03:11:34 am »
На 29.01.2011 транзитния мидпойнт марс/венера ще бъде на 16:37" в Козирог....Това означава , че ще прави съвпад с нат. Марс....
Питам се дали следва да има събитие...? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Януари 16, 2011, 03:25:34 am »
http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm#midp

Ето ефемериди за транзитните мидпойнти... ;D

« Отговор #3 -: Януари 16, 2011, 04:06:19 am »
С толкова много мидпоинти все нещо трябва да попадне някъде. Но ако повече попаднат на едно и също място, може и да стане интересно. Интересни са ми мидпоинтите на бавно движещите се планети. Може би те определят тенденциите при попадане върху важни планети в натала.
Връщам лентата назад. В деня, в който се влюбих необяснимо силно (за мен) в един мъж (деня, в който го забелязах, защото аз знаех за съществуването му от няколко години), транзитният мидпоинт Венера/Марс е бил точно върху наталното ми Слънце в 1-ви дом, което е У7 в натала. В този ден сияех на любовна вълна.
В деня, в който изгубих надеждите си за този човек, транзитен мидпоинт Венера/Сатурн е бил върху наталния ми Марс. В този ден имах намерение да предприема действия спрямо мъжа, да го ухажвам, както се казва. Венера и Сатурн са ми в квадрат с натала, което се свързва с любовни разочарования и сълзи, невидими за света. И така Марсът ми беше спрян в своя завоевателен поход (Марс в натала е в 8-ми дом).
За още една дата проверих. През този ден имах неприятни пререкания с шефовете, прецакаха ме, както се казва. Транзитен мидпоинт Марс/Сатурн в съвпад с натален Сатурн, транзитен мидпоинт Сатурн/Плутон в съвпад с моя Плутон. Сатурн ми е У12 в натала, а точно в този ден скритите врагове си показаха рогата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 16, 2011, 04:08:50 am »
С толкова много мидпоинти все нещо трябва да попадне някъде. Но ако повече попаднат на едно и също място,може и да стане интересно. Интересни са мидпоинтите на бавно движещите се планети. Може би те определят тенденциите при попадане върху важни планети в натала.
Връщам лентата назад. В деня, в който се влюбих необяснимо силно (за мен) в един мъж (деня, в който го забелязах, защото аз знаех за съществуването му от няколко години), транзитният мидпоинт Венера/Марс е бил точно върху наталното ми Слънце в 1-ви дом, което е У7 в натала. В този ден сияех на любовна вълна.
В деня, в който изгубих надеждите си за този човек, транзитен мидпоинт Венера/Сатурн е бил върху наталния ми Марс. В този ден имах намерение да предприема действия спрямо мъжа, да го ухажвам, както се казва. Венера и Сатурн са ми в квадрат с натала, което се свързва с любовни разочарования и сълзи, невидими за света. И така Марсът ми беше спрян в своя завоевателен поход (Марс в натала е в 8-ми дом).
За още една дата проверих. През този ден имах неприятни пререкания с шефовете, прецакаха ме, както се казва. Транзитен мидпоинт Марс/Сатурн в съвпад с натален Сатурн, транзитен мидпоинт Сатурн/Плутон в съвпад с моя Плутон. Сатурн ми е У12 в натала, а точно в този ден скритите врагове си показаха рогата.

Сега ще погледна и аз.... ;D
Лошото е , че нямам спомени от влюбвания.... ;D Но при мен венера е упр. на ДСЦ , а Марс на 5-ти...
Знам , ли може да се появи някаква любов.... :P ;D ;D