вчера злоупотребих малко с водката и днес цял ден спя, сега огладнях стръвнишки и реших да си приготвя нещо марсово с подръчни материали..

за мен марсово е месо и люто..и си направих пушен бекон, нарязах го на ленти и го изпържих до много хрупкаво /за да се обезмасли максимално/ и намерих едни люти чушлета- печени и мариновани с оцет, чесън и магданоз /иначе не обичам люто/..но ми беше толкова вкусно!!..сега всичко ми гори от лютото..

но почетох марс, че нали ще застава и в опозиция на венера и слънце, да го омилостивя малко..

Крис, ти как си??

Синухе, ти имаш съвпад и на тр. плутон с нат. венера, освен марсовия възврат, какво ще правиш не знам..дано да не е спонтанно самозапалване..по- добре да прелъстиш някоя девойка, тази енергия трябва да излезе на някъде..

а представяш ли си ме мен, на 4-ти февруари съм канена на много тежък купон- рожден ден, а тогава освен марсовете, има и тр. слънце и нат. слв в картинката, всичкото ест. в опозиция на нат. венера и слънце..добре че засега се очертава женско парти, но не се знае в заведението какви марсове ще има, дано да не попадна в някое масово меле..