Здравей Гост

Куспидата на 5-ти дом

• 104 Отговора
  • 12929 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:Куспидата на 5-ти дом
« Отговор #100 -: Април 11, 2011, 08:41:27 pm »
е как болници, затвори, загуба на баба ей такива любови :-X
плутон на луна
да бе, защо го гледам така едностранно.... :-X

*

abroad

• 2187
« Отговор #101 -: Април 11, 2011, 08:43:38 pm »
все Юпитер/Венера ви в устите ;D, не чакайте на тях, друго си е Плутон/Уран/Нептун

*

Divna

• 2478
« Отговор #102 -: Април 11, 2011, 09:01:10 pm »
При мен К5 е в началото на втората декада в Риби.
Влизайки Юпитер в Овен започна един огромен наплив от ухажори.  ;D Но приятеля ми, с когото съм в момента срещнах когато Уран тригонира У5 /Нептун/ и У2 /Юпитер/и същевременно опозира нат. Слънце и Плутон. Транзитер Юпитер тогава правеше опозиция на нат. Венера и беше също в 5ти дом. Нодалната ос и Марс силно бяха засегнати и те от Уран. Уран е управител на ИЦ и на СЛВ. Марс също се намира във Водолей. Уран е на К12.
Проследявайки събитията се оказва, че управителят на СЛВ /тр. Уран/ е докоснал управителят на ЮЛВ /нат. Слънце/ и управителят на АСЦ /Плутон/. Тр. Уран е активирал 3те главни оси АСЦ /в Скорпион/, МЦ /в Лъв/ и ИЦ /във Водолей/, а в същото време тр. Юпитер е активирал управителя и на ДЦ /Венера/. Транзитни Уран и Юпитер са ми отключили 4те главни оси, вклзчително нодалната ос и планетите отговарящи за мъжа в женския радикс.

*

Uran

• 6041
« Отговор #103 -: Април 11, 2011, 09:27:23 pm »
Вяра му нямам на този 5 дом. При мен и двата управителя са ретроградни и общо взето бера ядове докосне ли ги транзит бил той и позитивен (тригон/секстил).

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Април 19, 2011, 06:36:08 am »
Под часовник ми работи картата.... ;D Красота....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците