Здравей Гост

Куспидата на 5-ти дом

• 104 Отговора
  • 12930 Прегледи
*

Nova

• *
  • 353
Re:Куспидата на 5-ти дом
« Отговор #60 -: Януари 19, 2011, 11:07:56 pm »
точен съвпад на СЛВ  :unsure:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Януари 19, 2011, 11:10:13 pm »
:rolleyes:Кажи ми само две хубави думички...Какво означава това? този възврат? Освен това имам точен съвпад /до градуси/ с венера на друг индивид...Дали има връзка ;)

Качи карта на другия индивид... :blink:, наизуст не говоря....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Януари 19, 2011, 11:11:25 pm »
Телец на 9 гр. е на К5. Венера е в Риби в съвпад с У 6,7,9 (Меркурий). През миналата година транзитен Юпитер в Риби ми донесе любовта, а предстои да навлезе в Телец тази година и да транзитира през 5-тия дом, съпроводено с квадрат към рождените светила, да видим?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #63 -: Януари 19, 2011, 11:14:11 pm »
добре де, този съвпад луна- сатурн и то в 11 дом с какво мога да го компенсирам....според теб, Марая :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 19, 2011, 11:21:22 pm »
съвсем осъзнато- изобщо не си падам по флирта, но виж крайния резултат... :rolleyes:

Луната в близнаци харесва флирта...Тя обича да говори много и е много любопитна...По този начин се изразява като непоправима флиртаджийка...И тъй като е в точен секстил с диспозитора си , тя винаги има по двама....В което няма нищо лошо разбира се.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Януари 19, 2011, 11:23:23 pm »
добре де, този съвпад луна- сатурн и то в 11 дом с какво мога да го компенсирам... :blink:

Всички положителни аспекти към замесените планети дават компенсация в известна степен на негативните конфигурации. В случай Луна получава тригон от Плутон, а Сатурн и Марс са в тригонален знак с Юпитер откъм 8-ми.

Луна в близнаци може и да се слави като флиртаджийка, но не и когато е в съвпад със Сатурн, а тригонът и към Плутон не и позволява да има повърхностни връзки, макар Плутон във Везни да "не вярва" във формалния брак.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Януари 19, 2011, 11:23:33 pm »
добре де, този съвпад луна- сатурн и то в 11 дом с какво мога да го компенсирам....според теб, Марая :blink:

Аз не разглеждам само 11-ти дом , а оста 5/11...
С отговорност.... :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #67 -: Януари 20, 2011, 02:28:47 am »
на 16 градуса във Водолей.

Е, вече няма нужда да се питаш за химията помежду ни ;D ;D Там ми е Юпитера :P

а аз сигурно ужасно те дразня, там ми е марс.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 20, 2011, 02:32:11 am »
добре де, този съвпад луна- сатурн и то в 11 дом с какво мога да го компенсирам... :blink:

Всички положителни аспекти към замесените планети дават компенсация в известна степен на негативните конфигурации. В случай Луна получава тригон от Плутон, а Сатурн и Марс са в тригонален знак с Юпитер откъм 8-ми.

Луна в близнаци може и да се слави като флиртаджийка, но не и когато е в съвпад със Сатурн, а тригонът и към Плутон не и позволява да има повърхностни връзки, макар Плутон във Везни да "не вярва" във формалния брак.  

Още по-голяма е , защото трудно , да не кажа невъзможно разбира -дава и усеща любовта...Наблюдения в/у много карти...А тригона с Плутон във везни говори за други неща..., везни е колективна планета и неиния управител е венера...В картата , която визирах диспозитора на Плутон/венера/ е в квадрат с луната...

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 20, 2011, 02:51:18 am »
Още по-голяма е , защото трудно , да не кажа невъзможно разбира -дава и усеща любовта...Наблюдения в/у много карти...А тригона с Плутон във везни говори за други неща..., везни е колективна планета и неиния управител е венера...В картата , която визирах диспозитора на Плутон/венера/ е в квадрат с луната...

Извън темата и в продължение на разговора
Имах продължителна връзка с Луна в Близнаци, но работата е там, че не беше само с Луната ;D
За повърхностни отношения изобщо не идеше реч, напротив, особено когато другото в картата надделява ;)

Првя разлика м/у мъжка и женска луна...А ти ? :P ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #70 -: Януари 20, 2011, 02:53:24 am »
влюбих се, когато тр. марс направи квадрат с венера и слънце

хмм..значи аз наистина ще се влюбя след един градус на сев.възел  :mellow:

да очакваме синастрия скоро  ;D ;D ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 20, 2011, 03:56:06 am »
Вероятно , ще има интересни въпроси... ;D

Но до тук прави впечатление , че голяма част от народа из форума ще има нашествие на транзитни Юпитер и Уран на к5.... ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #72 -: Януари 20, 2011, 01:58:43 pm »
Много ви благодаря, скъпи "форумки" за изразените мнения :rolleyes:Всъщност май във всико има по нещо вярно.Все пак, би ли ми казал някой какво означава възврат на нодалната ос? Или да ме препрати към инфо ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #73 -: Януари 20, 2011, 02:54:55 pm »

Но до тук прави впечатление , че голяма част от народа из форума ще има нашествие на транзитни Юпитер и Уран на к5.... ;D

някои може да си родят или осиновят детенце като една моя приятелка, например.

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Януари 20, 2011, 02:56:40 pm »
Много ви благодаря, скъпи "форумки" за изразените мнения :rolleyes:Всъщност май във всико има по нещо вярно.Все пак, би ли ми казал някой какво означава възврат на нодалната ос? Или да ме препрати към инфо ;)

чети за лунните възли. възврат значи, че са в същата позиция като при раждането.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Януари 20, 2011, 03:10:14 pm »

някои може да си родят или осиновят детенце като една моя приятелка, например.

За някой може да е творческо раждане, за друг биологично... според приоритетите. А може и двете.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #76 -: Януари 20, 2011, 03:43:12 pm »
 А някои, от правилото" Временното е най- постоянно", ще избират или временото или постояното.  ;) В не редки случаи Юпитер поставя условия на Уран,  да си патентова и узакони това дето е забъркал. :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #77 -: Януари 20, 2011, 03:57:02 pm »
 К5 в 15,03 Водолей. Уран в първи дом Везни.
Венера в края на 4-ти дом  14,47 Водолей.  Венера /Уран  в тригон.
К5 връх на тао квадрат  с Луна и Сатурн.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Януари 20, 2011, 04:15:46 pm »
А някои, от правилото" Временното е най- постоянно", ще избират или временото или постояното.  ;) В не редки случаи Юпитер поставя условия на Уран,  да си патентова и узакони това дето е забъркал. :blink:

Юпитер не може да поставя условия на Уран. никой не може да поставя условия на Уран и с него няма нищо постоянно...Юпитер ще премине като вятър, а Уран ще остане в първите 5 градуса на Овена повече от 1,5 г. Уран е тежка планета от по-висок ранг.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #79 -: Януари 20, 2011, 05:33:49 pm »
5-ти дом е изцяло зает от знака Овен, управителят му е в 11 дом.
Предстои Уран и Юпитер да влязат в него, и да тригонират Слънцето в 9-ти и да са в опозиция на управителя на 5-ти дом Марс (Везни).