Здравей Гост

СТАНЕТЕ ВИЕ ЗА ДА СЕДНЕМ НИЕ / СТЪЛБИТЕ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ

• 161 Отговора
  • 28726 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
НЯМА ТАКАВА ДЕМАГОГИЯ! НЯМА МЪЖЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.....
Или онова нещо , което ги прави мъже , не е фактор за чест , доблест , достойнство! :-X
Само осеменители и покровители......И некачествен материал....
http://www.focus-news.net/?id=n1483320

Каквито осеменителите, такъв и материала...какво да правиш.  ;D Пак не им мина номера на комунистите, Бойко направи добър ход с вота на доверие. Ако погледнеш прогресиите до края на мандата му, ще разбереш какво имам предвид.

*

Скарлет

• 2919
ОК, ще махна картата, за да не заблуждавам хората. Ето тук има един вариант с друг час и Слънце в 1-ви дом.

http://horoskopi.ws/boiko-borisov-e-valk-edinak/

Тази карта изобщо не е това, което е. Как си представяте такава обществена фигура, че и премиер да сложат всички планети под хоризонта? Сал един Сатурн се мъдри в 8 дом. Ма, си го представям един като скакауец с този асцендент Близнаци.  ;D

*

Stella

• 7765
ОК, ще махна картата, за да не заблуждавам хората. Ето тук има един вариант с друг час и Слънце в 1-ви дом.

Тази карта изобщо не е това, което е. Как си представяте такава обществена фигура, че и премиер да сложат всички планети под хоризонта? Сал един Сатурн се мъдри в 8 дом. Ма, си го представям един като скакауец с този асцендент Близнаци.  ;D

Хахааа, това със скакаУеца много ми хареса........ :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919

Как си го представяш господин буци и каяци, с тяло на борец, дебеловрат....с асц. Близнаци? Ми, трябва хал хабер да си нямаш от астрология, за да ти мине изобщо подобна мисъл през ума, че е с този асцендент.... ;D Аз го знам, но никога не бих коментирала истинския му час из нета.

*

Stella

• 7765

Как си го представяш господин буци и каяци, с тяло на борец, дебеловрат....с асц. Близнаци? Ми, трябва хал хабер да си нямаш от астрология, за да ти мине изобщо подобна мисъл през ума, че е с този асцендент.... ;D Аз го знам, но никога не бих коментирала истинския му час из нета.

Ми, не зная! Приятелката ми е с асц. Близнаци, ама нищо общо няма с описанията на асц. Близнаци. Закръгленка, наперенка, с изхвръкнало дупе и буйна грива - Меркурий е във Водолей в съвпад със Слънцето. Ей, тоя съвпад със Слънцето на У1 и дава направо лъвско излъчване.  А при него Меркурия е в Рак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Скарлет

• 2919
То зависи и на колко градуса е този асц., че и от това има ли или не планети в 1 дом....много неща са от значение. Не съм виждала аз такъв друг човек като твоята приятелка да е пухкав.  :blink: Ако не е проблем, пусни да й видим картата за малко.

*

Скарлет

• 2919
Абе ,хора,той попита майка си за часа :blink: -не се ли забелязва какъв е фукльо -говори само от 1 лице --- аз аз аз
 носи качествата на лъв

Кога я пита бе, мило, като тя е малко мъртва?  :unsure: Освен това фукльовци у нас бол.  ;D Да не е единствен? Ми, има си човека Марс, Венера и Уран в Лъв. Мен не ме притеснява това, стига да се променят нещата. А те се променят. Лапкането и кражбите на много хора секнаха. А за да се усети от народа промяната и подобряване на стандарта, трябва да минат според мен още поне 3-5 години. Те крадоха, крадоха, та се не наядоха комунисти, костовц и всякакви рекетьори...20 години. И ни управляваше последните години Сергейчо, дето няма един ден в трудовата си книжка. Как да управлява добре? И как да сме добре? И който не го харесва, да не го гледа да не си разваля храносмилането, я. Аз излАзам, че пак ше мъ нападнете.  ;D

*

Скарлет

• 2919

Цитат от сайта на горния линк:

Цитат
Това е бившият сайт на врачката на мафията. Тя вече не дава консултации онлайн, тъй като има други приоритети за момента.
Ако желаете да споделите нещо с нея и читателите, използвайте формата за коментари под всяка публикация!

:rolf:

Явно някои хора изобщо не познават Бойко като човек, щом го определят като вълк единак или пък фукльо. Мъжествеността и самоувереността му са трън в очите на неуверените в себе си и търсещи причината за това в другите. Тази Луна в заточение в Козирог и в съвпад с Нептун в хороскопа на БГ доста обърква някои хора и представите им. За депресивността и черногледството ни да не говорим. Не умеем да виждаме хубавото около нас и да се радваме на дребните неща в живота. Все сме недоволни и все друг е виновен за всичко. Само плюем един срещу друг и правим заговори......УжасТ! Нема друг такъв разединен народ като нас.

Е не сме пък чак толкова необективни. Омръзна ми да го гледам как реже ленти. Да вземе да си седне малко на гъзЪ.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
НЯМА ТАКАВА ДЕМАГОГИЯ! НЯМА МЪЖЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.....
Или онова нещо , което ги прави мъже , не е фактор за чест , доблест , достойнство! :-X
Само осеменители и покровители......И некачествен материал....
http://www.focus-news.net/?id=n1483320

Каквито осеменителите, такъв и материала...какво да правиш.  ;D Пак не им мина номера на комунистите, Бойко направи добър ход с вота на доверие. Ако погледнеш прогресиите до края на мандата му, ще разбереш какво имам предвид.

А агент БУДА , какъв е? :rolf: :rolf: :rolf:
Ши падна..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Цитат от сайта на горния линк:

Цитат
Това е бившият сайт на врачката на мафията. Тя вече не дава консултации онлайн, тъй като има други приоритети за момента.
Ако желаете да споделите нещо с нея и читателите, използвайте формата за коментари под всяка публикация!

:rolf:

Явно някои хора изобщо не познават Бойко като човек, щом го определят като вълк единак или пък фукльо. Мъжествеността и самоувереността му са трън в очите на неуверените в себе си и търсещи причината за това в другите. Тази Луна в заточение в Козирог и в съвпад с Нептун в хороскопа на БГ доста обърква някои хора и представите им. За депресивността и черногледството ни да не говорим. Не умеем да виждаме хубавото около нас и да се радваме на дребните неща в живота. Все сме недоволни и все друг е виновен за всичко. Само плюем един срещу друг и правим заговори......УжасТ! Нема друг такъв разединен народ като нас.

А тези дето го познаваме от едни други години...ко дЪ каЕм..... :rolf:

http://www.youtube.com/watch?v=GevwWq7LJag
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 05:45:22 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
За Бойко -само да кажа - познавам го от близо -  той е много чувствителен мъж,аз без да претендирам за каквито и  да било  познания по астрология го попитах кога е роден - за да м у направя хороскоп. Всичко си излезе точно по прогнозата - ако не се главозамае - ще го бъде.
Но той се клавозамая ;)

Светлината на прожекторите е сериозен враг.... :blink:

*

Марая

• 28287
Не е място във форума да разгласявам  пикантни моменти от срещата ми с Бойко,само бих споменала ,че  е много влюбчив или фантациор - повече на фантазии, че няма чувство за хумор - ама никакво- че е много нежен и има нужда от Любов. Той е ловец - преследва целта си до край - независимо дали е  добиче или жена.Тълкувайте ,дадох ви насоки :blink:

Някои от нас знаят.... :blink:
Аз го наричам самец...имаме щастието да го познаваме , но знаем и как се храни и други подробности... ;D
Луд е на темата жени..., ама кой ли мъж не е луд на тази тема? :rolleyes:

никой не коментира хороскора му?

*

Марая

• 28287
луна в дева - много подробен премриер :blink:

Според мен е везнишка луната... :rolleyes: Но ако си сигурна..,качвай карта... :rolleyes: ;D

*

Скарлет

• 2919
За Бойко -само да кажа - познавам го от близо -  той е много чувствителен мъж,аз без да претендирам за каквито и  да било  познания по астрология го попитах кога е роден - за да м у направя хороскоп. Всичко си излезе точно по прогнозата - ако не се главозамае - ще го бъде.
Но той се клавозамая ;)

Добре, че има и инакомислещи. Иначе сме загубени. Ша ни изнесат комунистите и завивките. Радвам се, че сте си така близки с Бойко. Така ми затвърдяваш мнението, че не е вълк единак и че си дава часа на раждане на който го попита. А колкото до прогнозите, поздравления! Значи можеш да се справяш и с прогнози и за теб. Това не всеки го умее.  :58:

*

Марая

• 28287
Няма други освен комунисти все още в тази държава....
След около 10 г., ще ги има тези , които припознаваме в момента като по-различни от комунистите... ;D

*

Stella

• 7765
Но той се клавозамая ;)

Аз не намирам да се е главозамаял повече, отколкото като беше кмет. Факт е, че това правителство има смелостта да прави неща, които други правителства не са имали смелостта да предприемат. Аз усещам по реформата в РИОКОЗ-намаляване на началническия апарат. Тази практика на Тройната коалиция - да намерим местенца на всички от коалицията (а те не бяха никак малко) и раздуването на началническите места някой трябваше да спре. Нямало кой да работи?..оплакваме се, че не ни стигат хората. Всеки иска да командва, никой не ще да работи. Само във Варна, около 10 началници ще паднат на ниво служители - За съжаление много от тях ще трябва да си припомнят какво е да работиш.

*

Марая

• 28287
София. Един от всеки три случая на подслушване в България е осъществен без разрешение от съдия, съобщава електронното издание „Еурактив”. Преди няколко дни Европейската комисия поиска информация от българските власти за проверка на законността на масовите подслушвания в страната.
Оповестяването на информацията е станало възможно след месеци на граждански протести и дълга борба от страна на правозащитни организации.
Най-малко 10 000 лични разговора са били подслушани от властите през първите седем месеца след влизането в сила на новия закон за електронните съобщения, приет от настоящото правителство.
Икономисти коментират, че България е похарчила 50 пъти повече пари за подслушване от Великобритания.

http://www.focus-news.net/?id=n1483695

Как коментирате това?! :rolleyes:
Редно ли е според Вас?

*

Stella

• 7765

Един от всеки три случая на подслушване в България е осъществен без разрешение от съдия .

Това не е редно да става и всеки, който е нарушил закона, трябва да си понесе последствията. Предполагам, че нерегламентираните подслушвания не са станали с личното разпореждане на премиера...но всеки служител, който си е превишил правата, трябва да си понесе последиците, което също се надявам да стане.
Аз не казвам на черното бяло и на бялото черно.