Здравей Гост

СТАНЕТЕ ВИЕ ЗА ДА СЕДНЕМ НИЕ / СТЪЛБИТЕ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ

• 161 Отговора
  • 28646 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
И аз да се включа - с картата на премиера без час на раждане. Махнах часа, защото не е потвърден.

Според мен е роден около 15,15ч. - някак си много му приляга. Стелиума в Лъв и Плутон са му в 10 дом, в 11-ти дом е Луната - добро сътрудничество и приятелство с жени. В 1-ви дом Нептун (харизма), във втори Юпитер, в 3-ти Сатурн (малко е тромавичък откъв речеви способности а и е имал проблеми с образованието като малък), в опозиция с Меркурий в 9-ти.

Иначе относно спора ви - Бойко се ползва и ще продължи още дълго да се ползва с доверието на всеки честен българин, който най - накрая вижда един лидер (от типа на рицар :blink:), опитващ се да се бори със змея. Признавам, че и аз се поддавам на харизматичния образ. Мен лично не ме интересуват никакви записи и стенограми на записи. Не съм чела той какво е казал о/о някой си Сашо или Пешо Бирата и не ме интересува. В цялото това активно мероприятие аз лично виждам връщане на бумеранг заради бойковите/цецовите подслушвания на други хора. Връщат им го с тяхната "сопа". Обаче нищо не постигнаха според мен. Що се отнася до насъскването на народа за тея подслушвания, това се прави от шепа хора, които има какво да крият и сега ревнаха за "права" и "демокрация" като че ли някога са знаели какво е това или някога са я упражнявали, когато те са били на власт. Що мен не ме е страх, че някой ще ме подслушва? Ама ревнаха тия по телевизии и по форуми и някои иначе интелигентни хора и те запригласяха за нарушаване на правата. Аз съм да се турат някои хора на местата им (за някои това е едно топло място) и ако цената, която се плаща е едно подслушване - защо пък не? Тия дето мериха с двоен аршин тука не 20, ами 60 години, сега реват. Нека си реват.

Наглост е да искаш Вот на доверие , след като мирише чак в Европа....

На кого му пука? на тези които перат мръсни пари...На мен не ми пука...няма какво да ми подслушат.
А ти какво си мислиш, че червените не са те подслушвали? Боооожеееееее, Марая, събуди се!
Ам друго си е да си на страната на силните на деня, налиииии?

На мен ми пука!
Аз дори не работя, нямам никакви причини да се страхувам от подслушване. Но ми пука.
Не искам да живея в държава, в която подслушването  е нещо, което се приема с лека ръка.
Вярвам че Бойко Борисов има добри намерения, но смята, че целта оправдава средствата.
Той разсъждава като полицай и затова държавата прилича на една голяма ченгеджийница.
За да е министър председател трябва да мисли като държавник.

И аз да се включа - с картата на премиера без час на раждане. Махнах часа, защото не е потвърден.

Според мен е роден около 15,15ч. - някак си много му приляга. Стелиума в Лъв и Плутон са му в 10 дом, в 11-ти дом е Луната - добро сътрудничество и приятелство с жени. В 1-ви дом Нептун (харизма), във втори Юпитер, в 3-ти Сатурн (малко е тромавичък откъв речеви способности а и е имал проблеми с образованието като малък), в опозиция с Меркурий в 9-ти.

Иначе относно спора ви - Бойко се ползва и ще продължи още дълго да се ползва с доверието на всеки честен българин, който най - накрая вижда един лидер (от типа на рицар :blink:), опитващ се да се бори със змея. Признавам, че и аз се поддавам на харизматичния образ. Мен лично не ме интересуват никакви записи и стенограми на записи. Не съм чела той какво е казал о/о някой си Сашо или Пешо Бирата и не ме интересува. В цялото това активно мероприятие аз лично виждам връщане на бумеранг заради бойковите/цецовите подслушвания на други хора. Връщат им го с тяхната "сопа". Обаче нищо не постигнаха според мен. Що се отнася до насъскването на народа за тея подслушвания, това се прави от шепа хора, които има какво да крият и сега ревнаха за "права" и "демокрация" като че ли някога са знаели какво е това или някога са я упражнявали, когато те са били на власт. Що мен не ме е страх, че някой ще ме подслушва? Ама ревнаха тия по телевизии и по форуми и някои иначе интелигентни хора и те запригласяха за нарушаване на правата. Аз съм да се турат някои хора на местата им (за някои това е едно топло място) и ако цената, която се плаща е едно подслушване - защо пък не? Тия дето мериха с двоен аршин тука не 20, ами 60 години, сега реват. Нека си реват.

Всеки "честен българин" би трябвало да се интересува от истината. Аз се интересувам от истината и тя за мен е по-голяма от Бойко Борисов на белия кон. Както казах по-горе, вярвам че той има добри намерения.. но за да го качим на белия кон трябва да е по-различен от досегашните.

*

ana125

• *
  • 141
На милионер комунист можеш да противодействаш само ако си милиционер демократ.  :blink: Звучат абсурдно и двете понятия, но просто няма как срещу един абсурд да не се изправи друг, за да има някакво неутрализиране.
А това какъв е Бойко Борисов - на мен лично - не очаквам да ми го каже Трактора и там другите му подобни. ДС малко да прояви въображение и да измисли врагове отвътре - както с Касим Дал. Тогава по може да хване декиш. Ма така - Гоце, разни стари и по-нови ченгета да спретват мръсни компроматчета - не варвой.

П.П. Ропотамо, ти си голям идеалист (ама верно ли или само се правиш?). Ще градим нов свят? ;D С тея задкулисни герои? С неизчистените обори? И как да противодействаш освен със същата сила, и същите методи? Те мерят с двоен аршин? И ти мери с двоен аршин. С техните методи. Ако не - пиши се политически труп.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 05:21:06 pm от ana125 »

*

Vision

• 3523

Как си го представяш господин буци и каяци, с тяло на борец, дебеловрат....с асц. Близнаци? Ми, трябва хал хабер да си нямаш от астрология, за да ти мине изобщо подобна мисъл през ума, че е с този асцендент.... ;D Аз го знам, но никога не бих коментирала истинския му час из нета.

все пак е прасе по китайските зодии, дори и с асц. везни да е, пак си е бичме.. ;D
ама е сладък..колкото повече започвам да виждам картинката, т.е. да усещам интуитивно, но въз основа на знания нещата астрологически, което за сега е слабо, но аз следвам своята теория за хвърлянето на знания в първичният бульон и внезапното им съживяване и организиране под въздействие на светкавиците на уран..малко хаотично се изразявам, извинявай..но исках да кажа, че с времето все повече осъзнавам колко си подхождаме с бат' Бойко..може някой ден да се срещнем, но след време, сега е още рано, моето слънце в 12-ти дом не може да понесе този шум и пуковетица.. ;D ;D

може да е с асц. везни и нептун в първи..голям е котарак и сигурно съкровената му мечта е някой да го гушка, но няма как да си го позволи..засега.. :wub: :wub: :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
Вижън и аз като теб. ;D Това е веднъж от лъва, втри път (при мен в частност) от водолея.

*

Stella

• 7765
На милионер комунист можеш да противодействаш само ако си милиционер демократ.  :blink: Звучат абсурдно и двете понятия, но просто няма как срещу един абсурд да не се изправи друг, за да има някакво неутрализиране.
А това какъв е Бойко Борисов - на мен лично - не очаквам да ми го каже Трактора и там другите му подобни. ДС малко да прояви въображение и да измисли врагове отвътре - както с Касим Дал. Тогава по може да хване декиш. Ма така - Гоце, разни стари и по-нови ченгета да спретват мръсни компроматчета - не варвой.

П.П. Ропотамо, ти си голям идеалист (ама верно ли или само се правиш?). Ще градим нов свят? ;D С тея задкулисни герои? С неизчистените обори? И как да противодействаш освен със същата сила, и същите методи? Те мерят с двоен аршин? И ти мери с двоен аршин. С техните методи. Ако не - пиши се политически труп.

:08:

Умряха им връзките на бившите протежета на държавна сигурност, затова РЕВАТ. Змията, като и настъпиш опашката се настървява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Vision

• 3523
Вижън и аз като теб. ;D Това е веднъж от лъва, втри път (при мен в частност) от водолея.

имаме и тригон на луните, и съвпад на моя лилит+уран с негово слв..и сме една зодия по китайските..освен навалицата в лъв, където са ми любовните астероиди, слънце, венера и юлв..неговото юлв съвпада с хирона ми, негов уран съвпада с мои юлв и венера, опозиция на мой марс, луната му е почти върху меркурия ми..и още, и още..е, има и дразнещи, с тези марсове почти в опозиция, но поне няма да е скучно.. ;D аз ест. се шегувам..за мен разлика от 12 години е прекалено голяма, но усещам симпатия към него, която не мога да си обясня по друг начин, освен астрологически.. :blink:  явно така му е избран момента на раждане от някой древен астролог, че да има привличащи аспекти с повече от половината жени в българия, тези, които са в зряла и творческа възраст поне, защото червените бабички определно си падат по сер-гей, те с него си имат хармонични съвпади, няма лошо.. ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

perla

• *
  • 73

Аз дори не работя, нямам никакви причини да се страхувам от подслушване. Но ми пука.
Не искам да живея в държава, в която подслушването  е нещо, което се приема с лека ръка.
Вярвам че Бойко Борисов има добри намерения, но смята, че целта оправдава средствата.
Той разсъждава като полицай и затова държавата прилича на една голяма ченгеджийница.
За да е министър председател трябва да мисли като държавник.

Абе, жена, ти къде живееш? Не слушаш ли новините, че него го подслушват, заедно с вътрешния министър и шефа на митниците.  :P Аз се радвам, че разсъждава като полицай и си пази гърба. Защото когато той е жив и здрав, ще е стабилна и държавата. Бил самоуверен, бил надут!!! Дрън, дрън!!! Естествено, че трябва да демонстрира самочувствие и сила. Иначе как ще оцелее сред тези вълци. Всеки го дебне да го свали. Обаче простия човек не прави сметка, че ако Бойко падне, ще питаме къде акат гладните.  :-[ В държавата ще настане хаос. Това ли искате?  :unsure:

*

perla

• *
  • 73

Всеки "честен българин" би трябвало да се интересува от истината. Аз се интересувам от истината и тя за мен е по-голяма от Бойко Борисов на белия кон. Както казах по-горе, вярвам че той има добри намерения.. но за да го качим на белия кон трябва да е по-различен от досегашните.

Ако си мислиш, че е расъл в изолация на някой остров, за да се съхрани чист, явно Мерка ти нещо не е наред. Не може да си по-различен от другите, щом живееш в едно общество с тях.

*

Orion

• 28

Абе ,хора,той попита майка си за часа :blink: - не се ли забелязва какъв е фукльо -говори само от 1 лице --- аз аз аз
 носи качествата на лъв

Въпреки, че си си изтрила постовете, нещо е останало все пак.  ;) Ти искаш един премиер да бъде мухльо ли? Всички ревете за силен мъж и сега като го има, олеле. Някои май не знаят какво искат.

*

Orion

• 28

За Бойко - само да кажа - познавам го от близо -  той е много чувствителен мъж,аз без да претендирам за каквито и  да било  познания по астрология го попитах кога е роден - за да м у направя хороскоп. Всичко си излезе точно по прогнозата - ако не се главозамае - ще го бъде.

Фукнята си ти, не той. Прогнози му правила..... :P Ти молиш хората от форума да ти правят прогнози и хорари за забременяване, тя правила прогнози на Бойко.  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Lillie

• 30532
За потребител, който почти не пише тук, имаш интересни наблюдения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Orion

• 28
За потребител, който почти не пише тук, имаш интересни наблюдения.

Писането дали има общо с четенето? Или не мога да чета форума без да пиша?  ;)

*

Lillie

• 30532
Разбира се, че можеш. Прави ми впечатление, че понякога се включват потребители, които по принцип рядко вземат участие във форумните дискусии, но с вече изградено мнение за друг потребител, с който никога не са имали диалог. Да не стане като в един друг форум, скоро ще си говорим сами.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Разбира се, че можеш. Прави ми впечатление, че понякога се включват потребители, които по принцип рядко вземат участие във форумните дискусии, но с вече изградено мнение за друг потребител, с който никога не са имали диалог. Да не стане като в един друг форум, скоро ще си говорим сами.  :blink:

Ами нищо чудно и това може да стане, ако се напада всеки новодошъл.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Ами нищо чудно и това може да стане, ако се напада всеки новодошъл.

Разбира се. Всеки има право да задава каквито въпроси си иска, а който иска - отговаря.

А що се отнася до бат' Бойко, личността му е обект на противоречиви пристрастия. Някой го харесва, друг не го харесва. Смяната на управляващите влече след себе си свиване и пренасочване на някои бизнес интереси, нормално е да има реакции на недоволство, ако на някой са му дръпнали червеното килимче изпод краката.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Бих искала да съм сред тези с дръпнатото изпод краката червено килимче :P

С'а да не вземе някой да каже, че имам нещо против червените.  ;D

Сини, червени, пембени - от една хранилка се хранят и после се плюят в устите.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

:72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
ако се напада всеки новодошъл.

Новодошъл? Не се притеснявай-не е. Това е госпожа 5/16 ника в нета, популярна с клонирането си не само тук, за все още неустановилите този факт.   

Какъв е смисъла да се пускат политически теми в този форум при условие, че се стига до извращения и дава повод на пристрастните/обвързани по една или друга причина настървено да влизат от всичките си възможни никове, за да наложат мнението си и да обиждат потребителите, изказали различно от тяхното. Невъзможно е да се състои разговор на астрологичен език.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.