Здравей Гост

СТАНЕТЕ ВИЕ ЗА ДА СЕДНЕМ НИЕ / СТЪЛБИТЕ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ

• 161 Отговора
  • 28787 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Гледам, че пълнолунието е било по оста 2ми-8ми дом в картата на правителството.

В картата на БГ пълнолунието е в съвпад с Меркурий У 6ти - отиват си слугите т.е. зам. министри и и директори на агенции.

В тази държава ВСИЧКИ СА СЛУГИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА ДО ПОСЛЕДНИЯ ЧИНОВНИК В МИНИСТЕРСТВАТА!

И ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! :angry: А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА БАРОВЦИ! И ГЛАСА НАРОДЕН Е ГЛАС БОЖИЙ....

ФАТАЛЕН ПЕРИОД ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ САТУРН Е В СЪВПАД СЪС СЛВ НА БАОТМАН И ТО СТАЦИОНАРЕН.....

ЕДИН МИНИСТЪР СИ ОТИДЕ , А ТОЙ Е ВАЖЕН ЕС БЪЛВА СУБСИДИИ ЗА ПЪТИЩА.....
ЕХХХ, ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ В КОЙТО ДА ГОВОРЯ СВОБОДНО!!! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Обаче ще видиш, че земеделския ще си стои  ;D Тоя какво фиаско направи с мултинационалните компании - думи нямам. Ама хората не разбират какво им се поднася в новините.  :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
Обаче ще видиш, че земеделския ще си стои  ;D Тоя какво фиаско направи с мултинационалните компании - думи нямам. Ама хората не разбират какво им се поднася в новините.  :lol:

ТОЯ БОКЛУК има мечта да бъде министър от 8г. Той е стрелец....,но е супер  селянджър...ИМАШ ЛИ ИДЕЯ , за какви мангизи иде реч?! :rolleyes: ЩОТО АЗ ЗНАМ! ВЕТЕРИНАРНИЯ КОНТРОЛ НА ДЪРЖАВАТА Е СТРАХОТНА БАНКА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=899385

Ex , на фона на гейовете....тоя го изкараха болен маниак....Така е , комунистите са курвари...,ценители....
Аман от гейове... ;D

*

ana125

• *
  • 141
Абе други неща се говорят за вашия шеф, макар и пресен баща...

*

Марая

• 28287
;D...Не е важно какво пишат и казват..., а какво показват...

И НЕ , не ми е шеф....той!

*

ana125

• *
  • 141

Каквото показват в почти всички случаи си е чист пиар. Защото произхожда от тях самите.
Но обикновено когато усилено се говори нещо от маса народ, то не е без причина. Крушката - както се казва - винаги си има опашка.

А кой ти е шеф? Гоце ли?

Впрочем, не си прави труда да ми отговаряш. Тази глупава тема за политика не заслужава да бъде постоянно избутвана напред. От сонадажите ти по политически въпроси се разбра, че твърдо червени освен теб в този форум няма.
« Последна редакция: Май 25, 2011, 04:02:40 am от ana125 »

*

Марая

• 28287

Каквото показват в почти всички случаи си е чист пиар. Защото произхожда от тях самите.
Но обикновено когато усилено се говори нещо от маса народ, то не е без причина. Крушката - както се казва - винаги си има опашка.

А кой ти е шеф? Гоце ли?

Впрочем, не си прави труда да ми отговаряш. Тази глупава тема за политика не заслужава да бъде постоянно избутвана напред. От сонадажите ти по политически въпроси се разбра, че твърдо червени освен теб в този форум няма.
;D...Лека нощ! ;)

*

Vision

• 3523
„Уикилийкс“: В българския парламент всички са боклуци!

Според секретни телеграми, българите се упражнявали в демокрация, като заменяли едни боклуци с други

Новопубликувани две секретни телеграми на американското посолство у нас разкриват мнението на дипломатите за българските политици и демокрация. А то е кратко и ясно – българите се упражняват в нещо като демокрация, като вадят от парламента едни боклуци и ги заменят с други.

Това се твърди от посланик Нанси Макълдауни по време на изборите за евродепутати, които бяха последвани и от парламентарния вот, който доведе на власт ГЕРБ и Бойко Борисов.

Според „Уикилийкс“, много от „боклуците“ имали абонамент за народното събрание. Американските дипломати са разбрали много преди българския народ, че ДПС на Ахмед Доган и „Атака“ на Волен Сидеров ваимно си правят услуги и с действията си поддържат и двата електората активни до максимален предел.

ДПС е описана като бивш защитник на човешките права, който сега се е специализирал в източване на еврофондовете, в машина за правене на пари, която хвърляла най-голяма сянка върху управлението на страната.

„Атака“ пък била креатура на бивши офицери от армията и полицията, огорчени от прехода. Партията наблягала върху всичко, което е анти – те са срещу малцинствата, срещу НАТО, срещу Европейския съюз и срещу Съединените щати.

Чуждите политици дават и много точни определения на някои от по-малките партии. РЗС на Яне Янев е наречена дете на БСП с неясно финансиране, начело на която стои един политически клоун и шарлатанин.

Бизнесменът Христо Ковачки е описан като лидер в плащането на подкупи на политици. Уморен от това, той решил да създаде партия „Лидер“, която масово купувала гласове, а работниците на Ковачки били заплашвани с уволнение, ако не гласуват за него.

Според американците, същата стока били и дупнишките мафиоти братя Галеви, които също се кандидатирали за депутати. Те представлявали добре смазана машина за принуда, купуване на гласове и местен феодализъм.

Бившите величия от Синята коалиция пък са погрешно смятани от американските дипломати за хората, които с опита си ще помогат на Бойко Борисов да преодолее икономическата криза.

;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

Хе хе кефи ме Уикилиикс. Две-три думи и българските политици са описани като в наръчник за употреба. Пък те си мислят, че са много хитри.

*

Марая

• 28287
Имаше смисъл от тази тема.... ;D
Най-накрая ...дано не е само защото го казва уики.... ;D ;D ;D
И вероятно мутрата е в списъка....,онази дето дойде да ме рекетира- съдих се с нея...днес премиер на България....

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

*

Lillie

• 30532
Вчерашни мутри - днешни управници.
Да живее демокрацията!  :rakeattack:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
20:36
С-Я

Ще има ли предсрочни парламентарни избори до края на месец октомври?
И ако ДА 3 в 1 ли ще са....Б

Мирабела , би ли поставила картата :25: :kissd: , ако си авелибъл...

*

Lillie

• 30532
Ето какво чета днес в медиите, докато си пия кафето: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3841271

Сигурно и на тия някой им е платил за тази публикация, а може би Бойко вече е бита карта?  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
  аз пък слушах една  астроложка с прогнози, че той бил най- подходящ и велик, щото сатурн му бил най- тамън ( нали бг е козирожка вселена) нямало кой да го конкурира ;D та ми се завъртяха темите за рептилите ;D ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

Аз лично усещам, че има един страх от това да се критикува Бойко Борисов в публичното пространство.

*

Марая

• 28287
Аз лично усещам, че има един страх от това да се критикува Бойко Борисов в публичното пространство.

Точно така! И хората имат основания за това....

*

Lillie

• 30532

И аз го усещам, но предлагам да ме застреля.  ;D
Обикновено или го превъзнасят, или премълчават, не смеят гък да кажат. Всеки според интереса.
Аз лични пристрастия към никой политик нямам, сегашните не са с нищо по-различни от предишните. Лозунгите се менят, играчите са едни и същи.  :mellow:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753

Точно така! И хората имат основания за това....

Не мисля, че журналистите трябва да са страхливи, тъй като това обезмисля ролята им в едно демократично общество.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
4-тата власт винаги е обслужвала , нечии интереси...Няма независима журналистика у нас.... :mellow: