Здравей Гост

Подарък за Уран

• 28 Отговора
  • 3499 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Подарък за Уран
« -: Януари 24, 2011, 07:39:36 am »
Наближава Рождения ден на Уран....
Да продължим тенденцията.... ;D

От Уран картата , от нас желанието.... ;D ;)

/от мен безплатно/ ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Подарък за Уран
« Отговор #1 -: Януари 24, 2011, 08:57:00 am »
Уран , очакваме от теб карта както подобава....Всички екстри да има ... :P ;D
Хубава и усмихната седмица ти желая! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Януари 24, 2011, 06:35:06 pm »
Поласкана съм и то много. :blink: :blink: :blink: :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Януари 24, 2011, 08:38:02 pm »
И аз много се радвам за Уран и ще дам своят дан ;D така да се каже,въпреки че на всички им е ясно от картата.

Това което на мен ми се набива в очи е:
Предложение за работа в чужбина или работа с чужденци ,свързана с изкуство.
Или:
Може да пламне любов с чужденец.(всички знаем ,че си семейна и сериозна жена,но това е живота..никой не е застрахован :P)
Много голяма велоятност за силна любов с бизнес партньор,възможно е да стоплите взаимоотношенията с мъжа ти, и трети вариант - интензивна година по отношение на децата,година в която ще имаш радост от тях.Цялата ти същност тази година ще бъде насочена в едно от трите предположения: деца,любов или изкуство.
Възможно е и да имаш успех в лотарията...в чужбина :lol:
В дома си ще имаш трансформации за добро,може и ремонт.
Както и тежки отговорности свързани с него.
В кариерата ще претърпиш промени,които в началото ще ти се видят болезнени,но после ще осъзнаеш, че е за добро.
През цялата година ще имаш усещането за щастие и оптимизъм,въпреки някои трудности.
Може би ще се затоплят някои отношения с роднини,както и ще се радваш на интензивна комуникация(разговори,писма,интернет),нещо което ти е по натал знаеш ;)
Ще бъдеш критична към децата си,всеотдайна майка и (или),много ще мислиш дали да се пуснеш в новата любов :-[

Относно чужбината...нищо чудно някой човек със слънце в риби да ти подаде ръка.

Това е моят скромен подарък за теб Уран :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Януари 24, 2011, 09:17:50 pm »
Уран , моля те увеличи им размера , нищо не виждам....Изтормозих се! :P ;D
Някои сме вече  недоскиФ ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Януари 25, 2011, 01:15:44 am »
Мерси много Милки.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Януари 25, 2011, 01:28:05 am »
Mерси Уран.... ;D
По-късно ще се включа , но все си мисля , че ти предстои интересна и щастлива година , въпреки урановата криза.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Януари 25, 2011, 01:30:18 am »
Ооооо, новолуние в седми дом в 5-ти соларен е ново начало в семейството, много силна връзка по любов, брак по любов. Марс в съвпад със Слънце - ще спортуваш, може да отидеш на планина или някакъв друг вид физическа активност. Юпитер в съвпад с Венера - пак любов и удоволствия ти се падат - пари от партньор или някакъв тип материални придобивки от партньор или за партньора. Може да има и краткотраен, но много вълнуващ флирт, заради Уран в съвпад с Венера.

заради Венера на ИЦ може да си разкрасиш дома, а заради Нептун на К6, внимавай какво ядеш, пази се от алергии и внимавай с лекарствата и алкохола.

Партньорството и любовта ще са най-важни за теб през тази соларна година.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #8 -: Януари 26, 2011, 07:16:32 pm »
Уран, в солара ти има доста предпоставки за успехи от различно естество през предстоящата година. Соларното Слънце е в 5-ти дом и соларното новолуние могат да се тълкуват като ново начало по отношение делата на 5-ти, но тъй като аспектът е сходящ, е възможно през предстоящата година да положиш само основите му, да разчистиш стари сметки, дори такива отдавна отлагани, а плодовете да береш по-късно. И Марс е в съвпад със Слънцето, пожелавам ти да се възползваш максимално и позитивно от енергията му, да бъдеш здрава и енергична, да се захващаш с ентусиазъм и всеотдайност с ежедневните си ангажимени, да бъдеш силна, но все пак имай едно наум и се пази от наранявания, избягвай излишните рискове.
Соларния Асц. е в Дева в съвпад с Плутон и Локус Фортуна, късметът ще е с теб, дори когато най-малко го очакваш и търсиш, а от теб ще се очаква да си старателна, да обмисляш решенията си аналитично, без излишни емоции, да бъдеш търпелива.

Юпитер и Уран са в съвпад с наталните Венера, Хирон и СЛВ, затова са възможни всякакви разширения, промени, дори неочаквани в домовете, които се У от Венера в натала. Това са 11-ти и 4-ти дом, а там са новите приятелства, общо интереси, групи, недвижими имоти, рода и семейството. 
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Януари 27, 2011, 02:36:32 am »
Благодаря Ви Стела и Кали! :58:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #10 -: Януари 27, 2011, 02:58:38 am »
Много положителен солар, Уран!!!
Стела, го е формулирала много точно!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #11 -: Януари 27, 2011, 07:05:44 pm »
Уран, нека дам и моя скромен принос като подарък за новия солар.

Според мен през тази година се очертава да си по-активна в контактите си с другите, комуникацията ще е наситена и често ще те изненадва с новини, които най-малко си очаквала. Като цяло акцентът върху това ще ти носи пълнота, удовлетворение, а и радост, която може да е свързана с децата ти. Някое от тях може да пътува, за да учи или да ти създаде повод да се гордееш с негова изява, постижение.        

Партньора ще има нужда от твоята подкрепа, ще ви занимава уреждане на роднински въпроси, децата ще бъдат най-големия фокус на внимание.

Разположенията на планетите в солара ще благоприятстват заниманията ти с астрология, няма да я зарежеш скоро със сигурност, може дори да придобиеш по-голяма увереност в нея и да бъдеш по-смела в желанието си да откликнеш при молби на познати или тук съфорумци. ;)

Много ти е застъпена остта ти/другите и общуването, това може да включва и по-засилена духовна връзка в отношенията, вдъхновяващ обмен на опит и информация, изключителна полезност, но и не без предизвикателства в тази област от живота.    

Ако има здравословни притеснения е добре да потърсиш алтернативни методи за лечение. Както и да започнеш физически занимания със спокойно темпо, примерно йога. Целта ти трябва да е постигане на вътрешно равновесие; съхраняване на лична сила и енергия и преоткриване на запасите от нея с цел създаване на по-добра устойчивост.    

Може да има подобрение в професионалните дела, както и помощ от някого, която да отвори нови хоризонти. Вниманието ти ще занимават въпроси, свързани с дългове.  

Възможни са кратки пътувания, преговори, занимания с някаква самостоятелна интелектуална дейност.

Пожелавам успех в плановете и късмет, както и много положителни емоции!

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Януари 27, 2011, 08:22:56 pm »
Много положителен солар, Уран!!!
Стела, го е формулирала много точно!

Наистина смятам, че е много положителен този хорар. Иска ми се да допълня, че 5-ти дом се свързва освен с любовта и с децата, така че Уран я очакват прекрасни отношения с тях.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #13 -: Януари 27, 2011, 08:44:01 pm »
Когато Господата звезди и тия над тях ти дават такъв троен съвпад на светилата с Марс и то така отчетливо да закачат наталната ти Т-квадратура между самите тях мога да кажа, че няма да е лесно, ама ще е интересно!

Готви се за битки, промени, пътешествия, новости до немай къде и...не те знам, женена ли си, разведена ли си, или джиткаш спокойно в триъгълни ромбоиди под форма на звезда, ама Венерата ти има двоен акцент, че и троен даже и ще се омешаш с някого или някоя (нека бъдем реалисти - любовта не признава пол, религия и възраст) така кармично (ах, каква хубава дума само...!) че сигур няма да има разплитане 3 живота ;)

п.п: Господ тебе много ти давал...личи си кой е с връзки в тоя свят... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Януари 27, 2011, 08:45:53 pm »

п.п: Господ тебе много ти давал...личи си кой е с връзки в тоя свят... ;)

Ненеее, не, не, нееееее! направо онемях! Ах, ти закачливецо!  :leos:

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Януари 27, 2011, 08:52:04 pm »
Когато Господата звезди и тия над тях ти дават такъв троен съвпад на светилата с Марс и то така отчетливо да закачат наталната ти Т-квадратура между самите тях мога да кажа, че няма да е лесно, ама ще е интересно!

Лъвчо, ади да фърлиш едно оченце и на моя солар...като му дойде времето. И при мен се очертава този троен съвпад :leos:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #16 -: Януари 27, 2011, 09:11:14 pm »
Аз да си кажа, най-недолюбвам мутабелните оси в солара. Горе-долу нищо си не зависи от теб, а нещата наоколо ти не те оставят на мира и те водят накъдето най не си очаквал. За теб, Уран, усещането, че не си in charge, може да е много стресиращо. Ама туй е! Съветвам те скоропостижно да влезеш в take it easy модалност и да се наслаждаваш на пътуването.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Януари 27, 2011, 10:01:42 pm »
Аз да си кажа, най-недолюбвам мутабелните оси в солара. Горе-долу нищо си не зависи от теб, а нещата наоколо ти не те оставят на мира и те водят накъдето най не си очаквал. За теб, Уран, усещането, че не си in charge, може да е много стресиращо. Ама туй е! Съветвам те скоропостижно да влезеш в take it easy модалност и да се наслаждаваш на пътуването.

Ко речи? А какво да кажем, Дидка, ние с изгряваща мутабелна ос по рождение?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #18 -: Януари 27, 2011, 10:38:29 pm »
Ко речи? А какво да кажем, Дидка, ние с изгряваща мутабелна ос по рождение?

А, не мога да ви мисля, вие сте си свикнали така :P. Но титулярката на темата - я поглеж в натала й колко точки събират "гъвкавите" знаци. Сал един Плутон се мъдри там. Тя, с тая мутабелна твар ич даже и не се разбира. Та, може зорно да й дойде тазгодишният соларен Асц./Мс. Откога й пея, че ще трябва да отпусне малко каишката, ма нейсе.

Пък тебе, собствено, не ти знам съвсем картата, ама повече на фикс ми лъхаш, нежели на мутабел.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #19 -: Януари 27, 2011, 11:46:27 pm »
И за да стане ясно защо е това мое отношение към мутабелните солари - последния път като ми се цвъцна такъв, изневиделица се срутиха професионалните ми планове, шефът ми напусна, аз го последвах, ново работно място, няколко продължителни презокеански пребивавания зад граница, първото в живота ми няколкоседмично пребиваване в болница, баща ми почина, родих сина си,смяна на имиджа и дневния ред, майчинство  и открих клубаренето в нетя, включая първата ми регистрация в астроклуб, плюс въобще началото на сериозен интерес към астрпологията.

Никое от тези по-горе не се състояха под макар и привиден контрол от моя страна. Просто бях там, докато се случваха, без да мога нищо да направя. Аз, хора, съм кардинален човек. Не обичам такива работи. Обичам като случвам нещата самолично. Хем в картата ми има една ос в мутабели. А Уран и това нема, за туй си мисля, че ще разбере подозрението ми към такивите солари.