Здравей Гост

Темата на Фея

• 131 Отговора
  • 14331 Прегледи
*

Divna

• 2478
Темата на Фея
« -: Януари 26, 2011, 05:14:00 pm »
Фея, аз ти предлагам да пишеш в тази тема, която я посвещавам на теб. Тук ще имаш възможността да си правиш детективските проучвания и психологичните изследвания на съфорумците, които те интересуват и които са заслужили огромното ти внимание.
Ще бъда поласкана ако и мен включиш в списъка на забележителните личности във форума. Няма начин да не откриеш безбройните ми дефекти. Гарантирам ти, че ще те чета с най-голямо удоволствие. Така и огромният ти труд ще бъде събран и съхраняван на едно място.

Приятно писане!  :kissd:
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 10:36:46 pm от Divna_RR »

*

Feia

Re:Темата на Фея
« Отговор #1 -: Януари 26, 2011, 05:16:48 pm »
Фея, аз ти предлагам да пишеш в тази тема, която я посвещавам на теб. Тук ще имаш възможността да си правиш детективските проучвания и психологичните изследвания на съфорумците, които те интересуват и които са заслужили огромното ти вниманието.
Ще бъда поласкана ако и мен включиш в списъка на забележителните личности във форума. Няма начин да не откриеш безбройните ми дефекти. Гарантирам ти, че ще те чета с най-голямо удоволствие. Така и огромният ти труд ще бъде събран и съхраняван на едно място.

Приятно писане!  :kissd:

;) ;D

Ами, пиши си в темата.

Аз нямам намерение да си губя времето. Ей сега Марая ще се събуди и ще напълни всички въможни теми във форума с нейните постове.

*

Feia

« Отговор #2 -: Януари 26, 2011, 05:22:24 pm »
Но, ако много държиш да споделиш някой свой проблем, сън или подобно, давай.  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Януари 26, 2011, 06:26:51 pm »

И бих цитирала Вижън, надявам се тя няма да има нищо против, от един нейн пост от Говорилнята от снощи, по памет : "Нов *бардак* със стари к8rVи няма как да се спретне".

Така е, но с уточнението, че всички сме част от "бардака" (сиреч "стари курви"), щом пишем тук. Никой не прави изключение.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #4 -: Януари 26, 2011, 06:50:51 pm »
Фея,

дали ще доживея,

да получа тълкуванието на оня сън,

що споделих ти го вчера или ще си го стискаш за сакън...? :P ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Януари 26, 2011, 07:57:04 pm »

И бих цитирала Вижън, надявам се тя няма да има нищо против, от един нейн пост от Говорилнята от снощи, по памет : "Нов *бардак* със стари к8rVи няма как да се спретне".

Така е, но с уточнението, че всички сме част от "бардака" (сиреч "стари курви"), щом пишем тук. Никой не прави изключение.  ;D

Аз моята си личност съм я включила в общия *бардак* в по-горните изречения на предходния ми пост.

;D

Обаче доста упорито се съпротивлява "бардака" срещу вливането на млада и свежа кръв?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

« Отговор #6 -: Януари 26, 2011, 08:01:32 pm »

Обаче доста упорито се съпротивлява "бардака" срещу вливането на млада и свежа кръв?

Нали бардака е от стари курви и следователно е по Сатурн. А Сатурн се е страхувал, че децата му ще го изместят един ден и затова ги е изяждал. Само неговият син Юпитер е успял да свали баща си от трона.

;D

« Последна редакция: Януари 26, 2011, 08:07:22 pm от Feia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Януари 26, 2011, 08:01:42 pm »
А Жином е нашата мадам.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Януари 26, 2011, 08:03:15 pm »

По-голяма част идват от други , развалени бардаци в нета..... ;D ;D
Стари , млади няма значение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Януари 26, 2011, 08:05:41 pm »
Стари курви с нови лица... и те като Лили Иванова - никога не остаряват.  ;D

Ветрове гонят ме през нощните клади,
а косачи раздират без пощада
душата ми млада.

ееее....

Ветровеее...  :49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Януари 26, 2011, 08:06:59 pm »
А Жином е нашата мадам.  ;D

В това искрено се съмнявам...аз не му проектирам подобни претенции.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Януари 26, 2011, 08:08:39 pm »

Така е, но с уточнението, че всички сме част от "бардака" (сиреч "стари курви"), щом пишем тук. Никой не прави изключение.  ;D

Аз моята си личност съм я включила в общия *бардак* в по-горните изречения на предходния ми пост.

;D

Аз каквото съм искала да кажа - съм го казала. На кого какво аз *съпротивлявам* - струва ми се, доста ясно излагам.

Ти какво искаш да попиташ - честно - на мен не ми се изяснява.

Подкрепям казаното от теб и Вижън изказвам своята мисъл, че нов потребител трудно биват допуснат.. Това казвам, Прия.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Януари 26, 2011, 08:11:35 pm »
Стари курви с нови лица... и те като Лили Иванова - никога не остаряват.  ;D

Ветрове гонят ме през нощните клади,
а косачи раздират без пощада
душата ми млада.

ееее....

Ветровеее...  :49:

Аз не разбрах кои са новите лица? :rolleyes: ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Януари 26, 2011, 10:06:53 pm »
Кои са новите, че съм пропуснала, които се чувстват зле в присъствието на по-отдавнашните потребители и биват отхвърлени?
Да се явят да си кажат, интересно, не съм останала с такива впечатления-колко нови хора тук дойдоха и съвсем добре се приемат, разбира се това си зависи и от тях. Каквито са те, с такова им се отговаря, нормално. Тук от новите мога да изброя поне няколко имена, които радват с присъствието си и участието си основно в астротемите, докато по-старите /тъпо определение/ повече спам си обменят.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #14 -: Януари 26, 2011, 10:19:16 pm »
Maraq, ti pristigna li?

Извинявам се за снощи, но в крайна сметка имаше един мнооооого дълъг и сериозен разговор.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 26, 2011, 10:23:13 pm »
Ако на някой му е къса паметта (както се спомена в съседната тема за политиката), мога да напомня колко много новорегистрирани потребители са задавали въпроси и са получавали отговор и дружелюбно посрещане във форума. Но ако някой по-нов ник се обажда само там, където замирише на интрига, или с нападки срещу други потребители, нормално е такова поведение да не се посрещне с аплодисменти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #16 -: Януари 26, 2011, 10:44:39 pm »
Но - не претендирам ни за прием, ни за отхвърляне - каквото ми е на сърце - си го казвам, било то а3тролог-иЧно, или *spam*-често... :mellow:

;) Е то спама всички си го правим къде повече, къде по-малко, а съм много против тия определения - стари, нови, веднъж вече си коментирахме тази тема с Дивна. Хубавото е, че тук принципно никога не е имало подобна тенденция и отношение, нека не се прехвърля подобна "война", характерна за други форуми-не астро.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Януари 26, 2011, 10:55:48 pm »
Е то спама всички си го правим къде повече, къде по-малко, а съм много против тия определения - стари, нови...

То и аз не се имам за стара, като се спомена за йерархии.
Вярно е обаче, че отдавна пиша и чета тук (и не само тук), с много истории съм запозната, с много виртуални самоличности и при мен селските тарикатлъци не минават за истина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #18 -: Януари 26, 2011, 11:23:33 pm »
Ако на някой му е къса паметта (както се спомена в съседната тема за политиката), мога да напомня колко много новорегистрирани потребители са задавали въпроси и са получавали отговор и дружелюбно посрещане във форума. Но ако някой по-нов ник се обажда само там, където замирише на интрига, или с нападки срещу други потребители, нормално е такова поведение да не се посрещне с аплодисменти.

А, да, въпроса си можеш и трябва да го зададеш уважително, със съответния (сервилен, особено към по-старите) тон, но никога не тръгвай директно да казваш какво мислиш по коя да е тема, дори и астрологическа и дори и да поназнайваш повече за астрологията от някои стари членове. След това леко нагазваш в темите, пак уважително, желателно е да не се правиш на много умен, и е много важно да подблизваш тоя-оня тук-там. Така след около 1500 постинга и 6 месеца време можеш и ти да придобиеш "авторитет" да кажеш директно някои работи, на някои хора или по някои теми.
Това ми звучи като назначение на държавна работа. Според някои от нас не си струва.
Ето защо някои от нас пишат рядко. Не според правилата. (Правилата ги знаем, но айде да си ги прилагаме в йерархията в службата, че тука даже и не плащат за усилието да не си това, което си).
Та - не пишем често, защото такива като нас не са добре дошли. А не защото сме нечестни.
Това ми е отговорът към теб от другата тема.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Януари 26, 2011, 11:29:58 pm »
Ана, теб посрещнал ли те е някой нападателно във форума, след като си се регистрирала и започнала да пишеш? Ако да, сподели, за да потърсим къде е проблемът. Сериозно питам.

Цитат
Та - не пишем често, защото такива като нас не са добре дошли.

Защо да не сте добре дошли? И какво означава "такива като нас"? Какви?

Цитат
А не защото сме нечестни.

Не мисля, че би трябвало да се чувстваш лично засегната. Както казваш, един профил имаш и с него не се чувстваш добре посрещната, камо ли ако имаш повече. Нали?  ;)

Цитат
А, да, въпроса си можеш и трябва да го зададеш уважително, със съответния (сервилен, особено към по-старите) тон, но никога не тръгвай директно да казваш какво мислиш по коя да е тема, дори и астрологическа и дори и да поназнайваш повече за астрологията от някои стари членове.

Това, че някой се е регистрирал по-отскоро, все още не означава, че е лаик в астрологията или в която и да било друга тема от форума. Няма да се учудя, ако зад някой нов ник може да пише опитен астролог. Не броят постове прави човека, а съдържанието им.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.