И ти си се обзавела със Сатурн върху Плутон, че и в солара. Ми никак не е приятно. Предвид ситуацията, че се намира в 10-тия ти дом, явно ще има сътресения на ниво развитие, твоите цели, както и не на последно място в професионалната сфера. Във финансово положение също може да настъпят ограничения, както и в самата работна среда и начина на общуване. Неприятности може да възникнат още от подмолни субекти, за които обаче ще бъде свеждано до твоето знание по един или друг начин и до известна степен ще държиш нещата в свои ръце, макар и да ти е доста трудно на моменти.
Повтарят се акценти от натала, казват, че такива години са важни. Аз съм в една важна, но ще я анализираме впоследствие дали такава се е очертала, засега на мен ми прилича основно на чистка на няколко нива, но си се дължи на основните транзитни влияния.
В отношенията може да настъпи промяна, която да й е дошло времето, касае се за някакво решение – сигурно ще бъдеш притисната от обстоятелствата да го вземеш.
Иначе страсти няма да ти липсват май. Както и възможности за партньорства, но доколко ще се развият като такива, ще ни кажеш догодина по същото време. Сигурно ще въздействаш и привличаш околните с плам и свой собствен стил, който ще е по-завладяващ и същевременно загадачен през този период.
Някакви изненадващи пътувания; задълбочени изследвания на въпроси, които касаят по-нетипични за ежедневието теми; желание за пътуване в твой собствен свят, усамотение не заради бягство от останалите, а за концентриране върху вътрешен комфорт.
Моят кратък подарък, въз основа на годишната ти карта. :leos:
Най-вече искам да ти пожелая, каквото ти си поставиш като задачка да се случи и каквото си мечтаеш да е до теб! :08: