Здравей Гост

Рожденната дата на сайта

• 61 Отговора
  • 7296 Прегледи
*

Feia

Re:Рожденната дата на сайта
« Отговор #20 -: Януари 28, 2011, 10:18:57 pm »
Фея,много скучаеш,к'ъв е смисъла да ровичкаш из личните данни на хората и то без разрешение,прекаляваш!  :angry:

Last_Kiss, кое те притеснява - че мога да стигна и до теб ли?  ;D ;D ;D

:P ;D

Не се безпокой, ти изобщо не си ми интересна и не съм си и помисляла да те включвам в каквато и да е статистика.

;D

Учудвам се, че имаш над 1000 поста! Толкова си незабележима!

;D

« Последна редакция: Януари 28, 2011, 10:46:40 pm от Feia »

« Отговор #21 -: Януари 28, 2011, 10:33:55 pm »
Уранът на форума е в точен съвпад с моето Слънце, а Меркурият ми е на IC-то на форума. Това обяснява защо се включих по нетрадиционен за този форум начин и защо не пиша много. ;D

« Отговор #22 -: Януари 28, 2011, 10:34:08 pm »
 ;D Е,аз не съм и тръгнала да ставам забележима.Пък и аз съм забележима,за когото си искам  ;)

А статистиките са скучни неща,но щом нямаш друга работа  :blink:

*

holanda

« Отговор #23 -: Януари 28, 2011, 10:48:47 pm »
Xa!

моята mean Лилит е в съвпад с Асц на форума и
 мои СЛВ е в съвпад с форумския Уран.
Хирон на форума е в съвпад с мои Нептун
Меркурии на форума в опозиция с мои Плутон

6а са вземаме май :D

*

tadj-all

« Отговор #24 -: Януари 28, 2011, 10:50:16 pm »
Xa!

моята mean Лилит е в съвпад с Асц на форума и
 мои СЛВ е в съвпад с форумския Уран.
Хирон на форума е в съвпад с мои Нептун
Меркурии на форума в опозиция с мои Плутон

6а са вземаме май :D

И си пропуснала най-важното..Юпитер.

*

holanda

« Отговор #25 -: Януари 28, 2011, 10:54:18 pm »
И си пропуснала най-важното..Юпитер.

а да..имаме точен съвпад на Юпитери :)

*

Feia

« Отговор #26 -: Януари 28, 2011, 10:59:23 pm »
Моите Слънце в 8-ми дом и Венера в 7-ми дом са в съвпад с Венера в 7-ми дом в Телец на форума.

А моят Меркурий е в съвпад със Слънцето и Меркурий на форума.

Това, че ще има много комуникация е ясно.

Но защо няма хармонични взаимоотношения, както се предполага?

*

tadj-all

« Отговор #27 -: Януари 28, 2011, 11:06:45 pm »
Моите Слънце в 8-ми дом и Венера в 7-ми дом са в съвпад с Венера в 7-ми дом в Телец на форума.

А моят Меркурий е в съвпад със Слънцето и Меркурий на форума.

Това, че ще има много комуникация е ясно.

Но защо няма хармонични взаимоотношения, както се предполага?

В смисъл?

« Отговор #28 -: Януари 28, 2011, 11:07:28 pm »
Фея, Марсът ти къде попада в картата на форума и как аспектира планетите? Луната на форума как аспектираш? Квадрат на твой Марс към форумнна Луна?

Сега се сетих, че май Марсът ти е в Скорпион, нали? Горното ми предположение за Марса и Луната е грешно. Най-много да имат тригон, което е хубаво. Внасяш енергия във форума. :blink:

Управителят на АС Венера е в квадрат с У4 Уран. И въпреки че Луната е хармонична и на трон по знак, заради аспекта на Венера се вижда, че може да се засягат потребителите от инакомислещите. Квадрат на Меркурий с Нептун (У5) - сладки приказки, отклоняващи се от темата, каквито има доста тук. :blink: И интриги, интриги...
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 01:17:29 am от Mirabella »

*

Feia

« Отговор #29 -: Януари 28, 2011, 11:17:41 pm »
Фея, Марсът ти къде попада в картата на форума и как аспектира планетите? Луната на форума как аспектираш? Квадрат на твой Марс към форумнна Луна?

Управителят на АС Венера е в квадрат с У4 Уран. И въпреки че Луната е хармонична и на трон по знак, заради аспекта на Венера се вижда, че може да се засягат потребителите от инакомислещите. Квадрат на Меркурий с Нептун (У5) - сладки приказки, отклоняващи се от темата, каквито има доста тук. :blink:

Моят Марс е в опозиция на Венера на форума, както и на моята Венера. Може би ще се струвам прекалено агресивна на потребителите.

Моят Сатурн е в опозиция на Меркурий на форума. Явно нещо ще преча на комуникацията или пък ще я изпълвам с тежки чувства. Или пък ще ги дисциплинирам.  ;D

Моят Плутон в съвпад с моя асцендент и с асцендента на форума е в опоизиця на Слънцето на форума. Явно много ще се трансформираме взаимно.

Обаче това с Плутон мисля, че важи за всички потребители, които са долу-горе на моята възраст.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Януари 28, 2011, 11:20:58 pm »
в синастрията ми с форума има 4 опозиции и толкова съвпади също....
с хора не съм имала такава синастрия....
 :blink:

« Отговор #31 -: Януари 28, 2011, 11:22:05 pm »
Предположих грешно, че Марсът ти аспектира лошо Луната на форума и че поради това някои хора дълбоко се засягат от думите ти. Но ясно, била е Венерата - управител на АС-то. А за Сатурна и Плутона не е лошо - можеш да бъдеш конструктивна тук. :blink:

*

tadj-all

« Отговор #32 -: Януари 28, 2011, 11:27:52 pm »
Обаче, ако това е картата на сайта - тука ниво, никога няма да се постигне!

Освен дъра-бъра под чадъра и сексуални намеци - едва ли ще роди нещо повече...То с тая Венера в 7-ми дом и в Телец и управителка на хороскопа и...с тая Луна, просто нещата са от зле, та зле за търсене на нещо по-дълбоко, по-скрито, по-ценно...

*

tadj-all

« Отговор #33 -: Януари 28, 2011, 11:33:31 pm »

Освен дъра-бъра под чадъра и сексуални намеци - едва ли ще роди нещо повече...То с тая Венера в 7-ми дом и в Телец и управителка на хороскопа и...с тая Луна, просто нещата са от зле, та зле за търсене на нещо по-дълбоко, по-скрито, по-ценно...

Не знам ти какво разбираш под "нещо по-ценно", Т.

Но знам, че картата на сайта е проектирана и подбрана специално, за да има конфигурациите, които има :) И тя си работи, и работи по план. :rolleyes:

Подбрана специално? ;D

Кой я е подбирал?

Щото, този, който я е подбирал я е "моделирал" спрямо себе си.

Иначе си права - ценно за мен е това, което за повечето едва ли е, ама то е и нормално, щото това, което е за тях ценно - за мен не е.

И какъв е плана, все пак? Щото видиш ли - да видиш сите лични планети + Юпитер и Сатурн в 3-ти квадрант...си е ебахти и плана!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #34 -: Януари 28, 2011, 11:37:27 pm »
имам няколко точни аспекта....

СЛВ ми е в съвпад с Марс на форума.... ;D
Мерка на форума е в съвпад с моята Луна... ;D :P
лУНАТА НА ФОРУМА Е 150/ МОЯ мЕРК  А юПИ Е НА ТРИГОН ОТ сАТУРНА МИ... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #35 -: Януари 28, 2011, 11:41:58 pm »

Алооооооуууууууу!!! Аз имам Венера в 7-ми дом в Телец и тя е управителка на Слънцето и асцендента ми. А Луната ми е в съвпад с Нептун.

Обаче съм много задълбочена.

Пишеш глупости!

Мисля, че имаш проблеми с Венерите и с Венерините създания.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Януари 28, 2011, 11:43:28 pm »

Алооооооуууууууу!!! Аз имам Венера в 7-ми дом в Телец и тя е управителка на Слънцето и асцендента ми. А Луната ми е в съвпад с Нептун.

Обаче съм много задълбочена.

Пишеш глупости!

Мисля, че имаш проблеми с Венерите и с Венерините създания.

Луна /Нептун не е за всеки.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #37 -: Януари 28, 2011, 11:44:27 pm »

В какъв смисъл? Ако имаш предвид самозабЛуди...

*

Feia

« Отговор #38 -: Януари 28, 2011, 11:45:48 pm »
Не, не спрямо себе си я е "моделирал".

И какво "неподходящо" виждаш ти в концентрацията на планети в 3т квадрант?
Сподели ми, моля.

А за планът - на кратко, както аз го разбирам - "Работа със сърце за астрологията, безкористно, за другите, с чиста любов". Погледни отново картата...

Ти какво виждаш в нея? С тво'йте 1ви/4ти квадрант и Луна в Рак? :mellow:

Ти знаеш прекалено много.

Ако не си Скарлет под прикритие, сигурно си АН или jinom под прикритие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Януари 28, 2011, 11:51:14 pm »

В какъв смисъл? Ако имаш предвид самозабЛуди...

Не , не само.... ;D

Емоцията на  този аспект е изключително силна , до степен фанатизъм....Нужно е да има и подкрепящ аспект към нея , защото в един миг , липсата на баланс , може да създаде тревоги по отношение на дома в който конюкцията  се случва....