Здравей Гост

камион

• 3 Отговора
  • 2014 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
камион
« -: Януари 30, 2011, 05:16:03 pm »
Здравейте! Сънувах, че се возя на един голям, висок камион с още един човек, като не сме влязли в каросерията, а се возим отстрани на камиона до страничното огледало. Беше едно много дълго пътуване, доста често имах чувството че ще сте изтърва, но другия човек ми помагаше да се задържа. Не знам за къде пътувахме толкова време, но следващият ми сън започна на мястото, където съм учила, срещнах се със стари приятели. Бях много щастлива. Любопитно ми е какво означава това пътуване с този камион?

*

iris_n

• *
  • 208
Re:камион
« Отговор #1 -: Януари 31, 2011, 06:46:34 pm »
Доста често сънувам, че се возя на камион и то не вътре, а или на тавана или отстрани. Камионите са все много големи и високи (дори понякога по-високи и от тир). Не свързвам камиона с неща от ежедневието си и предполагам, че тези повтарящи се сънища означават нещо, но какво ли  :-\ ?!?

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Януари 31, 2011, 06:58:10 pm »
Ирис, имаш ли някакви по-големи/мащабни планове, които да включват и други хора?
Може да ги реализираш, но се изисква от теб да смъкнеш картите на масата и да не подвеждаш другите относно намеренията си.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #3 -: Януари 31, 2011, 08:22:39 pm »
По-мащабни планове (професионални) -да, но те не включват други хора, не засягат други хора, тъй като естеството на работата ми е такова.