Първо се извинявам, ако по-долу няма нищо вярно.
По картата, постната от Стела. Съвпадът на Марс със Сатурн е в Овен, в 9-ти дом - Марс в собствен знак, в огнен дом, а Сатурн по знак е в падение. Марс има още два мажорни аспекта освен съвпада (макар и широки), докато Сатурн има само тригон към АС (вярно, с малък орбис). Всичко това ме навежда на мисълта, че в този съвпад Марс е доста по-силният. Съвпадът обаче не участва силно в основната динамика на картата - хвърчилата, Т-квадратите (само Марс прави аспекти към планети от конфигурациите). Марс играе ролята на свързащо звено между Сатурн и основните конфигурации в картата. А както Марс се "обича" със Сатурн. Ролята на Сатурн като стабилизиращ фактор се губи, което може и да е за добро - жената няма да е студена, но може и да не е голяма реалистка... Тъй като Марс е У10 (и в 9-ти дом) си мисля, че тази жена има големи амбиции за успех, издигане в кариерата и обществото, постигане на целите си. Но как ги постига? Сатурн е У6, слаб по знак, а и по дом не изглежда много добре. Значи си мисля, че няма да има голямо желание да се труди (особено физически труд). На Марс му остава да се обърне към Луната и Меркурий. Луната участва в хвърчилото (супер!), но аспектът с Марс е широк квадрат - тук нещата няма да вървят леко - фрустрации при неуспех от прибързани дейстия (Луната е на трон в Рак - мисля, че бързо се успокоява, но вътрешно преживява всичко). С Меркурия в 7-ми дом Марс има секстил - приятен аспект, макар че Меркурий участва в Т-квадрат. Затова предполагам, че жената се обръща за помощ към другите за постигане на целите си. Меркурият й е находчив (във Водолей) в съвпад с Венера - с този аспект, ако не може да омае хората да й помогнат, то на... От здравословна гледна точка - Сатурн У6 е в падение, съвсем буквално - опасност от наранявания при падане, може да си е удряла главата или да е чупила някоя кост... Много ми харесва големият й трин - 2 водни планети, 3 водни знака и дома. Жената или е най-добрият психолог, чиято карта съм гледала, или обича да живее в "страната на чудесата" (под това имам предвид да си слага розовите очила), или е изкусен манипулатор (извинявам се). Може би смята, че жена с амбиции в този мъжки свят трябва да умее да действа меко. Със Слънце в 8-ми дом и опозиция по оста 2-8, ако не е лекар (психолог), може да работи в банковата и застрахователна сфера.
От друга страна, Сатурн е в съвпад с диспозитора си, а на теория планета в аспект с диспозитора си е подсилена. Така че това, което си мисля за слабия Сатурн в тази карта, съвсем може да не е вярно.