Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18182 Прегледи
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #80 -: Февруари 02, 2011, 12:11:18 am »
Няма никакъв смисъл да се водят етично - морални дискусии на тази тема. Жените ,които не са се сблъсквали с подобни проблеми,не са си направили повече от 100 теста за бременост с надеждата да видят положителен отговор,които не са ги надупчили,оперирали, и бръкнали навсякъде,няма как да разберат и усетят за какво иде реч.Сития на гладния не вярва - са казали хората.Няма как да усетят усещането за празнота ,за недъгавост,което неизменно се появява след  време.Няма как да знаят ,че тази тема  изцяло запълва съзнанието,че жените ходят по психиатри и че  невъзможността да родиш дете създава огромен комплекс за малоценност,който рефлектира и в отношенията с другите хора.Все пак,това е най-естествения процес.
Затова мисля,хайде да говорим по картата.
Аз мисля,че Надин има шансове да забременее с помощта на АРТ :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #81 -: Февруари 02, 2011, 12:58:19 am »
Ако използваме формулите на руснаците, Надин ще има дете, заради връзмака 4-5 дом. Никой не обърна внимание на моя пост, но ако видите моята карта, има общо с тази на Надин, като положение на управители.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Февруари 02, 2011, 01:19:03 am »
Ако използваме формулите на руснаците, Надин ще има дете, заради връзмака 4-5 дом. Никой не обърна внимание на моя пост, но ако видите моята карта, има общо с тази на Надин, като положение на управители.
Кабала , не ми се слушат празни приказки! :blink:
Що за аналог? :rolleyes: Що не си погледнеш луната? Доста е голяма разликата ми се струва...

Второ , няма един транзит от онези по които съдим за 5-ти дом...
Нещо повече в рамките на около 6г. Сатурн ще транзитира 6-ти , а Плутон 8-ми...
Солар.... :unsure: :rolleyes: , един солар пролет не прави...
Мисля , че в предстоящите няколко години ще има други приоритети....
Аз лично не бих рискувала при съвпад на ПР.К12 с нат. асц.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #83 -: Февруари 02, 2011, 01:30:47 am »
Марая, моля те, разкажи ми за плутон в 5ти дом  :rolleyes: :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Февруари 02, 2011, 01:39:48 am »

Плутон в 5-ти е плодовит....
Носи силни и трайни чувства....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #85 -: Февруари 02, 2011, 01:44:57 am »

Плутон в 5-ти е плодовит....
Носи силни и трайни чувства....

Благодаря!  :wub:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #86 -: Февруари 02, 2011, 01:45:14 am »

:blink: Синът ми е роден при транзит на Плутон в 6-ти, Сатурн - 2-ри, Нептун и Хирон в 8-ми, У12 на върха на ІС.
Всичко е относително.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Февруари 02, 2011, 01:56:29 am »
Абстрахирайки се от написаното дотук, мога да споделя, че Луна в съвпад със Сатурн не винаги дава късно майчинство. Наблюдавала съм такава констелация и в картите на жени, които поради някакви обстоятелства рано (и необмислено) забременяват и в един момент отговорността започва да им тежи и да ги задушва. Такава констелация може да се види и в картите на много лоялни майки, отдадени на децата си, стига децата да не се превръщат в средство за постигане на други цели. Независимо какви са обстоятелствата, ключова дума тук е лоялност, но много зависи от знака на Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Февруари 02, 2011, 01:58:26 am »

:blink: Синът ми е роден при транзит на Плутон в 6-ти, Сатурн - 2-ри, Нептун и Хирон в 8-ми, У12 на върха на ІС.
Всичко е относително.

Разликата м/у Плутон и Сатурн в 6-ти е много голяма... :blink:

Нодалната ос и прогресивната луна са индикатори за бременност и раждане.
Нямаш ли дирекция или прогресия , един транзит прогностика не прави!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #89 -: Февруари 02, 2011, 02:00:22 am »
а луна полуквадрат сатурн пак ли дава проблеми и по-късно раждане?  :rolleyes:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #90 -: Февруари 02, 2011, 02:00:45 am »
Що за аналог? :rolleyes: Що не си погледнеш луната? Доста е голяма разликата ми се струва...

Япяташ,че моите думи са празни приказки?! Луната ми, Марая има един "добър" аспект със Сатурн-всичко останало е квадрати и опозиции, много добре знам какво говоря. 5 дом при мен е скорпион, нито Плутон, Нито Марс са добре поставени, напротив.Марс е и в 6 дом, на всичкото отгоре,Луната и Юпитер са в квадрат, вярно, че е разходящ,ама е отчетен в картата.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Февруари 02, 2011, 02:03:59 am »

Япяташ,че моите думи са празни приказки?! Луната ми, Марая има един "добър" аспект със Сатурн-всичко останало е квадрати и опозиции, много добре знам какво говоря. 5 дом при мен е скорпион, нито Плутон, Нито Марс са добре поставени, напротив.Марс е и в 6 дом, на всичкото отгоре,Луната и Юпитер са в квадрат, вярно, че е разходящ,ама е отчетен в картата.

Това не е най-лошото което може да се случи....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #92 -: Февруари 02, 2011, 02:05:54 am »
И какво точно искаш да кажеш-))) Идеята е за бременността, а не какво може д ми се случи...То си е Божа работа

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Февруари 02, 2011, 02:08:29 am »
И какво точно искаш да кажеш-))) Идеята е за бременността, а не какво може д ми се случи...То си е Божа работа

Това казвам , че в една карта квадратурата и опозицията не са най-лошото нещо , което може да се случи...., не като прогностика го казвам.. ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #94 -: Февруари 02, 2011, 02:12:18 am »
Идеята беше за наталната карта.Ако нещо не е дадено по натал,то няма и как да се случи, нъл тъй? Ся, ако гледам картата на Надин, има много напрежение, но, има и много връзки, които потвърждават възможността за дете и понеже тук взе да се разисква за нептун, че и ретро, че юпитер и бля, бля, реших да покажа, че ако погледнеш моята карта има един единсвен аспект, т.е. 2 които дават възможност за раждане... Говорех за сходства на управители. Луната ми не е в плодовит знак, напротив

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Февруари 02, 2011, 02:24:41 am »

Това казвам , че в една карта квадратурата и опозицията не са най-лошото нещо , което може да се случи...., не като прогностика го казвам.. ;D ;D

За да разсея малко съмненията и притесненията, които са ви обзели, давам за пример една карта - на моя близка, първата ми браточведка. Луната е силно ранена, участва в напрегната конфигурация с малефици. Не е имала проблем със забременяването и износването на плода, нито по време на раждане. Забременява на 25-годишна възраст. В нейната карта ранената Луна във Везни се проявява по друг начин - много властен характер, от малка е много манипулативна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #96 -: Февруари 02, 2011, 02:32:29 am »
Чакай, ся, бе Лили... Венера има тригон, Луната също има добър аспект със Слънцето, Щпитер също има тригон и пак- управител на 5 и 4 са в секстил... Аз нямам съмнения...Просто дадох пример с моята карта. Луна позе Слънце, квадрат Юпитер, Юпитер, управител на 6 в 5. Нептун в 5. Управител на 5 в опозе със Слънце и квадрат с Марс, Марс е вотри управител на Скорпи, то е ясно...пак същото-квадрат към Слънце и към Плутон. Управител на 4 в 7 дом, няма аспект с управител на 5 ;D...опровергах теоремата на оня руснак ;) ;) ;) ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #97 -: Февруари 02, 2011, 02:32:55 am »
Абстрахирайки се от написаното дотук, мога да споделя, че Луна в съвпад със Сатурн не винаги дава късно майчинство.... Независимо какви са обстоятелствата, ключова дума тук е лоялност, но много зависи от знака на Луната.

:72: София Лорен - при това съвпадът е във Водолей - един брак, стогодишен, две деца.

Лайза Минели - съвпадът е партилен, в Рак - четирима съпрузи, няма деца.

Наташа Хенстридж - съвпадът е в Рак - двама съпрузи, две деца от втория брак - ражда ги на 24 и на 27 години.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Февруари 02, 2011, 02:36:02 am »
а луна полуквадрат сатурн пак ли дава проблеми и по-късно раждане?  :rolleyes:

Не , не дава...Аспекта действа по-скоро на подсъзнателно ниво... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Февруари 02, 2011, 02:39:32 am »
Имам и приятелка с Луна във Везни в широк съвпад с Плутон (в първи дом) и квадрат със Сатурн в Рак - не е имала проблем със забременяването. Има Водолей на К5. Момиченцето й е със Слънце в Скорпион, АС Лъв и Луна във Водолей в разходящ съвпад с Уран.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.