П.П. в 4:48 съм тръгнала да публикувам този отговор, ама не е пристигнал, сега си отварям компа и ви го пращам със закъснение. Нямам време да чета какво сте писали м/увременно.
Мун, ще почнем да спамим тука твърде много, не че ще ни е за първи път.
Аз съм щастлива, защото имам представата за себе си като за щастлива, и това не ме е напускало и през дългите години в които се мъчихме да имаме дете. И когато всъщност съм имала основания да се чувствам ужасно нещастна. Можеш да се чувстваш щастлив и в Индокитай и в Египет в сегашно време, и в някой затвор дори, и в Манахтън, и обратното. Зависи какъв дух имаш и накъде предпочетеш да обърнеш мисълта си. Аз съм един среден човек, но съм щастлива с всичко, което имам. Гледам, че чашата е наполовина пълна. Знам, че за почти всеки друг тук тя е наполовина празна.
В Холандия не живея. Не е нужно да живееш там, за да си пиеш хормоните и да изглеждаш като холандката на 60. Ако искаш. Ако не - има забрадки се продават по пазара.
Ако се тръшкаш, че животът ти е свършил, че няма смисъл, че всичко е ужасно, верно ще умреш на 60. не се майтапя. Имам близка, която постоянно хленчи и без да пуши и пие, яде здравословно, еми тя е човека с най - лошо здраве, който познавам. сега разви и рак, на 61.
Разбираш ме какво казвам, нали.
Айде, че много време отделих и ме дърпат по ръкава, не мога да остана повече.