Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18239 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #20 -: Февруари 01, 2011, 03:21:47 am »
Не, не съм.

Благодаря, така ще знаем кой дом да гледаме  :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #21 -: Февруари 01, 2011, 03:58:22 am »
Транзитен Сатурн е в твоя 5-ти дом и това още повече засилва желанието ти за деца!В началото на 2012 имаш големи шансове солара ти както казаха в по-горните постове и прогресиите са предпоставка за евентуална бременост.Прогресивната Луна ще направи пъвро съвпад с Меркурий у5 след което ще пресече оста ДС и ще направи съвпад с целия натален стелиум Нептун,СЛВ,Слънце и Венера.По същото време дирекционното и прогресивно Слънце е в опозиция с натална Луна,а при теб Слънцето е управител на 4-ти дом,което не е за подценяване при появата на нови членове на семейството.Прогресивен Меркурий напуска знака Козирог и преминава във Водолей,което също е предпоставка за важни събитиясвързани с теб и 5-ти дом-децата.Дирекционна Венера в секстил с Марс-добра предпоставка за правене на дете.Не изключвам и инвитро зачеване или нови иновативни лекарски методи.Соларен АС 2011-2012 е в Телец,а соларната Венера е съвпад със соларен Плутон,соларен Марс в опозиция с наталин Юпитер и соларна Луна върху този Юпитер.Транзитен Уран прави тригон с натален Меркурий,което също е добро предзнаменование тъй като Уран управлява МС.Желая ти успех,Надин,дано да се похвалиш догодина! :58:  
Докато дишаш...надявай се!

*

nadin

• 12
« Отговор #22 -: Февруари 01, 2011, 03:33:24 pm »
Транзитен Сатурн е в твоя 5-ти дом и това още повече засилва желанието ти за деца!В началото на 2012 имаш големи шансове солара ти както казаха в по-горните постове и прогресиите са предпоставка за евентуална бременост.Прогресивната Луна ще направи пъвро съвпад с Меркурий у5 след което ще пресече оста ДС и ще направи съвпад с целия натален стелиум Нептун,СЛВ,Слънце и Венера.По същото време дирекционното и прогресивно Слънце е в опозиция с натална Луна,а при теб Слънцето е управител на 4-ти дом,което не е за подценяване при появата на нови членове на семейството.Прогресивен Меркурий напуска знака Козирог и преминава във Водолей,което също е предпоставка за важни събитиясвързани с теб и 5-ти дом-децата.Дирекционна Венера в секстил с Марс-добра предпоставка за правене на дете.Не изключвам и инвитро зачеване или нови иновативни лекарски методи.Соларен АС 2011-2012 е в Телец,а соларната Венера е съвпад със соларен Плутон,соларен Марс в опозиция с наталин Юпитер и соларна Луна върху този Юпитер.Транзитен Уран прави тригон с натален Меркурий,което също е добро предзнаменование тъй като Уран управлява МС.Желая ти успех,Надин,дано да се похвалиш догодина! :58:  

:) Благодаря ти, дано си права.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #23 -: Февруари 01, 2011, 04:42:48 pm »
....Имам един въпрос:

Майка в твойте представи е онази , която ражда или онази , която се грижи за децата...? :blink:

Да ти задават такъв въпрос е изключително жестоко. И на мен са ми ги задавали такива, след като 8 години с мъжа ми правихме опити и след загубата и на някое и друго дете. Повечето хора (те разбира се, си имат собствени деца), не знаят колко горчиви са сълзите на такива жени и подмятат ето такива реплики. Или иначе казано, така директно ти се казва, че не можеш да имаш собствени деца. Е, аз съм живото доказателство, че и такива неща се случват и то на възраст над 40 години и то за първи път.
Така че не губи кураж! Всичко ще си дойде на мястото, само да си спокойна и да не губиш вяра. Хороскопът ти подсказва някои трудности, но никой в никакъв случай не може да ти каже с категоричност от хороскопа ти: "Ти няма да имаш собствени деца". Това е просто абсурдно.
Иначе в осиновяването няма нищо лошо, но нека човек си има едно свое, пък после да си осинови и десет ако иска. Мисля, че повечето хора разбират за какво говоря.

« Отговор #24 -: Февруари 01, 2011, 05:08:44 pm »
....Имам един въпрос:

Майка в твойте представи е онази , която ражда или онази , която се грижи за децата...? :blink:

Да ти задават такъв въпрос е изключително жестоко. И на мен са ми ги задавали такива, след като 8 години с мъжа ми правихме опити и след загубата и на някое и друго дете. Повечето хора (те разбира се, си имат собствени деца), не знаят колко горчиви са сълзите на такива жени и подмятат ето такива реплики. Или иначе казано, така директно ти се казва, че не можеш да имаш собствени деца. Е, аз съм живото доказателство, че и такива неща се случват и то на възраст над 40 години и то за първи път.
Така че не губи кураж! Всичко ще си дойде на мястото, само да си спокойна и да не губиш вяра. Хороскопът ти подсказва някои трудности, но никой в никакъв случай не може да ти каже с категоричност от хороскопа ти: "Ти няма да имаш собствени деца". Това е просто абсурдно.
Иначе в осиновяването няма нищо лошо, но нека човек си има едно свое, пък после да си осинови и десет ако иска. Мисля, че повечето хора разбират за какво говоря.

Аз разбирам ,след като 7ма година не се отказвам ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #25 -: Февруари 01, 2011, 05:46:23 pm »
Имам близка с подобен проблем. В момента е на 44 години. Правиха опити за дете повече от 10 години, накрая й откриха миома, оперираха я и с мъжа й си осиновиха прекрасно момиченце, когато тя беше на 43. За сравнение майка ми е станала баба на 45, малко е грубо, съжалявам, само искам да кажа, че времето лети бързо и когато околните дават някакви съвети, не го правят за да бъдат "изключително жестоки". Освен това болшинството хора не смятат, че е толкова лошо да не можеш да родиш собствени деца, понеже много по-важно и отговорно е да ги отгледаш.
В случая с моята близка миомата беше едно от хубавите неща, които й се случиха, понеже я накара да търси друг вариант.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Февруари 01, 2011, 05:49:14 pm »
Имам близка с подобен проблем. В момента е на 44 години. Правиха опити за дете повече от 10 години, накрая й откриха миома, оперираха я и с мъжа й си осиновиха прекрасно момиченце, когато тя беше на 43. За сравнение майка ми е станала баба на 45, малко е грубо, съжалявам, само искам да кажа, че времето лети бързо и когато околните дават някакви съвети, не го правят за да бъдат "изключително жестоки". Освен това болшинството хора не смятат, че е толкова лошо да не можеш да родиш собствени деца, понеже много по-важно и отговорно е да ги отгледаш.
В случая с моята близка миомата беше едно от хубавите неща, които й се случиха, понеже я накара да търси друг вариант.
:72: Именно...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #27 -: Февруари 01, 2011, 07:16:44 pm »

Е да, но тя сама си е стигнала до този извод - да осинови дете. Не е наша работа тук, или където и да е, да предричаме на някого катеорично дали ще има/няма деца, и още по-малкото дали да осинови. Не е етично най - малкото. Плюс това жената ни пита не "Ще осиновя ли дете", а "Ще забременея ли".
А що се отнася до това да станеш майка на 20 и баба на 40, за мен пък това е - откровено казано - селско. Слава богу, вече хората не подпират децата си да се женят на 20, освен някъде по селата може би. Да се ожени, да се отели рано... Като чуя за такава жена - това е или жена с такива традиции в семейството (и подпирана да се жени рано), или разбираща че няма шансове за собствена реализация (а бърза да хване някого докато е млада и хубава все още и да има на ръцете на кого да легне, главно финансово), или бягаща от ужасни баща и майка (което си е за съжаление), или наивница, която е решила, че това е любовта на живота й и няма да има друга. В резултат, мога да ти кажа, че абсолютно всички до една мои приятелки, които се изпожениха и родиха на по 20-22, сега са разведени, с по 1-2 деца на ръце. (Шансове имат само тези с доста по-възрастни и улегнали мъже, но пък те в една хубава зряла възраст на около 40 гледат старци вкъщи).Щото то на 20 не можеш много да мислиш кой е най - подходящия мъж за теб. Нито ти самата си завършена личност да знае какво точно иска, това ли е то, и да си направи избора разумно. Някъв ти се метнал там, правили сте луд секс няколко месеца - и айде - голямата любов и голямата сватба.  Тоз не ще да е за изпускане ;D
Иначе тия простащини и тях сме ги чували, че детето ми като тръгне на училище, щели да му викат че баба му го води (Щото нали бабите са на по 45). Зависи жената как изглежда и как се чувства. Аз познавам развалини и на по 30 години. Както и хубави жени, които са си още жени и в късните им 40. За мен - откровено казано, би било обидно да бъда баба - с моята жизненост, сила, зрялост, външен вид и цялостно усещане за себе си, на 40 и малко.
И още нещо - понеже живея на ново място - сега се опознавам с хората в комплекса. Имам новина за теб - има само 2 майки от 10, с които се запознах, които са на по 23. Всичко останало е много над 30. Самата аз бях малко учудена.
Времената се менят. Хората правят по-обмислени избори в животите си. И не сме на село.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #28 -: Февруари 01, 2011, 07:30:12 pm »
ana125
" За мен - откровено казано, би било обидно да бъда баба - с моята жизненост, сила, зрялост, външен вид и цялостно усещане за себе си, на 40 и малко."
----------------------------------------------------------------------------

Почакай малко...има време до към 60 - тогава но пиши как си   ;D
Естествени минерали и амулети

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #29 -: Февруари 01, 2011, 07:31:24 pm »
Между другото - удивително е, колко много хора смятат, че една жена над 30 трябва да сложи забрадка, да се сбаби, да откаже секса, да откаже от всякаква суета и самочувствие като жена, да престане да се поддържа, и след око 10 години да гледа и внуци. На това припяват с охота дори и жени!
Животът ти като жена, и като човек изобщо - колко ще е дълъг и стойностен, зависи до огромна степен от самия теб. Според горната логика на 60 вероятно трябва и да умреш, а защо не и по-рано?
А има толкова хора на по 60 и повече години, които са още толкова жизнени, продуктивни, интересни личности, и не на последно място изглеждащи и нелошо, около които просто е удоволствие да си...
Всичко си зависи от мисленето на самия човек. Даже не толкова от начина му на живот, а от мисленето, интелигентността и силата му да направлява себе си, развитието си, съдбата си...

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #30 -: Февруари 01, 2011, 07:35:44 pm »
ana125
" За мен - откровено казано, би било обидно да бъда баба - с моята жизненост, сила, зрялост, външен вид и цялостно усещане за себе си, на 40 и малко."
----------------------------------------------------------------------------

Почакай малко...има време до към 60 - тогава но пиши как си   ;D

Аз като съм на 60, синът ми ще е на 20. Не знам някой да го интересува как изглежда майка му, когато той самият е на 20. Ако съм те разбрала правилно. Той тогава ще си има достатъчно интересен личен и всякакъв друг живот.

Между другото, писали сме си постингите по едно и също време, и изглежда съм разчела правилно този тип начин на мислене.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #31 -: Февруари 01, 2011, 07:44:46 pm »
Искам ana да подкрепя мнението ти.Аз рядко взимам отношение но Ви чета редовно.Нещата не са такива каквито бяха.Незнам на колко си години -аз съм на 48 и скоро ще ставам баба :blink:-за първи път.В моето обкръжение начина на разсъждение по тези проблеми е напълно сходен с твоя. :08:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #32 -: Февруари 01, 2011, 07:55:23 pm »
Отново изместихте разговора.
Ана, ето това е въпроса на Надин:

"Преди да откача тотално и да се чудя къде да ходя, има ли някой тук, който може да погледне и моята карта и да каже виждат ли се деца в нея. Тормозя се много по този въпрос и всяка помощ ще ми бъде добре дошла."

Тя не пита как точно ще стане, а ти по никакъв начин не можеш да гарантираш бременност и е неетично да заблуждаваш един объркан и търсещ помощ човек.

Не съм те нарекла селянка, затова ако обичаш бъди по-внимателна, когато четеш и отговаряш. Тук никой не поставя норми за това кое е правилно, селско, има различни ситуации и съдби.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 01, 2011, 08:07:21 pm »

"Преди да откача тотално и да се чудя къде да ходя, има ли някой тук, който може да погледне и моята карта и да каже виждат ли се деца в нея. Тормозя се много по този въпрос и всяка помощ ще ми бъде добре дошла."

Тя не пита как точно ще стане, а ти по никакъв начин не можеш да гарантираш бременност и е неетично да заблуждаваш един объркан и търсещ помощ човек.

Не съм те нарекла селянка, затова ако обичаш бъди по-внимателна, когато четеш и отговаряш. Тук никой не поставя норми за това кое е правилно, селско, има различни ситуации и съдби.

Неетично е мека дума....И абсолютно съм съгласна с поста на Кали
Има хора , които в тази инкарнация , следва да изпълняват други задачи , а не тази да раждат....Нима жените , които оставят децата си са майки....

А и още нещо....Какво значи /селско/ , това не е ли обидна дума?!
Миии...., прекалено ми е елементарен този разговор!
Аз , както и доста от пишещите тук сме прекалено толерантни към подобни провокации....
Но тъй като темата е на път да придобие аграрен характер , ще кажа мнението си...., защото смятам , че знаещия е въоражен и е в пъти по-добре да знаеш истината , а не да живееш в самозаблуда...
В тази карта аз не виждам бременност и износване на плод!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #34 -: Февруари 01, 2011, 08:13:29 pm »
Човек предполага -Господ разполага :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Февруари 01, 2011, 08:17:59 pm »
Господ е у всеки от нас....Не е нито високо , нито далеко..., а в сърцето... :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #36 -: Февруари 01, 2011, 08:29:53 pm »
Здравейте на всички от мен,

позволявам си да ви пиша тук, защото от известно време ме терзае проблем. Ще имам ли и аз деца, тъй като правя опити в тази посока от известно време, без резултат досега.

Е това защо го пропускаш? Не съм чула/чела някой да говори така, когато се опитва да осинови дете.
Личи си, че жената е отчаяна, и търси всякаква помощ... Първо, не е етично да кажеш на такъв човек, че няма да има деца (макар и заобиколно), дори и да виждаш такова нещо в картата му. И второ - в нейната карта не се вижда никаква категоричност за липса на деца - собствени при това (за осиновените си има Нептун в 5-ти дом, като в хороскопа на А. Джоли).
Спомням си неотдавна някой беше сложил картата на Кайли Миног тука, без да казва коя е тази жена. В рамките на няколко секунди буквално ме блъснаха две неща - едното е какъв късмет, какъв успех има този човек откъм кариера, пари... абе всичко най- най-... И в същото време, че няма да има деца... Разбира се, Кайли няма как да научи какво съм писала тук, така че казвам смело. В картата на Надин няма нищо подобно (откъм деца).
Значи, тва да кажеш на някого, че няма да има деца, е като да му кажеш кога ще умре, или пък че остатъка от живота си ще прекара в самота, или че ще загуби всичките си пари и ще проси по улиците... Това е много трудно да се предскаже, освен ако не е твърде категорично в хороскопа, и второ - не е етично/човешко, възпитано... абе както щеш го наречи - грозно е от всяка гледна точка да се каже.
По-скоро един астролог, ако има идея какво всъщност прави с хората, които консултира (макар и само във форум), и ако е достатъчно професионален, би трябвало да ти помогне да търсите изход. А не да те заколва с новината.
И пак да кажа - няма категоричност в нейния хороскоп, че няма да има деца. Честно, надин! Не те лъжа само за да те успокоя. Който може да й каже такова нещо....

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #37 -: Февруари 01, 2011, 08:32:52 pm »

Неетично е мека дума....И абсолютно съм съгласна с поста на Кали
Има хора , които в тази инкарнация , следва да изпълняват други задачи , а не тази да раждат....Нима жените , които оставят децата си са майки....

А и още нещо....Какво значи /селско/ , това не е ли обидна дума?!
Миии...., прекалено ми е елементарен този разговор!
Аз , както и доста от пишещите тук сме прекалено толерантни към подобни провокации....
Но тъй като темата е на път да придобие аграрен характер , ще кажа мнението си...., защото смятам , че знаещия е въоражен и е в пъти по-добре да знаеш истината , а не да живееш в самозаблуда...
В тази карта аз не виждам бременност и износване на плод!

Значи, Марая, не ти ли беше казал някой астролог на теб, че няма да имаш деца? А ти имаш пет.

И второ - как на елементарен човек един разговор може да му е елементарен?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Февруари 01, 2011, 08:38:31 pm »
Нептун в 5-ти дава деца , но по-късно....
Докато при Плутон в 5-ти нещата са по-различни...
За деца не се гледа само 5-ти дом...има още много неща които следва да се разчетат в картата , за да се каже ще има или не...
Въпрос на прочит...Добрия астролог никога не изрича неверни неща, той няма право да заблуждава , той посочва тенденцията...., възможности има....и те са много , но не винаги става онова което искаме....

*

elle

• 32
« Отговор #39 -: Февруари 01, 2011, 08:46:37 pm »
В тоя ред на мисли се зачудих юпитер в 5-и дом какво ли значи...