Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18234 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #60 -: Февруари 01, 2011, 09:56:30 pm »
Аз ще ви кажа,че съм с ретрограден нептун в 5ти дом.
Родих късно
и детето ми е със специални потребности,и има нужда от специални грижи ;)
Но го разбирам едва сега,близо 4ри години след раждането.

Съжалявам , че се припозна с Нептуна в 5-ти... ;D ;)
Щоооо,нещо лошо?
Просто прочетох,че се е заговорило за нептун в 5ти,и споделих че моят е ретро и наистина си имам проблеми с детето :-\
Явно при мен нещата важат :blink:
При мен е и опозиция със сатурн.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #61 -: Февруари 01, 2011, 09:58:18 pm »
Въпросът не е нито селски - нито градски, а ПРИРОДЕН !

Това, че чрез медицината успяваме да " надхитрим " природата,
хубаво - но може да се види и по всичко се познава, че в една жена
след 45-50 г започват физиологични промени, (а при някой и по-рано)
които медицината все още не може да спре  :-[

Нека всеки да реализира мечтите си, но и да знае, цената, която
ще трябва да заплати , не е само във финикийски знаци  и не само той самия   :mellow:

Все пак дължа уточнението, че аз заченах по абсолютно естествен начин, и то само за един ден, и изобщо не съм използвала медицината, за това. После имаш нужда от лекарства, но не по женски проблем, а заради един здравен проблем, който може да го има и мъж и няма общо с половата система. Не че съм длъжна да се обяснявам, но все пак е хубаво да е ясно.

Що се отнася до менопаузата, тука верно медицината може да се намеси и да я забави. Обикновено по лекарско предписание, но някои жени и без него (аз лично не бих, именно заради мед. предписания, но пък има здравословен н-н на живот и т.н.). И са си жени и над 50. И по - късно ги наляга старостта. Познавах една такава холандка, която си беше мацка на 60. За разлика от нашите 40-годишни със забрадките. На 60 ние се готвим да мрем.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Февруари 01, 2011, 09:58:57 pm »
Ами нищо подобно! През октомври миналата година роди. Има чудесно здраво и хубаво бебче.

Изглежда, че познавам сестра ти. Миналата година ми писа в друг форум, че ще има бебе. Да й е живо и здраво детенцето. Но не съм й разглеждала казуса аз. :blink:

Цитат
Затова не бива с подобна категоричност да се подхожда към толкова деликатен проблем – не само, че е неетично, но е дори престъпно!

Затова повече не се включвам в теми като тази. Дори в искреното си желание да помогне астрологът може да сгреши - не само в прогнозата, а и в подхода.

Стига бе ,  ;D ;D Не се ли сещаш ,че се визира наша обща приятелка.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Февруари 01, 2011, 10:00:04 pm »
За всичко се сещам, но няма причина да злорадстваме, струва ми се.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Февруари 01, 2011, 10:01:36 pm »
За всичко се сещам, но няма причина да злорадстваме, струва ми се.  :blink:

Констатираме , колко са /благодарни и мили/ хората... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #65 -: Февруари 01, 2011, 10:08:28 pm »
А, Мун, явно предполага и че децата ни ще плащат цената, че сме възрастни.
Въпросът ми е, каква цена плащат децата на разведените родители, защото някой си не мислил като се възпроизвеждал на 20? И кои са по-честите случаи?

*

holanda

« Отговор #66 -: Февруари 01, 2011, 10:16:24 pm »
Радвам се, че се намериха и хора, които да разберат моята позиция.

мисля,че всички сме разбрали позицията ти,тя не е ексцентична сама по себе си,а просто едната страна.Не е нужно да се подкрепяме,за да е ясно,че тече ако не единомислие,то поне разбиране и уважение към написаното.
Аз не се включвах досега,защото не се натоварвам с този въпрос..за момента не ми е жизненоважен. И не си позволявам категорична позиция,защото всеки един евентуален развой на събитията има своите позитиви и негативи,а дали е добре или не,как ще повлияе на майката,зависи изцяло от нейната готовност и осъзнатост.Няма да ми е проблем да съм майка на 25 или на 45-достатъ4но отговорно ще се отнеса към себе си и новия живот.Лично за мен проблема с късното майчинство се изразява в това дали физически ще можеш да износиш/отгледаш това дете,дали ще удърjaш баланса,тъи като ще трябва да се справяш с напрежение,а вече ще си във възраст,която изисква повече спокойствие.Но и аз съм виждала жени пръщелки на 45,достатъ4но самоуверени и жизнени..затова всичко си зависи от конкретния случаи.Да не казвам и че с повечко хъс и желание може да забавиш така омразната настъпваща зрялост/старост.
Аз съм най-малкото дете в нашето семейство,майка е била на 30 ,когато ме е родила .Не съм имала проблеми с възрастта и,а със самата нея.Така че няма гаранция за нищо,когато сам незнаеш кой си.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Февруари 01, 2011, 10:19:59 pm »

Ето картите....

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #68 -: Февруари 01, 2011, 10:30:02 pm »
Марая, е, и? Чакаме коментара ти. Едно по едно - кое е за и кое против забременяване. Ако въобще според теб има "за".

Жълтолилава, нужно е да подкрепяме едната или другата страна, за може едната или другата страна да научи, че някой я разбира. (И в случая - че не цари пълно Средновековие.) А иначе аз не се нуждая от аплодисменти, за да проведа който и да е спор. Просто ми става по - приятно.
Да си мълчиш според някои е признак за съгласие, според други - не. Важно е да се знае, не на последно място и за да се води разговор изобщо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Февруари 01, 2011, 10:34:27 pm »
Марая, е, и? Чакаме коментара ти. Едно по едно - кое е за и кое против забременяване. Ако въобще според теб има "за".

Жълтолилава, нужно е да подкрепяме едната или другата страна, за може едната или другата страна да научи, че някой я разбира. (И в случая - че не цари пълно Средновековие.) А иначе аз не се нуждая от аплодисменти, за да проведа който и да е спор. Просто ми става по - приятно.
Да си мълчиш според някои е признак за съгласие, според други - не. Важно е да се знае, не на последно място и за да се води разговор изобщо.

В тази теме коментарите ми приключиха.... ;D
Очаквам "добрите" астролози да направят това.... ;D Нали в твоите представи не съм от тях..., та приключих по този повод.... ;D :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #70 -: Февруари 01, 2011, 10:34:57 pm »
А, Мун, явно предполага и че децата ни ще плащат цената, че сме възрастни.
Въпросът ми е, каква цена плащат децата на разведените родители, защото някой си не мислил като се възпроизвеждал на 20? И кои са по-честите случаи?

Извинявай, но в Холандия ли живееш ?   :-\

Не ми се цитират статистики за БГ , за средната продължителност
на живота, за това, че сме на едно от първите места по заболеваемост,
защото всичко е индивидуално. Всички плащаме обаче цената,
наречена " да живееш в  БГ...

Щом си добре - бъди щастлива , но тук всички се оплакват - ти си първия
щастлив човек - радвам се за тебе  ;)
Естествени минерали и амулети

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #71 -: Февруари 01, 2011, 10:39:07 pm »
Напротив, Марая, ти каза за себе си, че си добър астролог. Не ме карай сега да ти вада дукиментите за това, че ще стане смешно. Като си добър астролог, защо не тълкуваш и солара, и транзитите? Хвани се за едно семпло, но хубаво нещо като Сатурн, който сега излиза от 5-ия й дом и е стоял там баш през тея 2 години, в които тя се е опитала да зачене? Малко по - позитивно, а?
Като си такъв добър астролог и съзнаваш необятността на различните видове предсказания - то не са прогресии, то не са солари, то не са индийски хороскопи - не си ли наясно как може едното да покаже едно, а другото - съвсем друго? Ти на кое даваш - ама категорично - предпочитание?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #72 -: Февруари 01, 2011, 10:40:16 pm »
Абе,чета тук за нептун в пети, юпитер и ретроградността им...Имам и нептун и юпитер в 5 и двете планети са си ретро. Управителят на 5 дом няма никакви добри аспекти, участва в тау-квадратура. Е, има син, който го родих на 24 години...пу-пу...слава Богу, всичко си е наред, а бремнността ми,...пожелавам на всички жени такава- и тежко вдигах и мебели местих...е, малко се овапцах в кръста....Та, Юпитер ми управлява 6, както е в този случай и се намира в 5 дом, в съвпад с нептун.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

holanda

« Отговор #73 -: Февруари 01, 2011, 10:41:06 pm »

права си,но тук не можем да извлечем правило, от този разговор най-далечната точка,която бихме стигнали е точно това,че си зависи от конкретния случаи.Защото примери много,условия също.

Споделям твоята позиция,но не се хващам да я развивам,защото ще е само изтръгнато мнение,мисъл,която не се знае дали няма да се наложи да преразгледам след време ,именно заради някакво случайно изcкочило *условие* .
Като взема да родя когато му дойде времето,ще се чувствам по-'изживяла' позицията си и тогава вече може да се включвам в такива разговори :)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #74 -: Февруари 01, 2011, 10:43:28 pm »
А, сега видях за Надин...Вероятно и се дава късно дете. Луната е в съвпад със Сатурн.Освен това, в момента прогресивен Плутон прави точен секстил към слънцето.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Февруари 01, 2011, 10:49:23 pm »
Напротив, Марая, ти каза за себе си, че си добър астролог. Не ме карай сега да ти вада дукиментите за това, че ще стане смешно. Като си добър астролог, защо не тълкуваш и солара, и транзитите? Хвани се за едно семпло, но хубаво нещо като Сатурн, който сега излиза от 5-ия й дом и е стоял там баш през тея 2 години, в които тя се е опитала да зачене? Малко по - позитивно, а?
Като си такъв добър астролог и съзнаваш необятността на различните видове предсказания - то не са прогресии, то не са солари, то не са индийски хороскопи - не си ли наясно как може едното да покаже едно, а другото - съвсем друго? Ти на кое даваш - ама категорично - предпочитание?

Дали съм добър или не , го има в архивите на форума....
Какво и как тълкувам си е мой проблем....
Каквото съм преценила това съм казала....НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГЛЕДАМ НИЧИЯ КАРТА...НЕ МИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #76 -: Февруари 01, 2011, 11:15:41 pm »
Преди да откача тотално и да се чудя къде да ходя, има ли някой тук, който може да погледне и моята карта и да каже виждат ли се деца в нея.

Вероятно в периода след август 2011 и особено след август 2012. Еее, до към август 2015 година. Вероятно родени със секцио, вероятно момчета  и може и повече от едно наведнъж.  :blink: Ако и в картата на партньора ти са активни тези периоди ;).
Не ми се обяснява от какви "шашми" съдя за това. Понеже и не съм никаква астроложка. Ей така, наизуст си говоря.

Питах те за евентуална прекъсната бременност досега, понеже според западната астрология господарят на пети дом и планетата, която има най-много сила на върха на пети - Меркурий, е в по-неблагоприятна позиция от господаря на седми дом - Юпитер (евентуалната втора бременност и въобще сигнификатор на децата). Това не означава непременно прекъсната бременност, но може да доведе до секцио или до необходимост да се следиш повече, да си на легло по време на бременността.

Аз съм от тези, на които астролози са казвали, че не мога да родя деца. След като вече бях родила здраво и жизнено момче, де. Но родих със секцио. Така че, не знам доколко все пак астроложката не е била права според нейните си методи за прогностика.

Картата ти си я бива, със сигурност водиш много интересен живот и си се научила с много да се справяш. Със съвпад Луна/Сатурн, повторен като Луна/Сатурн/Кету в производната варга, като че ли ти самата си по-внушаема и податлива на лоши мисли и очаквания. Картата ти е много интересна, нои никак не лесна за разчитане, според мен. С Кету на асцендента, и Раху, държащ Слънце, Венера, Меркурий и Марс, че и Нептун отсреща в седми дом. Раху може да дава неочаквани обрати на всички натални предпоставки на въпросните планети. Което на практика прави трудно прогнозируеми делата по поне 8 от 12-те дома в картата ти.

Така че, поантата на дългия ми пост е не вярвай и не се впрягай много-много на прогнози и предписания.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

nadin

• 12
« Отговор #77 -: Февруари 01, 2011, 11:27:29 pm »
Много станаха караниците в тази тема, не очаквах. Не мога да взема отношение по всички, на теб Diyna, ще отговоря засега, защото ти ми пишеш по-конкретни неща. Нямам прекъсната бременност, както казах. И особени здравословни проблеми досега. Късно се омъжих. Мъжът ми е юрист по образование. Преди това бях в чужбина с емигрант.
Като цяло това, което съм забелязала при мен в живота - по много от хубавите неща налични, после рязко идват проблемите, без да ги усетя някак. След това се оправят като без мое участие сякаш идва решението им ...
Доколкото чета по астрология - картата най-общо си ми работи така да се каже - много планети в стрелец - и при мен по много от чужбина и по много право, без да съм завършила това :)
За децата разбира се, не зная. Затова попитах тук, не очаквах такова развитие на разговорите.
За секциото - дано стигна до него, но от малка знаех че ще раждам така, страх ме е от лекари и болки :)
Ако друго мога да кажа - питай. Това е от мен и благодаря.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #78 -: Февруари 01, 2011, 11:43:32 pm »
 ;D Мда, по нашата си система за чужбинските ти работи виним Раху, за върховете и падовете - Раху и Кету, и т.н.

В допълнение, в картите, които е постнала Марая. Дирекционен Марс е на по-малко от два градуса от партилния аспект с наталния ти мидпойнт Луна/Венера, а  дирекционна Луна е на минутки от мидпойнта Луна/Плутон. Не съм имала време да погледна останалите мидпойнти, които включват и МС и АСц., но ми се струва, че предстоящите три-четири години са силно фертилен период за теб. Пожелавам ти късмет и щастие.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #79 -: Февруари 01, 2011, 11:48:13 pm »
П.П. в 4:48 съм тръгнала да публикувам този отговор, ама не е пристигнал, сега си отварям компа и ви го пращам със закъснение. Нямам време да чета какво сте писали м/увременно.

Мун, ще почнем да спамим тука твърде много, не че ще ни е за първи път.

Аз съм щастлива, защото имам представата за себе си като за щастлива, и това не ме е напускало и през дългите години в които се мъчихме да имаме дете. И когато всъщност съм имала основания да се чувствам ужасно нещастна. Можеш да се чувстваш щастлив и в Индокитай и в Египет в сегашно време, и в някой затвор дори, и в Манахтън, и обратното. Зависи какъв дух имаш и накъде предпочетеш да обърнеш мисълта си. Аз съм един среден човек, но съм щастлива с всичко, което имам. Гледам, че чашата е наполовина пълна. Знам, че за почти всеки друг тук тя е наполовина празна.
В Холандия не живея. Не е нужно да живееш там, за да си пиеш хормоните и да изглеждаш като холандката на 60. Ако искаш. Ако не - има забрадки се продават по пазара.
Ако се тръшкаш, че животът ти е свършил, че няма смисъл, че всичко е ужасно, верно ще умреш на 60. не се майтапя. Имам близка, която постоянно хленчи и без да пуши и пие, яде здравословно, еми тя е човека с най - лошо здраве, който познавам. сега разви и рак, на 61.
Разбираш ме какво казвам, нали.
Айде, че много време отделих и ме дърпат по ръкава, не мога да остана повече.