Здравей Гост

Съвпад - Сатурн /Слънце и Сатурн/Луна в натала -

• 47 Отговора
  • 7612 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Съвпад - Сатурн /Слънце и Сатурн/Луна в натала -
« Отговор #20 -: Февруари 17, 2011, 05:00:10 am »
Бих казала , че всеки съвпад както и аспект на Сатурн не е само предизвикателство , а дар свише....Нищо не се учи без Сатурн... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #21 -: Февруари 17, 2011, 05:01:24 am »
Аз познавам мъж със съвпад на Луна със Сатyрн.....при това овен. Качвам картата, след това ще обясня що за птица е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Февруари 17, 2011, 05:02:43 am »
Бих казала , че всеки съвпад както и аспект на Сатурн не е само предизвикателство , а дар свише....Нищо не се учи без Сатурн... :blink:

Виждала съм карти, в които Сатурн няма мажорни аспекти с лични планети. И там не е много читаво положението.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 17, 2011, 05:03:10 am »
Оооо, Дани , този мъж има и друга екстра....В този съвпад участва и Нептун.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Февруари 17, 2011, 05:10:43 am »
Я да чуем за другата екстра, Марая....
 :wink2:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Февруари 17, 2011, 05:11:08 am »
Отдавна много те влече тази тема за сатурн луна :rolleyes:Кой ли така те инспирира да търсиш отговорите за този аспект???
Аз не искам да ставам досадна и за 8ми път да казвам че го имам :wub:

А я кажете в картата на мъж,венера опозиция сатурн какво означава?

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Февруари 17, 2011, 05:21:22 am »
Я да чуем за другата екстра, Марая....
 :wink2:

При участие на Нептун аспекта е по-мек... ;D

« Отговор #27 -: Февруари 17, 2011, 05:25:20 am »
Предполагам в момента да...., че се е запилял от седмица в най-южните точки на Патагония
 ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Февруари 17, 2011, 05:29:29 am »
В тази карта Сатурн е в екзалтация, освен това участва и Нептун, има опозиция с Венера по оста Везни/Овен и предполагам, че засяга най-силно отношенческа тематика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 17, 2011, 05:40:54 am »

Виждала съм карти, в които Сатурн няма мажорни аспекти с лични планети. И там не е много читаво положението.

Интересно Лили....И на мен това ми направи впечатление в няколко карти без мажорна аспектация...на Сатурн...Що така? :rolleyes: :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Февруари 17, 2011, 05:55:59 am »
Сатурн е коректив. В Обзорните теми нали това дискутирахме преди известно време, че на родените без мажорни сатурнови аспекти с лични планети понякога им трябва челен сблъсък, за да усвоят уроците му.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 17, 2011, 06:10:22 am »
Сатурн е коректив. В Обзорните теми нали това дискутирахме преди известно време, че на родените без мажорни сатурнови аспекти с лични планети понякога им трябва челен сблъсък, за да усвоят уроците му.

Така е , но това е още едно доказателство , че астрологията търпи развитие.... :blink:Старите афоризми все повече излизат от употреба... :rolleyes: ;D ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #32 -: Февруари 17, 2011, 04:37:40 pm »
:oMoят Сатурн май е такъв.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #33 -: Февруари 17, 2011, 05:43:06 pm »
Имам луна в последните градуси на близнаци и сатурн в първи на рак :blink:Не мога да кажа, че съм песимист или студена, а точно- обратното, така че може би не винаги общите заключения са верни...? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Февруари 17, 2011, 06:52:51 pm »
Колкото сатурнясали Луни познавам, не съм видяла при тях да са емоционално студени и премерени. При някои огнени дори се наблюдава свръхемоционалност, склонност към истерии. Обикновено има някакви ограничения и задръжки, наложени в детството, с които роденият след като се справи, ги превръща в силна страна. Понякога се случва родителите или друга авторитетна фигура да са имали по-високи очаквания от такова дете. Но всичко е индивидуално и зависи от цялата карта.
В нашето семейство баба ми има три деца, едното дете е с разходящ аспект Луна/Сатурн. Към трите деца са били поставяни еднакво високи изисквания, но именно детето с Луна/Сатурн имаше чувството, че не се е "справило" с родителските очаквания. И съдбата му протече по коренно различен начин от другите две. Но именно това дете се оказа бунтарът в семейството (АС Водолей) и положи едно ново начало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #35 -: Февруари 17, 2011, 07:03:02 pm »
Всъщност луната в съвпад със сатурн не е ли сходна на луната в козирог? От бегъл / за сега/ личен опит мога да споделя, че при партньорство се проявява една особена "еднаквост", която просмуква доста от конкретните прояви на всеки от индивидите.Вие как мислите, в синастричен план що за отношения имат тези аспекти :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Февруари 17, 2011, 07:12:54 pm »
Някои астролози ги оприличават, но са много различни, по мои наблюдения. Емоционална сдържаност и премереност наистина често съм наблюдавала при Луна в Козирог, но при Луна в твърд аспект със Сатурн не винаги е така, може да се стигне и до невъздържаност, някои дори са подчертано емоционални... Но тези емоции не се изразяват свободно и спонтанно, някои от тях се потискат и впоследсвие се соматизират в тялото. Водните Луни като подчертано чувствителни и емоционални по-трудно понасят този аспект. За Луна в Лъв в твърд аспект със Сатурн имам наблюдения, че дава изключителна лоялност, винаги можеш да разчиташ на такъв човек, ако си му близък... и те мрънкат, но по-малко от водните.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Февруари 17, 2011, 07:23:37 pm »
Пускам една карта на дете с Луна съвп със Сатурн  не бих казала, че мулчалива, студена или сдържана . Напротив, споделя много , говори много , и е пълна с идеи, които най-вече като по условие са нестандартни. Това е дъщерята на мъжа ми от първия му брак. Много жизнено дете и голяма чаровница .

А иначе и аз имам този съвпад, но не мога да мина за срамежлива . По скоро този съвпад се изразява при мен в трудни отношения с майката, както и в последствие, липсата на желание за такива от моя страна.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #38 -: Февруари 17, 2011, 07:58:52 pm »
Марс (диспозитор на съвпада Луна-Сатурн) във Водолей е много жизнен и нестандартен и придава на съвпада положителна енергия със секстила си към него. Може да използва този ентусиазъм в кариерното си развитие по-нататък. МС във Водолей, Уран в точен съвпад с МС, амбициозно Слънце в Козирог - има предпоставки за предприемач, кариера в науката или модерните технологии. Предполагам и че е много умна (тригон на Луна-Сатурн с У1 Меркурий, който в Стрелец е много чаровен).
« Последна редакция: Февруари 17, 2011, 08:05:53 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Февруари 17, 2011, 08:25:15 pm »
Дома , както и знака са от основно значение....
Колко е показателна картата поставена от Елфидка... ;D Карето на съвпада със Слънцето в Сатурнов знак...
Детето е с разведени родители...