Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79766 Прегледи
*

Stella

• 7765
Ингрес на Нептун в Риби
« -: Февруари 02, 2011, 09:58:01 pm »
Събитията, които предстоят, ще се случат само веднъж в живота - ингрес на Уран в Овен, а на Нептун в Риби.
С ингреса на Нептун в 12-тия знак, където е на трон можем да очакваме задълбочаване на петролната криза, наводнения и природни бедствия, свързани с моретата и океаните. Какво очаквате да докосне Нептун във вашия личен хороскоп ?

04.04.2011 г., 15,55 ч. е първият ингрес в Риби.

« Последна редакция: Април 03, 2011, 04:07:51 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2011, 10:02:10 pm »
Разглеждайки ингресната карта, ми прави впечатление, че Нептун влиза в отношение на секстил с тр. Плутон в Козирог, което е един положителен аспект кактов глобален, така и в личен контекст. Този секстил ще прибави известна доза анестезия към кардиналните знаци, които поемат най-големите удари, т.е. ще изиграе ролята на "изпускателна клапа". Принципно секстилите на Нептун и Плутон се отличават и със задълбочаване на социалните реформи.  
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2011, 04:18:42 am »
Аз съм със слънце 29 градуса на риби.
Когато влезе в риби транзитният нептун няма да направи добри аспекти с планетите ми.
Само квадратури. С луна,марс,сатурн и нептун.И един аспект Q с венера.
Това какъв аспект беше? :-[
Транзитът на нептун ми е в 8ми дом :'(

*

holanda

« Отговор #3 -: Февруари 03, 2011, 04:37:30 am »
За мен това е период на разчистване на карма  ;D (Стела,извинявай за думата,ама няма начин просто).

Рибите ми дърjaт почти целия 5 дом,въпреки че куспидата е във Водолей.И все пак управляват 6 дом,което преди Кая беше писала,че е дом ,в коiто се изплаща кармата от 12 -и.А в него имам планети и изобщо..да минава,молим се да преживеем периода + този Юпитер,допълващ наталното Тао.

Като влезе в 4 градус на Риби,ще ми направи опозе с Луничката в 11 дом,предполагам тогава ще се случва нещо,да се флюбя или да намеря ''призванието си'' (Луна държи МЦ)

*

Инти

• 2068
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2011, 04:41:08 am »

С ингреса на Нептун в 12-тия знак, където е на трон можем да очакваме задълбочаване на петролната криза, наводнения и природни бедствия, свързани с моретата и океаните. Какво очаквате да докосне Нептун във вашия личен хороскоп ?

Тази огромна петролна криза стана миналата година Април месец, когато се разляха милиони тонове нефт в Мексиканския залив, при инцидента на площадката на Бритиш Петролиум ( Дрийм хорайзън ли беше точното наименование, не помня ). Гледах картата на събието и ми бяха направили впечатление.........момент сега......пауза.... ще върна лентата и пак се връщам във форума да докладвам  ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2011, 04:58:10 am »
Картата е с дата 21.04.2010 - щат Лузиана - нагласила съм го на пристанище Ню Иберия , тъй като беше най-близо до местонахождението на площадката, 4 часа сутринта българско време, спомням си че с един приятел го нагласихме спрямо американското време.

И какво е нагледното в картата:

Асцендент Риби, при това управителя е в 12 ти дом, там е и Хирон барабар с Лилит.  Ретроградния Меркурий и Слънце във втори дом, показва причината, че евтините материали и "спестяванията" на пари за качествени материали са оказали фатално значение при пожара на площадката ( Марс квадрат Слънце - 8 гр. и Меркурий - 3.19 гр. ), както и видните от една статия огромни финансови конспирации задкулисно, като продажба на акциите месец преди събитието и едновременно купуването на голяма компания специализирана в събирането на разливи от петрол. Те са очаквали подобен инцидент, знаели са, че находището е на огромна дълбочина и въпреки всичко рискуват, за да хванат голямата реколта, тук май роля играе Уран секстила Венера! Финансовите конспирации са по Плутон тригон Слънце. Събието е от глобален мащаб и засяга много нации - юпитер тригон луна в Рак.

Мисля, че петрола е по Плутон, тъй като идва от подземните недра, независимо, че е в океана, това е царството на Хадес, а в картата той е ретрограден и е в точен съвпад с Церера. И тук пак е налице точната опозиция под един градус на Уран и Сатурн - Риби/Дева.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 05:16:02 am от Инти »

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2011, 01:17:01 pm »
Събитията, които предстоят, ще се случат само веднъж в живота - ингрес на Уран в Овен, а на Нептун в Риби.

тази карта повтаря почти точно моята домификация.. :blink: отдолу се вижда какви прекрасни неща ме чакат..добре поне, че луните не са замесени този път.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2011, 03:10:00 pm »

Тази огромна петролна криза стана миналата година Април месец, когато се разляха милиони тонове нефт в Мексиканския залив, при инцидента на площадката на Бритиш Петролиум ( Дрийм хорайзън ли беше точното наименование, не помня ). Гледах картата на събието и ми бяха направили впечатление.........момент сега......пауза.... ще върна лентата и пак се връщам във форума да докладвам  ;D ;D

Да си изясним понятията, аз различавам петролна криза от екологична криза. ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2011, 03:11:07 pm »

тази карта повтаря почти точно моята домификация.. :blink: отдолу се вижда какви прекрасни неща ме чакат..добре поне, че луните не са замесени този път.. :rolleyes:

Забелязах го, Вижън....Навлизаш в период на Нептунов квадрат - ще се разделиш с доста илюзии. Очаква се да "прогледнеш" след като стане разходящ.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 03:15:12 pm от Stella »

*

missKapriz

« Отговор #9 -: Февруари 03, 2011, 03:18:31 pm »
Цитат
Какво очаквате да докосне Нептун във вашия личен хороскоп ?
Нептун в Риби!Амин!От кога го чакам да се разкара от опозицията  със Слънцето ми.Не ми харесваше да е там...

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Февруари 03, 2011, 03:23:20 pm »
Цитат
Какво очаквате да докосне Нептун във вашия личен хороскоп ?
Нептун в Риби!Амин!От кога го чакам да се разкара от опозицията  със Слънцето ми.Не ми харесваше да е там...

Не е приятно. При мен имаше двойно подчертаване във Водолей. Натално Слънце в квадрат с натален Нептун и транзитен Непутн върху Слънцето ми ...картинка...Много отрезвяващо ми подейства разпада.

Я, кажи повече за опозицията със Слънцето, че на дъщеря ми и предстои - Слънцето и е на 0,1 гр. в Дева.

Добре, че ме накара да погледна отново картата и. Сега виждам, че Нептун (освен опозицията със Слънцето), ще направи съвпад с МЦ, където е и Локус фортуна в първите градуси на Риби.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 03:32:38 pm от Stella »

*

missKapriz

« Отговор #11 -: Февруари 03, 2011, 03:37:38 pm »
Отрезвяващо е точната дума!
Докато беше активен си внушавах какво ли не-в повечето случаи се самонавивах и самозаблуждавах за някои хора.Отказвах да приема някои истини...В момента когато Нептун се отдалечи  на повече от 1 точната опозиция,започнах да си подреждам мислите според ситуацията,а не според как на мен ми се струваИнтересно,че всички около мен виждаха как се заблуждавам,а аз си мислех,че и те ме лъжат.Бях много мнителна атза всичко.Но го оценям едва сега,че съм нямала много основание.
 При мен също имаше квадрат Нептун/Нептун

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Февруари 03, 2011, 03:43:06 pm »
В момента имам сходяща квадратур с наталния Нептун в скорпион. При ингреса ще се разпадне и част от кризата на средната възраст ще е аут. Остава само Уранчо.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2011, 09:14:56 pm »
При мен е в опозиция със СЛВ и Марс. Дали пък да не го разглеждам като съвпад с ЮЛВ?  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2011, 09:21:08 pm »
между другото, забелязахте ли как се блъскат планените в Овен по това време? Страшно ще стане... Че и новолуние май...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #15 -: Февруари 04, 2011, 01:27:03 am »

Забелязах го, Вижън....Навлизаш в период на Нептунов квадрат - ще се разделиш с доста илюзии. Очаква се да "прогледнеш" след като стане разходящ.

да прогледна по отношение на темите от седми дом, предполагам..и трети, където е натално..дано да не се изпокарам нещо с брат ми..засега на Шипка всичко е спокойно.. :blink:

повече залагам на магическият късметлийски квадрат, който се заформя..но аз и тото пусках и се надявах на тригона на юпитер, докато беше на края на рибите, но нищо не стана..пари има, но не толкова, колкото ми трябват..поне късмета работи на тема взаимоотношения и то приятелски, нищо, че беше 7/3 тригона като домове..приказки, приказки за взаимоотношения- по близнашки, до пълна изнемога.. ;D
общо взето преливане от пусто в празно- по юпитериански..

сега какво да прогледна..някои от новосъздадените приятелства може да се сринат..имам готовност..много хубаво не е на хубаво..пък и никога не си нося всички яйца в една кошница.. ;)

поне енергия ще има, нали е квадрат..и то между управителят на седми..е така, както ми изглежда че няма да има скоро нещо интересно по картата и вземе, че ме изненада нещо..това е предимството да не виждаш всичко веднага.. ;D ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 04, 2011, 02:41:38 am »
В момента имам сходяща квадратур с наталния Нептун в скорпион. При ингреса ще се разпадне и част от кризата на средната възраст ще е аут. Остава само Уранчо.

"сходящ квадратур"? :72:

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Февруари 04, 2011, 02:52:26 am »

да прогледна по отношение на темите от седми дом, предполагам..и трети, където е натално..дано да не се изпокарам нещо с брат ми..засега на Шипка всичко е спокойно.. :blink:

Нас двете с тебе сигурно едни и същи теми ще ни вълнуват. На мен транзитът ще ми се случи в трети дом, самият Нептун ми управлява 3-ти и ще направи съвпад с У7,9 - натален Меркурий. И аз днес си мислех, дано всичко да е наред в отношенията с братята и сестрите....и партньорите...То е ясно, че ще има заблуда, ама дано мине по-леко. Слава, Богу че поне няма негативни аспекти към Меркурия ми по рождение....В най-откачения вариант може пък да направя презокеанско пътешествие (Меркурий управлява 9-ти).

« Отговор #18 -: Февруари 04, 2011, 04:24:39 pm »
На мен Вертекса ми е в 0* на Риби и първо от там ще ми мине Нептуна.После на 1* ще ми направи тригон с Венерата в Рак.Тук вече не се знае.По натал двете планети са ми в квинконс и когато Нептуна ми е засягал Венерата до сега по транзити или дирекции съм имала любовни истории с неочакван край(не много приятен). А като се има предвид ,че и тр.Уран е замесен,добивате представа за какво става въпрос  На 3*е квадрата на Нептун към наталната си позиция.Ще чакам и на мене да ми се отворят очите най-накрая,че ми писна да съм овца :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Февруари 04, 2011, 04:37:27 pm »
А, бе то тоя Нептун се движи толкова бавно, че едва ли ще дочакам да ми направи някой друг хубав аспект към Венерата.
Беше в опозе години наред и все още е в орбиса !!!
С една дума я камилата , я камилара ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!