Рая, обаче аз не съм съвсем убедена, че Нептун те е накарал да действаш така... Някой друг май е виновника, или Нептун плюс някой дрг...
Копвам тук написаното от мен в съседната тема, защото тук му е мястото:
На мен Нептун минавайки през Водолей ми омая Слънцето и Меркурий, тригонира Уран, Юпитер, Луна... Квадратира Марс (което не усетих кой знае как). На мен много ми хареса този период. Едновременно с това през по-голямата част от престоя си във Водолей беше в 7 дом. Любовните връзки... хм.. едни поетични, романтични... като по филмите (докато не се вземем със сегашния ми, оттогава съм перманентно влюбена в един и същи мъж ). При престоя в/у десцедета респ. опозиция на Асц. и приближаването към Слънцето имаше един дълъг период на запои и купони... Всичко лошо в живота ми минаваше някак по периферията и не го чувствах като толкова лошо... Абе - под упойка си с Нептун. От нищо не заболява много. Хубав период и ми липсва по един известен начин... Завладян си от някаква вселенска любов, от щастие, има една мекота и нежност във всичко... Няма травми или те отминават безболезнено. (Зависи и от аспектите, които прави все пак). Изпълнен си със съчувствие и разбиране към всекиго и всичко... Интересното е, че в последна декада на Водолей нямам нищо, нито правеше накрая някакви аспекти, но аз продължих да го усещам до края на Водолей... Просто явно вибрациите са били водолейско-нептунови и са били в съзвучие с мойта природа. Много приятен период.
Според мен обаче не е най - удачен период човек да се занимава с точни науки или бизнес. Не е в най - добрата си форма за това, не дава най - доброто от себе си. Не си особено способен да си и субективен понякога, за да можеш да защитиш добре интересите си. Все "разбираш" и врага...
Като цяло - хубав период и жалко, че няма да се повтори. В този живот.
П.П. Сега си мисля, че Нептун в 7 дом и още повече и върху Слънце може да дава и промени във външния вид, някакво "преобразяване", например изцяло нова визия така че хората дет се вика, да не могат да те познаят (нов грим, нова коса). Като се замисля, аз верно смених дъгата откъм цветове коса, но другояче не съм се маскирала . Нямало е кой знае какви промени във визията в моя случай (но да знаете който го чака такъв транзит, че може и да се прояви...хммм...прекалено артистично относно имиджа си).