Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 80096 Прегледи
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #220 -: Декември 13, 2011, 07:50:48 pm »
помощ от приятели , не се получи, и при тях процента на безработица е висок
друго не се сещам :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #221 -: Декември 14, 2011, 06:51:12 am »
помощ от приятели , не се получи, и при тях процента на безработица е висок
друго не се сещам :rolleyes:

Може би трябва да подходим методично, както го изисква Сатурн – може би по метода на изключването.

Изброяваме като за хорарен въпрос всички аналогии, за които се сетим, на Сатурн, Нептун и 6-ти дом.

Може да се сетим за висшестоящ стар познат, който има позиция в болница и би могъл да съдейства на мъжете да започнат някаква работа като технически обслужващ персонал.

Или пък да видим обява за работа в чужбина като сътрудник в хуманитарни мисии и синът за няколко години да поучи, да поработи и да обиколи много чужди държави. /това е интересна възможност за млад човек и съвсем реална в момента –е, ще ви трябват около 500 паунда, но знаеш, че по традиция българите от край време са продавали ниви, за да пратят децата по света:)/

« Отговор #222 -: Декември 14, 2011, 08:05:11 am »

Може да се сетим за висшестоящ стар познат, който има позиция в болница и би могъл да съдейства на мъжете да започнат някаква работа като технически обслужващ персонал.

това е идея и да има такъв познат, преди му подхвърлих ,но не се задейства до степен на активност , пълнолунен по оста 12-6 ;D

*

Stella

• 7765
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #223 -: Януари 04, 2012, 09:22:00 pm »
Чудех се в коя тема да го пиша, защото е свързано не само с ингреса на Нептун, но нека да е тази.
Да ви споделА аз какъв факс получих.  ;D

След ингреса на Нептун в Риби, някъде около мунданния му съвпад с Хирон в същия знак и по време на престоя на Лунните възли в Стрелец-Близнаци не е изключено да се появи нова религиозна секта, която да има доста последователи. Или е възможно тя вече да съществува, но в близките две години влиянието й да стане по-мощно и да излезе наяве. Най-голяма вероятност за това има около средата на 2012 година, след ингреса на Юпитер в Близнаци и съвпада му с транзитния ЮЛВ (квадрат с Нептун и Хирон в Риби). Не са изключени промени в структурата на религиозните институции.

Потърсих картата на Ватикана и се оказа, че Нептун и Хирон ще застанат в опозиция на АС. Картата е с мутабелен акцент.

Лили, ще имаме възможност да ти проверим факсааа, съвсем скоро ! Хи-хи-хи!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #224 -: Януари 04, 2012, 10:32:48 pm »
Картата на ингреса: 3.02.2012 г., 21,05

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #225 -: Януари 04, 2012, 10:40:57 pm »
Уф, този хич не го искам там... :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #226 -: Януари 04, 2012, 10:48:50 pm »
Уф, този хич не го искам там... :mellow:

Четох назад темата и съм ти предсказала промяна в кариерата, Хи-хи-хи! ти смени отдела при първия ингрес.
на мен ми мина едновременно и през двете светила и оцелях. Накрая се разделих с някои илюзии.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #227 -: Януари 04, 2012, 11:00:25 pm »
Стела, не знам, но сега като ми се замятка Нептун върху Луната напред и назад, ще е чудо.Не знам какво повече да очаквам. Шок и ужас ще е май. Понеже никога нещастието не идвало само прочетох, че Сатурн ще влезе в Скорпион. Аман ми и системата с моя телешки стелиум. Започвам да влизам в супер хард период. До сега явно съм живяла в рая. :blink:

PS: Ще има да рИва тука... :-X
« Последна редакция: Януари 04, 2012, 11:17:01 pm от Mia21 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #228 -: Януари 04, 2012, 11:14:05 pm »
Стела, не знам, но сега като ми се замятка върху Луната напреди назад, ще е чудо.Не знам какво повече да очаквам. Шок и ужас ще е май. Понеже никога нещастие не идвало само прочетох, че Сатурн ще влезе в Скорпин. Аман ми и системата с моя телешки стелиум. Започвам да влизам в супер хард период. До сега явно съм живяла в рая. :blink:

PS: Ще има да рИва тука... :-X

Чакай, има време докато ти опозира венерата сатурна.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #229 -: Януари 05, 2012, 09:33:23 am »
Картата на ингреса: 3.02.2012 г., 21,05

а февруарското новолуние в риби е в съвпад с ингреса на нептун. интересно ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #230 -: Януари 13, 2012, 07:30:14 pm »
Нептун вече започва да се наближава Риби. На 2 пъти се улових в състояние на дълбоко съчувствие, нещо което не ми се беше случвало, откакто Нептун ми газеше Луната във втората декада на Водолея. При урановата опозиция доста се промених - станах повече "джаста-праста" - не се харесвах такава, но така ми и идваше отвътре (поне разкарах емоционалните паразити) . Да не вземе пък сега Нептун съвсем да ме размекне, доста взех да се опасявам, че Меркурий ми управлява 3 дома. :(

*

Grace

• 2257
« Отговор #231 -: Януари 13, 2012, 09:45:08 pm »
стана ли по-разсеяна? при мен е нещо страшно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Януари 13, 2012, 09:49:07 pm »
За мен идва епохата на плаващите пясъци - транзит на Нептун през Марс на Имум Цели.  ;D

При ингрес на Сатурн в знака на ИЦ емигрирах, да видим ингресът на Нептун къде ще ме отнесе...
(предстои опозиция на дир. Слънце /у9/ към нат. Уран в 12 дом /у3/)  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #233 -: Януари 13, 2012, 10:42:46 pm »
стана ли по-разсеяна? при мен е нещо страшно  ;D

Засега - не, но съм станала по-поетична - Нептун ще ми застане в мидпойнта Луна - Венера и Слънце - Венера щом влезе в Риби. Обаче се опасявам да не взема да губя документи, че онзи ден намерих един, сложен в една папка и нямам спомен да съм го слагала там (бяло петно в паметта), а други две началнички щяха да си оскубят косите, заради него. А аз до последно твърдях, че не е в мене. Наложи се да го преподпишем и ....О, изненадаааа, вчера откривам стария вариант чинно прибран в една папка. :-[ :o

« Отговор #234 -: Януари 14, 2012, 02:11:30 pm »
и мен като ми застане Нептун в Риби  на дсц. срещу У8 Марс да не умра от съчувтвие, или некой да ме удави в сълзи,при тая суша :o

*

Stella

• 7765
« Отговор #235 -: Януари 19, 2012, 07:13:21 pm »
Как мислите, че ще се прояви съвпад на транзитен Нептун с МЦ на 2 градуса Риби в картата на дъщеря ми? Нептун влиза в своя знак и ще застане на МЦ.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #236 -: Януари 19, 2012, 07:21:17 pm »
Как мислите, че ще се прояви съвпад на транзитен Нептун с МЦ на 2 градуса Риби в картата на дъщеря ми? Нептун влиза в своя знак и ще застане на МЦ.

външен израз (изява) на това, с което свързваме Нептун - артистичност, креативност, чувствителност, съчувствие, мечтателност, отнесеност...и в зависимост от аспектите.

« Отговор #237 -: Януари 19, 2012, 07:34:45 pm »

промяна на статус в обществото ,сещам се чрез майчинство ;)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #238 -: Януари 19, 2012, 07:37:54 pm »

какво упр Нептун в натала ?
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #239 -: Януари 19, 2012, 11:04:32 pm »

какво упр Нептун в натала ?

Ами МЦ, мило.
Нали отива на трон?
Засрами се бързо!  :confuse3: