Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79880 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #240 -: Февруари 01, 2012, 06:41:50 pm »
Я, да с изтегля аз темата, че да си следя казуса с детето - като гледам дъщеря ми какви плетки плете с Нептун в опозиция с наталното и Слънце, направо  не е истина. Нептун - управител на МЦ на 1 градус в Риби, а Слънцето е на 2-ри дом /личните дарби и ресурси/. Едни куки, едни прежди се премятат в къщи, едни плетки се вадят от интернет. По време на майчинството, аз си купувах модни списания с плетки и така се учех :72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #241 -: Февруари 02, 2012, 11:59:49 am »
Събитията, които предстоят, ще се случат само веднъж в живота - ингрес на Уран в Овен, а на Нептун в Риби.
С ингреса на Нептун в 12-тия знак, където е на трон можем да очакваме задълбочаване на петролната криза, наводнения и природни бедствия, свързани с моретата и океаните. Какво очаквате да докосне Нептун във вашия личен хороскоп ?

04.04.2011 г., 15,55 ч. е първият ингрес в Риби.

Огън, не остана!
Според Зет-а вторият и окончателен ингрес на Нептун в Риби е на 03.02.2012 г. в 22 часа.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 12:03:55 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #242 -: Февруари 02, 2012, 12:06:52 pm »
По-точно е според програмите, да. Моята казва, че в 21.38 часа, на 3 февруари, Нептун стъпва в Риби.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #243 -: Февруари 02, 2012, 12:17:08 pm »
Айде, чакам си го, предния път ми донесе пари, сега дано поне се увеличат, че като тръгна ретро, те драстично намаляха  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #244 -: Февруари 02, 2012, 01:00:02 pm »
Айде, чакам си го, предния път ми донесе пари, сега дано поне се увеличат, че като тръгна ретро, те драстично намаляха  ;D ;D ;D

Блазе ти! Хайде да ти е хаирлия! ;D
кажи какво ти управлява и откъде ти транзитира.
Нептун наистина е финансова планета.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #245 -: Февруари 02, 2012, 01:19:56 pm »
верно нептун носи пари?

при мен управлява 8-ми и е диспозитор на слънцето, което е господар на хороскопа, като му предстои да влезе в 8-ми дом. да вземат "парите на другите" да дойдат при мене ;D

« Отговор #246 -: Февруари 02, 2012, 01:37:47 pm »
  АААА, и аз чакам пари, занулена съм....

*

Stella

• 7765
« Отговор #247 -: Февруари 02, 2012, 01:49:38 pm »
верно нептун носи пари?

при мен управлява 8-ми и е диспозитор на слънцето, което е господар на хороскопа, като му предстои да влезе в 8-ми дом. да вземат "парите на другите" да дойдат при мене ;D

Носи пари по нептуновите теми.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #248 -: Февруари 02, 2012, 02:00:09 pm »
верно нептун носи пари?

Носи пари по нептуновите теми.

А бе те парите са винаги добре дошли.........пък темите са пподробност.
Стела, да те питам и при мен Нептун е У8, но Риби, в по-голямата си част са в 7 дом.
До сега Нептун беше на ДЦ, та ги насра едни.....
Сега като си влезе в Риби, дали ще подчертае темата на 8 дом чрез транзита си в 7 дом ?   
Всъщност това са парите не другите..... ;) Лошото е че Нептун в натала ми не е във втори за да ги океши  ;D ;D ;D ;D
Но пък е в 4 дом, та знам ли на къде ще избие ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #249 -: Февруари 02, 2012, 02:08:30 pm »
Управлява 5, ще ингресира там, само да не ми затъмни разсъдъка, че на мен малко ми трЕбва  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Grace

• 2257
« Отговор #250 -: Февруари 02, 2012, 02:17:29 pm »
Как мислите, че ще се прояви съвпад на транзитен Нептун с МЦ на 2 градуса Риби в картата на дъщеря ми? Нептун влиза в своя знак и ще застане на МЦ.

след като прочетох поста ти за плетивата, реших - ще намери призванието си. Нептун на трон, У 10, няма начин. Каквито и други проявления да има / а то ще има /, аз залагам на това.  :blink:
Не съм сигурна, че ще са плетивата, макар че като се замисля ми харесва като проявление по Нептун.  ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #251 -: Февруари 02, 2012, 02:29:16 pm »
Според вас възможно ли е да даде една по-материална ориентация относно партьорите ?
След като в моя случай е У8 и транзитира в 7 ?
Нещо не ми се връзва, той Нептун - възможно е да го подценявам, май не може много да си прави сметката.
Има ли вероятност да реша да се развивам в стил Майка Тереза ?
Ако ще да е така, да взема още от сега да си намеря един по-голям камък за шията и да си търся по-дълбок вир...... :33:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #252 -: Февруари 02, 2012, 02:46:30 pm »
Според вас възможно ли е да даде една по-материална ориентация относно партьорите ?
Нещо не ми се връзва, той Нептун - възможно е да го подценявам, май не може много да си прави сметката.
Ако ще да е така, да взема още от сега да си намеря един по-голям камък за шията и да си търся по-дълбок вир...... :33:

Нептун не може да ти даде по-материална ориентация, спрямо партньорите. Парите по Нептун идват от сферите, управлявани от Нептун - кино, напитки, вода, мореплаване и т.н. Според Шестопалов нептун е една от планетите, които носят материално благополучие, но има значение и как е аспектиран в натала. Ако е неблагоприятно аспектиран е възможно да се появи разсеяност, мързел и парите да изтичат между пръстите. Обаче в сферите, управлявани от Нептун е добре да се инвестират усилия, щом има връзка с материални и/или финансови домове или оттам може да дойдат парите.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #253 -: Февруари 02, 2012, 02:58:45 pm »

Блазе ти! Хайде да ти е хаирлия! ;D
кажи какво ти управлява и откъде ти транзитира.
Нептун наистина е финансова планета.

Управлява 5ти, намира се във втори и е в тригон с Юпитер. В секстил е с диспозитора си. Купсидата е на 5гр в Риби.
(също така участва и в таоквадрат със Сатурн и Слънце, ама това му е лошата страна  ;D )
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 03:14:18 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elfidka

• 3129
« Отговор #254 -: Февруари 02, 2012, 03:00:25 pm »

Нептун не може да ти даде по-материална ориентация, спрямо партньорите. Парите по Нептун идват от сферите, управлявани от Нептун - кино, напитки, вода, мореплаване и т.н. Според Шестопалов нептун е една от планетите, които носят материално благополучие, но има значение и как е аспектиран в натала. Ако е неблагоприятно аспектиран е възможно да се появи разсеяност, мързел и парите да изтичат между пръстите. Обаче в сферите, управлявани от Нептун е добре да се инвестират усилия, щом има връзка с материални и/или финансови домове или оттам може да дойдат парите.

Ами той Наталния е само със секстили към 2 дом - Слънце , Марс и Плутон там.....
И си е кротнал в 4 дом....дреме ли дреме....
Кат'гледам Цар Киро вече не бачка,а аз дали да не развия някой друг ракиен бизнес от вкъщи ???
Пък да вземе да ми върже, че стой и гледай после ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #255 -: Февруари 02, 2012, 03:02:14 pm »
Или да си хвана някой кино звезда за гадже ??? :49:
Ще ви пиша от Бахамите ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Stella

• 7765
« Отговор #256 -: Февруари 02, 2012, 03:43:33 pm »

А защо не капитан?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #257 -: Февруари 02, 2012, 05:05:00 pm »

А защо не капитан?

Капитан Кук ??? Ихааа....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #258 -: Февруари 03, 2012, 10:00:08 am »
При първия ингерс на нептун в риби се разболях,днес при втория такъв пак съм болна с температура и съм си вкъщи.Тр.Нептун(упр.на 6 дом) прави точна опозиция на Сатурн (упр.на 4 дом) като по учебник.

*

Stella

• 7765
« Отговор #259 -: Февруари 03, 2012, 10:35:18 am »
При първия ингерс на нептун в риби се разболях,днес при втория такъв пак съм болна с температура и съм си вкъщи.Тр.Нептун(упр.на 6 дом) прави точна опозиция на Сатурн (упр.на 4 дом) като по учебник.

Наистина, гледай ти!
Приятелят ми също е болен, но аз го отдавах само на опозицията на транзитен Марс (висока температура) с натална Венера - У6. А всъщност Нептун при него управлява Венера и смяната на знака няма как да не му се отрази също.