Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 79813 Прегледи
Re: Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #300 -: Февруари 05, 2012, 12:46:06 pm »
Плутон управлява всички подземни енергийни източници -

преди да ги управлява Плутон, ги управлява Сатурн:)

Нищо подобно, Сатурн управлява земната кора, скалите, почвата, минералния свят. В никой случай не - и органичния свят. Той е само черупка, преграда, съд за вместимост на енергията.

« Отговор #301 -: Февруари 05, 2012, 01:00:50 pm »
Така като сте подкарали с управители, бихте ли ми казали кои планети управляват биологията, генетиката, днк? Благодаря. :wub:

*

AH

• 2201
« Отговор #302 -: Февруари 05, 2012, 01:03:47 pm »

Нищо подобно, Сатурн управлява земната кора, скалите, почвата, минералния свят. В никой случай не - и органичния свят. Той е само черупка, преграда, съд за вместимост на енергията.

искаш да кажеш, че преди да бъдат открити задсатурновите планети, някои неща са си стояли неуправлявани:)

впрочем, по повод нефта и газа, трябва да знаем и теориите за произхода им, преди да сме категорични за органичния им произход:)

*

AH

• 2201
« Отговор #303 -: Февруари 05, 2012, 01:04:31 pm »
Така като сте подкарали с управители, бихте ли ми казали кои планети управляват биологията, генетиката, днк? Благодаря. :wub:

кажи първо ти:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #304 -: Февруари 05, 2012, 01:17:31 pm »

Меркурий и Венера
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #305 -: Февруари 05, 2012, 01:41:42 pm »

Аз ако знаех, щях ли да питам. Не ви изпитвам, най-малко теб, АН, която знаеш астрология повече от поне 90% от участниците тук, вкл. и мен. ;)

Благодаря, ЯЯ.

*

AH

• 2201
« Отговор #306 -: Февруари 05, 2012, 01:45:19 pm »

Аз ако знаех, щях ли да питам. Не ви изпитвам, най-малко теб, АН, която знаеш астрология повече от поне 90% от участниците тук, вкл. и мен. ;)

Благодаря, ЯЯ.

оу, но това не е от нещата, които някой някъде категорично и еднозначно е обосновал, нито пък е от тия, които приемаме за аксиома, защото така са приети от древността

аз си мисля първо за Луна

« Отговор #307 -: Февруари 05, 2012, 01:46:45 pm »
Аха, сега мисля, че те разбрах. Благодаря ти, АН.

*

Stella

• 7765
« Отговор #308 -: Февруари 05, 2012, 02:02:40 pm »
Цитат
Леките фракции, които излизат от нефтените рафинерии се управляват от Нептун. Всички парфюми и масла са по Нептун.

Да за парфюмите и за етеричните масла е точно така, защото Нептун е висшата вибрация на Венера, но за леките фракции на петрола - абсурд. Процесите на горене са свързани с две само планети - Плутон и Марс.
това са различни агрегатни състояния - твърдо /кристално /Сатурн,  плазма /аморфно - Плутон, течност, газ, мъгла, т.нар. флуиди са по Нептун.

ПП. да, петролът се използа предимно за добив на горива, но не само. затова често ги отъждествяваме. От друта страна "гориво" не е тъждествено на "петрол".
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 02:10:37 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #309 -: Февруари 05, 2012, 02:27:08 pm »

искаш да кажеш, че преди да бъдат открити задсатурновите планети, някои неща са си стояли неуправлявани:)

впрочем, по повод нефта и газа, трябва да знаем и теориите за произхода им, преди да сме категорични за органичния им произход:)

АН, "нефтът (петролът) представлява смес от газообразни, течни и твърди въглеводороди. А въглеводородите са основен клас органични съединения. Почти всички други органични вещества могат да се разглеждат като производни на въглеводородите. По химичен състав те са най-простите органични съединения."

Преди откриването на Плутон (19 март 1915 г), нефтът имал много ограничено приложение, най-вече като светилен газ. Такова ограничено приложение тогава, междувпрочем, имали и радиоактивните вещества.

*

Stella

• 7765
« Отговор #310 -: Февруари 05, 2012, 02:32:02 pm »
Цитат
Преди откриването на Плутон (19 март 1915 г), нефтът имал много ограничено приложение, най-вече като светилен газ. Такова ограничено приложение тогава, междувпрочем, имали и радиоактивните вещества.

Логиката ти е желязна. До откриването на Плутон и вулкани не е имало. :rolleyes:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #311 -: Февруари 05, 2012, 02:40:39 pm »

Тези науки са съвсем нови и сигурно ще бъдат открити нови Планети,
за да ги управляват   :rolf:      :rolf:     :rolf:
( шегувка )
Според мен не е само една планета, а комбинация....не може да е само Луната
носител на ДНК, има процеси- по Нептун и т.н., според мен всички са " замесени "
за къде без бързоходеца Меркурий- да пренася информация
или без Венера -с хормоните , всичко е всързано във верига
Естествени минерали и амулети

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #312 -: Февруари 05, 2012, 02:50:43 pm »

аз имам малко по различен отговор по темата, изцяло лично тълкование, не ангажирам никой - био-ЛОГОС - като наука включва Меркурий, генетиката - Плутон, Уран, генетиката има за една от основните си цели промяната - като "изменение на първичния дизайн, естествения порядък" - УРАН (разликата между човека и гражданина...декларацията на Русо за правата на човека и гражданина....). Генетиката предполага изключително осъзнато познаване на дадени порядки и процеси - ДНК структури и т.н. този тип разумност го търся само по Уран.

Свободата идва, когато познаваш системата из основи - Сатурн и Уран.

Нептун за мен, управлява преди всичко храната за душата (живата вода от приказките винаги съм я свързвала с водната стихия).

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #313 -: Февруари 05, 2012, 02:52:47 pm »
Цитат

Логиката ти е желязна. До откриването на Плутон и вулкани не е имало. :rolleyes:

Разбира се че е желязна, откриването на всяка една от транссатурновите планети - Уран, Нептун и Плутон - е съпроводено с настъпването на нова епоха в живота на човечеството, в област съответна на планетата. Направи справка и ще видиш! И това, разбира се, е заради синхроничността - планетата става известна и необходима на хората, когато всичко онова, което тя олицетворява става необходимо и широко приложимо. Вулканичната енергия, обаче, никога не е била широко употребима.

Междувпрочем, вулканите, както и земетресенията се управляват от цикъл Плутон-Сатурн
« Последна редакция: Февруари 05, 2012, 03:01:28 pm от Nobles »

« Отговор #314 -: Февруари 05, 2012, 02:52:52 pm »
Благодаря ти, Анабел! :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #315 -: Февруари 05, 2012, 03:08:34 pm »
Астрологията изучава " метафизичния код" на човека,
докато Генетиката изучава " биологичния код" - е, може ли
по една планета да опишем какъв ще бъде човека ?  :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

AH

• 2201
« Отговор #316 -: Февруари 05, 2012, 03:21:37 pm »

АН, "нефтът (петролът) представлява смес от газообразни, течни и твърди въглеводороди. А въглеводородите са основен клас органични съединения. Почти всички други органични вещества могат да се разглеждат като производни на въглеводородите. По химичен състав те са най-простите органични съединения."

Не е точно така – има достатъчно добре обосновани хипотези и за органичничния и за неорганичния произход на нефта и газа. Пише го в кой да е учебник по нефтена геология и се преподава в кой да е университет по геология.
Освен това нефт, газ, мазут, малти, асфалти и т.н. се използват от най-дълбока древност от хората .

Въпросът е в друго – за да се ангажираме с категорично твърдение за сигнификатор на нещо си, трябва да имаме добри познания за това нещо.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #317 -: Февруари 05, 2012, 03:24:59 pm »
Мирабела, за мен е изключително удоволствие, че има с кой да споделям размисли, така, че и аз благодаря на аудиторията и за провокациите и за откровенията  ;)

Астрологията изучава " метафизичния код" на човека,
докато Генетиката изучава " биологичния код" - е, може ли
по една планета да опишем какъв ще бъде човека ?  :mellow:

Не може,  ;D дадени са 7 основни планети.  ;D 12 знака, и т.н.
When One Door Closes Another Door Opens

*

AH

• 2201
« Отговор #318 -: Февруари 05, 2012, 03:30:53 pm »
Вулканичната енергия, обаче, никога не е била широко употребима.

Междувпрочем, вулканите, както и земетресенията се управляват от цикъл Плутон-Сатурн

смяташ, че щом не употребяваме много-много вулканите и най-вече диамантите, астролозите не са ги забелязвали и не са ги причислили като подвластни на някоя планета:)

« Отговор #319 -: Февруари 05, 2012, 03:34:48 pm »

Не е точно така – има достатъчно добре обосновани хипотези и за органичничния и за неорганичния произход на нефта и газа. Пише го в кой да е учебник по нефтена геология и се преподава в кой да е университет по геология.
Освен това нефт, газ, мазут, малти, асфалти и т.н. се използват от най-дълбока древност от хората .

Въпросът е в друго – за да се ангажираме с категорично твърдение за сигнификатор на нещо си, трябва да имаме добри познания за това нещо.

Никой не може да те накара да се ангажиращ с каквото и да е. Това си е само твой избор. Може дори да започнеш броиш азбуката отзад напред. Откъде накъде тя ще започва с буквата А? Що пък да не започва с Ф? Така де, ама ха!